Kanalrundfart i Paris

Oplev smukke Paris fra vandet

Jeg får ofte spørgsmålet ”Hvorfra tager man en kanalrundfart i Paris”? Det er et godt spørgsmål, som jeg gerne vil hjælpe med at svare på. I dette indlæg, kan du læse alt vigtig info, om kanalrundfart i Paris.

Hurtig info om Kanalrundfart Paris

Prisklasse: 💰💰 (Billig)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Varighed fra: 1 time til 4 timer.
Lokal valuta: EUR

Hvorfor tage en kanalrundt i Paris

Det er noget særligt at tage en kanalrundfart i Paris – for byen er enormt smuk fra vandet. Mange af de spændende oplevelser i Paris du går forbi på land, kan du også se fra vandet. Selvfølgelig på en anden måde – men det er bestemt en smuk måde at opleve nogle af de mange seværdigheder i Paris.

På en kanalrundfart kommer du eks. forbi Notra Dame, Eiffeltårnet, Louvre og kan lige ane spidsen af monumentet på Concordpladsen.

Fakta om Kanalrundfart i Paris

Adresse: Flere steder, eks. nedenfor Eiffeltårnet
Forud bestilling: Ja, det er en god ide. Gør det her
Hvornår: De sejler hele dagen og har flere afgange hver time
Varighed: Flere muligheder. Korteste tur er 1 time, længste er ca. 4 timer
Mad: Du kan som regel købe lidt snack på båden
Guide: Der er som regel en guide med, der fortæller om hvad du ser

Gode kanalrundfart billetter i Paris

Her er nogle bud på gode billetter til rundfart i Paris. Reklamelink.

Powered by GetYourGuide

Skal man booke billetter til kanalrundfart i Paris

Det er en god ide, at have booket billetter til kanalrundfart hjemmefra. Så ved du præcis hvornår din båd sejler, og dermed er det lettere at styre din tid. Hvis ikke du har booket, kan du ende med at stå ved bådene og opdage at der er optaget.

Så jeg vil anbefale at booke billet før du ankommer, det gør det generelt lettere at planlægge din dag. I øvrigt kan du ofte booke kombi billetter, som eks. både giver en kanalrundfart samt andre fordele.

Et godt råd, er at tage en kanalrundfart midt på dagen. Ofte får du gået en hel del, når du er i Paris – så at tage kanalrundfart er en god måde at slappe af og hvile fødderne – mens du stadig oplever den smukke franske hovedstad.

Hvorfra kan man tage en kanalrundfart i Paris

Der er flere steder, hvorfra man kan tage en kanalrundfart i Paris.

Et af de mest centrale steder er ved Eiffeltårnet. Så kombiner eksempelvis din tur til Eiffeltårnet, med en kanalrundfart.

Herfra kan du tage en kanalrundfart. Når du er ved Eiffeltårnet, så skal du bare lige over vejen mod floden Seinen. I stedet for at gå over broen, går du ned af trapperne til kajen. Her er der flere både der går fra. Der er også mulighed for at spise på nogle af de ok restauranter der ligger ved kajen.

Du kan købe billetter ved billetlugen på kajen, eller du kan bestille dem på forhånd. Det kan anbefales at booke på forhånd eks. hvis du kommer til Paris i højsæsonen – der kan være mange mennesker og rift om bådene.

En ide kan være at booke billet til Eiffeltårnet om formiddagen, så spise sen frokost på havnen og så tage en kanalrundfart om eftermiddagen. Det at tage en kanalrundfart om eftermiddagen, gør at du kan hvile fødderne, efter at have gået rundt i Paris.

Bådene har afgange hele dagen – så det burde være muligt at finde en billet der passer ind i dit program.

Gode ture til kanalrundfart i Paris:

At tage en kanalrundfart kan være perfekt midt på dagen. Efter at have travet Paris rundt og måske set LouvreEiffeltårnet og mange af de andre seværdigheder i Paris – så kan det være godt med en kanalrundfart, hvor fødderne får lidt afslapning. Men en kanalrundfart, kan også være en perfekt afslutning på en lang dag fyldt med oplevelser i Paris. For en aften tur er virkelig flot. Du ser ikke detaljerne på bygningerne så meget, men til gengæld er byen flot oplyst. Det er desuden muligt at booke ture, hvor du spiser aftensmad på sejlturen. Reklamelinks.

Hvad koster en kanalrundfart i Paris

Kanalrundfart på seinen i Paris
Kanalrundfart på seinen i Paris

Det er ikke særligt dyrt at tage en kanalrundfart i Paris. Billetterne koster ofte omkring 100 kr. for en times sejllads, med guide. Så det er rimelig billigt, set i forhold til hvor spændende og dejligt det er at seje rundt i Paris.

Du kan dog vælge forskellige ture. De simple ture er en times sejlads, hvor du ser nogle af de centrale ting i Paris.


Gode kombi seværdigheder med sejltur i Paris

eiffeltårnet
Paris Eiffel Tower and river Seine with sunrise in Paris, France at fall day. Eiffel Tower is one of the most iconic landmarks of Paris.

Enten før eller efter at du har nydt din sejltur rundt i Paris, så kan det være oplagt at besøge nogle af de andre seværdigheder byen har at byde på.

En oplagt oplevelse, er Eiffeltårnet. Sejlturen på seinen, kan tages lige for foden af Eiffeltårnet, så du skal næsten kombinerer de to oplevelser.

Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR

Nedenfor, kan du enten booke (reklamelink) eller læse mere om at besøge Eiffeltårnet.


Hoteller i Paris

Er du på udkig efter hoteller i Paris, så kan du se på nedenstående hoteller. Der er udvalgt lidt forskellige hoteller, som har forskellige prisklasser og lokation rundt i byen.

Fælles er dog at de alle ligger centralt for en ferie i Paris.

Juliana Hotel Paris – hotel nær Eiffeltårnet

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐⭐ (Fem-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Leder du efter et hotel nær Eiffeltårnet og centralt i Paris, så kan du overveje Juliana Hotel Paris.

Det ligger tæt ved Seinen, tæt ved Eiffeltårnet og generelt bare godt placeret i Paris.


Hotel Montpensier Paris

Stjerner: ⭐⭐⭐(tre-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familieværelser: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Hotel Montpensier Paris er et ok hotel i, som ligger rigtig godt i Paris. Hotellet er ud over at være i det centrale Paris, også tæt på metroen, så du let kan komme rundt i Paris.


Hôtel Mathis Elysées i Paris

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐(Fire-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familie værelser: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Dejlig hotel, som ligger dejlig centralt til mange af de spændende ting i Paris.

Gæster synes særligt, at beliggenheden, er god for hotellet – ud over at det er et hotel, hvor gæsterne føler sig virkelig velkommen.

Bor du på dette hotel, er du tæt på shopping, restauranter og generelt tæt på det meste.Kilder og referencer

  • Getyourguide.com
  • Egen erfaring med kanalrundfart på Seinen i Paris
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.