Billetter til Eiffeltårnet

Besøg det ikoniske tårn og kom helt op i toppen

Hvis du skal til Paris, er det et must at se og komme op i Eiffeltårnet. Det kan bestemt anbefales, ikke kun at se tårnet udefra – men også booke billetter til at komme op i selve tårnet.

I dette indlæg, får du alt nødvendig info til at komme op i Eiffeltårnet. Links er reklame links.

Hurtig info om Eiffeltårnet

Prisklasse: 💰💰💰 (Mellem)
Handicapvenlig: ✅ (Ja)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR

Billetter til at komme op i Eiffeltårnet – book på forhånd

Eiffeltårnet i paris udsigt
Udsigt fra Eiffeltårnet

Du SKAL unde dig selv en at tage en tur op i selve Eiffeltårnet. Det er fantastisk.

Der er 3 niveauer i Eiffeltårnet, som du kan besøge og der er forskellige muligheder for at komme derop. Allerførst skal du overveje om du vil tage trapperne eller om du vil tage elevatoren. Det er lidt billigere at tage trapperne, og samtidig får du en anden oplevelse. Når du tager trapperne, går du udvendigt på selve tårnet og dermed får oplevet Paris og Eiffeltårnet på en lidt anden måde end hvis du tager elevatoren.

Tag hele vejen op i tårnet

Du kan kun gå til og med niveau 1 og 2. Du skal tage elevatoren hvis du vil helt op til niveau 3, som er toppen af Eiffeltårnet.

Personligt vil jeg tage elevatoren, uanset om du hvilket niveau du skal på – for der er virkelig mange trapper at gå.

Book gerne billetter i forvejen og gerne spring køen over billetter. Der kan være rigtig lang kø, til at komme op i tårnet. Med spring køen over billetter – undgår du at bruge en hel masse tid på at stå i kø.

Jeg har prøvet at stå i kø i en time til elevatoren. Det var virkelig spild af tid. Samtidig er det, om sommeren virkelig varmt at stå og vente.

I øvrigt – jo højere du vil op i tårnet, jo dyrere er billetten. Men hvis ikke du har højdeskræk, så synes jeg virkelig at du skal unde dig selv at tage turen HELT op i toppen af tårnet.

Book billetter til Eiffeltårnet:

Gode råd til at besøge Eiffeltårnet

 • Bestil billetter hjemmefra
 • Book gerne Spring køen over billetter – der kan være meget kø. sponseret
 • Overvej om du skal have en guide
 • Kom tidligt, eks formiddag er der færre mennesker end midt på dagen
 • Overvej om du vil med elevator eller trappe (der er mange trin)
 • Efter en tur i tårnet, så tag til parken champs de mars syd for tårnet
 • Tag billeder af Eiffeltårner fra Palce Du Trocadero
 • Skal du på Jules Vernes Restaurant, så hav lidt pænt tøj på
 • Overvej at tage en kanalrundfart på Seinen bagefter. De sejler fra havnen lige ved siden af tårnet.

Book billetterne her og spring køen over

Powered by GetYourGuide

Fakta om Eiffeltårnet

udsigt mod eiffeltårnet
Alle veje fører til Eiffeltårnet i Paris

Eiffeltårnet i Paris er et af verdens 7 vidundere. Det er meget mere end bare et tårn. Det er fantastisk natur, udsigt, arkitektur og historie.

Eiffeltårnet er i dag et fantastisk monument og kendt i hele verden. Når du står på den høje plads ”Place Du Trocadero” får du virkelig fornemmelsen af hvorfor alle elsker dette tårn. Det er fantastisk. Når går videre og kommer hen til tårnet – så stil dig neden under det og bare beundrer detaljerne, og den fantastiske konstruktion.

Hvor højt er Eiffeltårnet? Tårnet er 324 meter højt fra bund til top. Den sidste del af tårnet, er en stor tv-antenne. Eiffeltårnet blev bygget i 1889, blev faktisk først bygget til at skulle stå i 20 år – men efter de 20 år, vurderede man at værdien af særligt antennen var så stor, at tårnet fik lov at stå. Heldigvis for os!

Der er 3 niveauer i Eiffeltårnet.

 • Niveau 1 er ca. 57 meter over jorden – og giver dig en god udsigt over byen. Der er også et glasgulv, hvor du kan se direkte ned (hvis du tør).
 • Niveau 2 er cirka 125 meter over jorden og her er bl.a. souvenir shop, samt restauranten Jules Vernes.
 • Sidste niveau er niveau 3 – det er toppen af tårnet og er i cirka 300 meters højde. Her kan du se hele Paris (og mere til)
 • Book på forhånd spring køen over billetter til Eiffeltårnet sponseret

Hvordan kommer man til Eiffeltårnet

Alle veje fører til Eiffeltårnet i Paris. Fra mange steder i Paris, vil Eiffeltårnet tårne sig op og kunne ses – for det er virkelig stort. Så allerede når du kommer til Paris, bliver du mindet om at du skal huske at besøge det.

Når du skal se Eiffeltårnet, så tag først hen på pladsen Place Du Trocadero. Herfra kan du tage fantastiske billeder af tårnet.

Selve pladsen Place Du Trocadero er beliggende ret højt, så du får et godt overblik over Eiffeltårnet.

Det er ofte fra Place Du Trocadero, at Eiffeltårnet er filmet, når tårnet er er med i film. Det er et virkelig flot billede man får af tårnet herfra.

Fra Place Du Trocadero, er der 15 minutters gang over til tårnet. Når du går mod tårnet er det på højre side (i den sydlige del) at indgangen til pladsen ved Tårnet er.

Pladsen under Eiffeltårnet

udsigt over parc de mars paris samt eiffeltårnet
Pladsen omkring Eiffeltårnet

Du kan gratis besøg området under Eiffeltårnet – men det er indhegnet. Så når du kommer til indgangen til pladsen, skal du igennem security, hvor efter du kan komme ind på selve pladsen.

Når du er kommet ind, kan du virkelig fornemme hvor stort tårnet er. Det at stå under Eiffeltårnet er vildt!

Selve Eiffeltårnet ligger i en flot grøn park med lidt søer, springvand og bænke. Der er toiletter under Eiffeltårnet – husk evt. lidt mønter til de søde toilet folk.

Det er også på pladsen under tårnet, at du har mulighed for at bestille forskellige billetter til tårnet. Men du kan undgå kø ved at bestille dem hjemmefra.

Book billetter til Eiffeltårnet:

Hotel og overnatning i nærheden af Eiffeltårnet

Der findes flere gode steder at bo i Paris, nedenfor får du tre gode bud på hotellet i Paris, som alle ligger indenfor rimelig afstand til Eiffeltårnet og det centrale Paris.

Juliana Hotel Paris – smukt hotel nær Eiffeltårnet

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐⭐ (Fem-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Nær Eiffeltårnet ligget det smukke hotel Juliana Hotel Paris.

Et hotel hvor du bor tæt på Eiffeltårnet og tæt på det helt centrale Paris. Kort sagt et hotel, hvor du har alt lige uden for døren.


Hotel Montpensier Paris

Stjerner: ⭐⭐⭐(tre-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familieværelser: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Hotel Montpensier Paris tilbyder overnatning i det centrale Paris til en overkommelig pris. Hotellet ligger godt, tæt ved shopping, Seinen og ikke mindst alle de spændende seværdigheder Paris har at byde på – herunder Eiffeltårnet.


Hôtel Mathis Elysées i Paris

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐(Fire-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familie værelser: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Det mondæne og friske hotel, med unikt indrettede værelser er et godt og prisvenligt hotel i hjertet af Paris.

Hotellet får særligt gode anmeldelser for beliggenheden, som må siges at være meget relevant når man er på storby ferie.

Bor du her, er du tæt på shopping, restauranter og hjertet af paris.


Restaurant i Eiffeltårnet

Vil du prøve noget exceptionelt og anderledes – så book et bord på restauranten Jules Vernes i Eiffeltårnet. Det er beliggende i niveau 2.

Særligt om aftenen, er det en vil udsigt, du vil have når du sidder og spiser. Det kan bestemt anbefales. Maden er lækker og alt er bare en anelse bedre når man sidder og kigger ud over et oplyst Paris.

Vær opmærksom på at restauranten normalt ikke accepterer kondisko, t-shirts, shorts mv. Så tag gerne lidt pænt tøj på 😉

Læs mere om restaurant Jules Vernes i Eiffeltårnet her


Kilder og referencer

(Links)

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.