Samarbejdspartner

For at gøre det let for dig, er der flere steder på StorbyGuide.dk links og henvisninger til booking sider. Så kan du let booke de forskellige oplevelser, hoteller, seværdigheder mv. som der henvises til. Det er reklamelinks. Det koster ikke dig ekstra, men det betyder, at StorbyGuide.dk får en lille kompensations herfor.

De sider der linkes til, er sider jeg selv vil bruge, hvis jeg skal booke ting til min rejse. Der er et par forskellige gode sider, som du med fordel kan se om du kan bruge til din rejse.

Billetter til oplevelser og seværdigheder

Jeg bruger to forskellige steder. Det ene er GetYourGuide, som er en stor billet udbyder, af billetter i hele verden. Den anden er Tiqets, som også har mange spændende oplevelser rundt i verden. De har også en fornuftig app, der let styrer dine billetter.

Eksempel på GET YOUR GUIDE oplevelser:

Powered by GetYourGuide

Eksempel på Tiquets billet:

Hoteller

Når jeg skal booke hotel, bruger jeg som næsten altid Booking.com. Det har mange gode hoteller, lejligheder, sommerhuse rundt om i hele verden. Jeg tænker det er en af de største udbydere i verden. De har en god app, som hjælper med at styre dine bookinger.

Eksempel på Booking.com

Booking.com

Billeje

Discovercars.com har et godt udvalg af biler i flere dele af verden og det virker til at være til rimelige priser. De får generelt gode anmeldelser på eks. Trustpilot, så os kunder kan føle os i trygge hænder.

Link til Discovercars

DiscoverCars.com