Juliana Hotel Paris

Smukt hotel nær Eiffeltårnet

Hotel Juliana hotel i hjertet af Paris, nær ved Eiffeltårnet, er et godt sted at bo i Paris. Det ligger et øjekast fra Eiffeltårnet og tæt på den store shopping gade Champ-Elysses.

Kort fortalt, er hotellet helt centralt placeret og dermed et godt bud på et bedre hotel i Paris.

Hurtig info om Juliana Hotel Paris

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐⭐ (Fem-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Hvorfor skal man besøge Juliana Hotel Paris

Du skal besøge Juliana Hotel Paris, hvis du gerne vil bo godt og centralt i Paris og til en overkommelig pris. Hotellet ligger samtidig tæt ved floden Seinen, som gennemløber Paris. Seinen er er et perfekt sted at slentre afsted langs, hvis man gerne vil gå og nyde den franske hovedstad.

Hoteller får særlig gode anmeldelser på Personale, Beliggenhed og komfort – hvad mere kan man ønske sig på en ferie i Paris.

Andre siger om hotellet:

Stadig i tvivl om hotellet er noget for dig? Nedenfor kan du se et par udtalelser (på booking.com) fra andre der har besøge hotellet:

  • “Super god morgenmad og beliggenheden er perfekt. God valuta for pengene”
  • “Hvilket fund! Vidunderlig beliggenhed, vidunderligt team, smukke hotel & soveværelser. Vi vender tilbage!”

Faciliteter på Juliana Hotel Paris

Lufthavnstransport: ✅ (Ja)
Familieværelser: ✅ (Ja)
Centralt: ✅ (Ja)
Tæt på Shopping: ✅ (Ja)
Morgenmad: ✅ (Ja)
Bar: ✅ (Ja)

Tjek priser og book hotellet her

På nedenstående reklamelink, kan du læse mere om hotellet, samt booke din overnatning.

Området omkring Juliana Hotel Paris

Juliana Hotel Paris ligger i et rigtig godt område. Det er det 7. arrandissement i Paris, hvilket er et af de helt centralt steder i byen.

Med ikoniske seværdigheder som Eiffeltårnet, Musée d’Orsay og Invalidedomen inden for rækkevidde, får man en enestående mulighed for at udforske nogle af verdens mest berømte kulturelle skatte.

Kvarteret er præget af luksus og elegance med sine luksuriøse butikker, restauranter og elegante boliger, hvilket skaber en fornemmelse af raffinement og komfort.

Ud over de imponerende seværdigheder og det æstetiske miljø tilbyder det 7. arrondissement også en rig kulturarv og et livligt kulturliv med kunstgallerier, teatre og trendy cafeer, der tiltrækker både lokale og besøgende fra hele verden.

Powered by GetYourGuide

Seværdigheder i Paris

Der er mange spændende oplevelser i Paris. Nedenfor kan du læse om et par af de bedste, som du med fordel kan overveje at opleve, når du er i den franske hovedstad.

Kanalrundfart i Paris

kanalrundfart paris seinen

Det er næsten altid et must at tage en kanalrundfart når du er i en storby. Det er en perfekt måde at opleve byen på, samtidig med at du får et velfortjent hvil.

På en kanalrundfart skal man nemlig bare sidde og nyde byen og slappe af imens en guide, fortæller dig alt det spændende du skal vide.


eiffeltårnet

Oplev Eiffeltårnet – fra bund til top

Den nok mest kendte seværdighed i Paris, skal du selvfølge opleve.

Når du kommer derhen, så tag helt op i toppen af tårnet. Der er en fantastisk udsigt ud over Paris.


Det ikoniske Moulin Rouge

moulin rouge paris

En af de populære oplevelser i Paris er Carbaret showet på Moulin Rouge. Det er ikke uden grund, at showet og stedet er kendt verden over.

De har løbende shows, og der er muligheder for at både få mad og drikke til showet.

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *