Billetter til Moulin Rouge Paris

Oplev den livlige kabaret

Moulin Rouge er ikke blot en teaterforestilling, det er en ikonisk institution, der har prydet Paris’ natteliv i over et århundrede. Beliggende i byens livlige Pigalle-kvarter (tæt ved kirken Sacre Cour) er Moulin Rouge kendt for sine spektakulære kabaretforestillinger, farverige kostumer og en atmosfære af ren fortryllelse.

Er du i Paris, er dette bestemt en oplevelser du skal unde dig selv. Det er historisk, livligt og tager dig med tilbage til en spændende ting i Paris historie.

Hurtig info om Kanalrundfart Paris

Prisklasse: 💰💰 (Middel)
Familievenlig: ✅ (Delvis)
Lokal valuta: EUR

Forestillingen, Du Aldrig Vil Glemme

En aften på Moulin Rouge er en oplevelse for sanserne. Forestillingerne kombinerer dans, musik og fantastiske kostumer i en medrivende cocktail, der tager dig med tilbage til de gyldne dage af Paris’ Belle Époque. Fra cancan-dans til moderne koreografi er Moulin Rouge et mesterværk af underholdning.

Powered by GetYourGuide

Inden du booker billetter, så undersøg om forestillingen er egnet til børn. Det er de generelt ikke, så husk lige at tjekke dette.

Historien Bag Scenen

Opført i 1889 som et underholdningssted for borgerskabet i Paris, har Moulin Rouge udviklet sig til et globalt symbol på fest og kunstnerisk ekstravagance. Dets karakteristiske røde mølle, der drejer på taget, har været kulissen for nogle af verdens mest mindeværdige forestillinger. Navne som Josephine Baker og Edith Piaf har alle optrådt på Moulin Rouge-scenen, og stedet fortsætter med at tiltrække kunstnere fra hele verden.


God kombi-seværdighed

eiffeltårnet

Når du er i Paris, er det oplagt at besøge Eiffeltårnet. Du skal unde dig selv, at tage helt op i toppen af tårnet – der er en fantastisk udsigt over Paris.

Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR

Nedenfor, kan du booke (reklamelink) eller læse mere om hvordan du besøge Eiffeltårnet, samt får billetter til at komme helt op til toppen


Hotel i Paris

Leder du efter et hotel i Paris, så kan nedenstående hotel, måske være noget for dig. Det er centralt i byen og dermed tæt på de fleste gode seværdigheder.

Hôtel Mathis Elysées i Paris

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐(Fire-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familie værelser: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Dejlig hotel, som ligger dejlig centralt til mange af de spændende ting i Paris.

Gæster synes særligt, at beliggenheden, er god for hotellet – ud over at det er et hotel, hvor gæsterne føler sig virkelig velkommen.

Bor du på dette hotel, er du tæt på shopping, restauranter og generelt tæt på det meste.Kilder og referencer

  • Getyourguide.com
  • Gået forbi den flotte røde bygning
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.