Hotel Montpensier Paris

Godt hotel nær shopping muligheder

Vil du gerne bo centralt i Paris og på et hotel nær shopping mulighederne i Paris? Så kan Hotel Montpensier i det centrale Paris være et godt bud på et hotel.

Hurtig info om Hotel Montpensier Paris

Stjerner: ⭐⭐⭐(tre-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familieværelser: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Hvorfor skal man besøge Hotel Montpensier

Du skal besøge Hotel Montpensier i Paris, hvis du gerne vil bo rimelig og tæt på det centrale Paris.

Hotellet tilbyder forskellige værelser lige fra enkeltværelser til familie værelser. Der er mulighed for at få morgenmad på hotellet.

Hotellet ligger ca. 200 meter fra metro stationen, så det er let at komme hurtigt rundt i Paris. Yderligere ligger hotellet tæt ved store seværdigheder og shopping muligheder.

Hoteller får særlig gode anmeldelser på Personale og Beliggenhed. Det er ikke et prangende og luksuriøst hotel, men der er hvad man har brug for, for at få en god ferie i Paris.

Andre siger om hotellet:

Stadig i tvivl om hotellet er noget for dig? Nedenfor kan du se nogle udtalelser (på booking.com) fra andre der har besøge hotellet:

  • David fra Danmark: “Charmerende sted, med store værelser og god morgenmad”
  • Anne fra Danmark: “placeringen er virkelig god, og der var rent og pænt. Der er det man har brug for, når man er på storbyferie og skal ud og opleve byen, og mest bruge hotellet til overnatning.”
  • Karina fra Danmark: “Virkelig venligt og serviceminded personale, super beliggenhed! Meget rene værelser.”

Faciliteter på Hotel Montpensier Paris

Familie værelser: ✅ (Ja)
Centralt: ✅ (Ja)
Tæt på Shopping: ✅ (Ja)
Morgenmad: ✅ (Ja)
Daglig rengøring: ✅ (Ja)

Tjek priser og book hotellet her

På nedenstående reklamelink, kan du læse mere om hotellet, samt booke din overnatning.

Området omkring Hotel Montpensier

Hotellet ligger i et kvarter, der er kendt for sin pulserende atmosfære og centrale beliggenhed. Det ligger i 2. arrondissement, som også kendt for sine fantastiske shoppingmuligheder, især i området omkring Rue Montorgueil, hvor du finder alt fra traditionelle madbutikker til trendy butikker.

Med seværdigheder som Palais Royal, Bourse (børsen) og Opéra-Comique i nærheden, er der masser at udforske og opdage.

Derudover tilbyder kvarteret et mangfoldigt udvalg af restauranter, caféer og barer, der tilfredsstiller enhver smag og budget.

Med sin blanding af historisk charme, moderne livsstil og praktisk beliggenhed er det 2. arrondissement et ideelt sted at bo for turister, der ønsker at udforske Paris’ mangfoldige kultur og atmosfære.

Powered by GetYourGuide

Seværdigheder i Paris

Der er så mange spændende oplevelser i Paris. Her kan du læse om et par af de bedste, når du besøger den franske hovedstad.

Kanalrundfart i Paris

kanalrundfart paris seinen

Und dig selv, en kanalrundfart rundt i Paris. Det at sidde og nyde storbyen fra vandet, alt imens du slapper af og tager dig tid til at nyde byen mv. Det er en dejlig oplevelse.


eiffeltårnet

Tag HELT op i Eiffeltårnet

Det er et must når man besøger Paris, at tage op i Eiffeltårnet. Det er fantastisk smukt og historisk. Det kæmpe mytiske tårn er en oplevelse for alle.

Du skal tage turen helt op til toppen – udsigten er fantastisk


Det ikoniske Moulin Rouge

moulin rouge paris

Besøg det unikke carbaret show på Moulin Rouge. Når du er i Paris, hvorfor så ikke tage en oplevelse på det verdenskendte sted Moulin Rouge.

Det ligger i bydelen Montmartre, hvilket er ok centralt i Paris, så denne oplevelse, er god at kombinerer, med et besøg af Sacre Cour.

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *