Hôtel Mathis Elysées i Paris

Lækkert hotel nær Champs-Elysees

Hvis du skal bo centralt i Paris og tæt ved den store verdens kendte gade Champs-Elysees – så kan du overveje Hôtel Mathis Elysées.

Hoteller ligger blot 200 meter fra store gade og dermed det helt centrale Paris – så beliggenheden er helt perfekt til en ferie i Paris.

Hurtig info om Hôtel Mathis Elysées

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐(Fire-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familie værelser: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Hvorfor skal man besøge Hôtel Mathis Elysées

Hotellet er pænt og mondænt i frisk stil. Alle værelser er unikt indrettet.

Der tilbydes forskellige værelser, som passer til alle både enlige, par og familier. Særligt par giver hotellet gode anmeldelser.

Inden du går på tur rundt i Paris – som ligger lige uden for døren – kan du nyde en god morgenmad på hotellet.

Hoteller får særlig gode anmeldelser på Personale, Komfort og Beliggenhed.

Andre siger om hotellet:

Stadig i tvivl om hotellet er noget for dig? Nedenfor kan du se nogle udtalelser (på booking.com) fra andre der har besøge hotellet:

  • Anne fra Danmark: “Helt fantastisk sted. Skønt personale. Hvis Leon er der, bliver man behandlet som guld. Han er det meste høfligste mennesker jeg længe har mødt ! Super beliggenhed. Tæt på by, shopping, mad mm.”
  • Barry fra UK: “Personalet var yderst venligt. Placeringen var ideel med steder at spise i nærheden og mange attraktioner inden for nem gåafstand.”

Faciliteter på Hôtel Mathis Elysées

Familie værelser: ✅ (Ja)
Centralt: ✅ (Ja)
Lufthavnstransport: ✅ (Ja)
Tæt på Shopping: ✅ (Ja)
Morgenmad: ✅ (Ja)
Daglig rengøring: ✅ (Ja)

Tjek priser og book hotellet her

På nedenstående reklamelink, kan du læse mere om hotellet, samt booke din overnatning.

Området omkring Hôtel Mathis Elysées

Hôtel Mathis Elysées ligger i det 8. arrondissement, som er kendt for at være et af de mest luksuriøse og eksklusive områder i byen.

Med verdensberømte seværdigheder som Champs-Élysées, Place de la Concorde og Triumfbuen i nærheden, er der rig mulighed for at udforske nogle af Paris’ mest ikoniske vartegn.

Det 8. arrondissement er også hjemsted for luksuriøse butikker, haute couture-modehuse og fine spisesteder, hvilket gør det til et paradis for shoppingentusiaster og gastronomiske eventyrere.

Ud over sin glamourøse side byder kvarteret også på en rig kulturel arv med museer, teatre og kunstgallerier.

Powered by GetYourGuide

Seværdigheder i Paris

Der er fantastisk mange spændende seværdigheder i Paris. Nedenfor kan du læse om et par af de bedste oplevelser, når du er i den franske hovedstad.

Kanalrundfart i Paris

kanalrundfart paris seinen
The main attraction of Paris and all of Europe is the Eiffel tower in the rays of the setting sun on the bank of Seine river with cruise tourist ships

Du skal unde dig selv, at tage en kanalrundfart på Seinen i Paris. Det er fantastisk. Det at sidde og nyde storbyen, mens du slapper af og har god tid til at tage billeder mv. Det er en perfekt oplevelse.


eiffeltårnet

Oplev Eiffeltårnet – og kom helt op i det

Dette er et must når man besøger Paris. Du skal mindst hen til Eiffeltårnet og hvis du har mod på det, så også tage helt op til toppen. Det er fantastiske og smukt. Udsigten er formidabel.


Det ikoniske Moulin Rouge

moulin rouge paris

Besøg det spændende og mystiske Moulin Rouge. Her er der garanti for en god oplevelse og et fantastisk carbaret show. Det ligger i bydelen Montmartre, hvilket er rimelig centralt i Paris.

Denne oplevelse, er god at kombinerer, med et besøg af Sacre Cour.Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *