Hvordan skal man bo i Hamborg – Guide til dit ophold

Hvordan skal man bo når man er i Hamborg? Det får du en guide til i dette indlæg. For der er rigtig mange forskellige muligheder for at bo i Hamborg. Du kan selvfølgelig bo på Hotel, som de fleste, men der er også andre muligheder. Hvad med at bo på et komfortabelt lejlighedshotel? Eller måske bo på en camping plads, hvor der er legepladser? Læs gerne dette indlæg og overvej så hvordan og hvor du vil bo i Hamborg – inden du booker din overnatning.

Indhold

Først og fremmeste er det vigtigt at gøre op med sig selv, hvor centralt man vil bo i Hamborg. Hvis du bor i den ende af St.Pauli der er ligger længst væk fra centrum, vil du have et god stykke ind til centrum. Det vil sige, at du skal være forberedt på enten at gå den længere tur, eller finde andre måder at komme rundt.

Bor du centralt, giver du dig selv mulighed for let at kunne gå omkring.

Det er også værd at overveje om du helt vil spise ude, spise på hotellet eller have mulighed for selv at lave mad. Hvis man har børn med i Hamborg, kan det ofte være mere behageligt at vælge et lejlighedshotel, hvor der er køkken mv. på værelset og man dermed kan lave som det passer en. Indkøb til maden, findes let i nogle af de forskellige supermarkeder der er i byen.

Af muligheder for at bo i Hamborg, tænker jeg at du har følgende muligheder.

AirBnB i Hamborg

Det her er det i princippet ret nemt. Da du overtager en andens bolig og dermed har dermed et velfungerende hjem til rådighed allerede fra din ankomst. Hvis du vælger dette, så overvej placeringen, samt hvilke bygning du ankommer til. Så du ved om der er elevator, om det er muligt at parkerer mv. Du kan være heldig at der er parkeringsplads med til din lejede bolig.

Hotel i Hamborg

Der er så mange fine hoteller i Hamborg og samtidig også i alle prisklasser. Generelt er standarden ok, og som vi kender det fra Danmark.

Det er ikke alle hoteller der har restauranter og dermed eks. tilbyder morgenmad. Men de fleste hoteller tilbyder dog morgenmad med i prisen, men undersøg det evt. først. Booker du et hotel langt uden for centrum, så undersøg evt. om der er restaurant på hotellet, så du slipper for at bruge alt for meget tid på at finde et godt spise sted om aftenen.

Det kan også være relevant, at undersøge om der er parkeringsmuligheder ved hotellet, samt om der er nogle ledige i jeres booking periode. Det er ikke alle hoteller der har parkerings muligheder – men de kan som regel altid hjælpe med hvor du så kan parkere i Hamborg. Ofte vil der i kort afstand fra hotellet ligge en parkeringskælder.

Lejlighedshotel i Hamborg

Når du ser på hoteller, kan du også overveje at booke ved et lejlighedshotel. Det betyder at du får en lejlighed, hvor du som regel har efter køkken, spise bord mv. Værelserne er ofte lidt større og det koster lidt mere. Til gengæld, hvis du ikke er så meget til at spise ude, så har du nemt mulighed for at lave alt det mad du vil hjemme på hotellet.

Godt Lejlighedshotel. Jeg har tidligere boet på Lejlighedshotellet Adina Lejlighedshotel Hamborg Michel – det var super godt.

Campingplads og campinghytte i Hamborg

camping hamborg
Camping i Hamborg

Camping er bestemt også en mulighed, hvis du skal til Hamborg. Campingpladserne i Hamborg er ofte ikke så centralt beliggende, men til gengæld giver det en anden frihed at campere. Det kan være afslappende efter en lang dag i storbyen, bare at sidde stille og nyde en campingplads.

Hvis du har børn med, kan en campingplads være en god afveksling til storbyens mange indtryk. Campingpladserne har ofte både plads til din egen campingvogn, men også mulighed for at du kan leje en campinghytte. Lejer du en campinghytte, er det “næsten” det samme som et hotelværelse – for du har rimelig plads og normalvis eget bad og køkken.

Det var en lille guide til hvordan man skal bo i Hamborg. Har du andre ideer – så skriv dem gerne i en kommentar nedenfor.


Andre læse også om shopping i Hamborg

europa passage shoppingcener hamborg

Hvor skal man shoppe i Hamborg, du får her en guide til hvor du finder bedste shoppesteder – både shopping gader, shopping centre eller bare indkøbscentre. Europa Passage Shoppingcenter – juletid Generelt er Hamborg en bydel byder på alle typer af shopping – lige fra dyre designer butikker til små alternative butikker. Når du læser nedenstående, vil du hurtigt kunne … [Læs mere…]

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments