Billige hoteller i Hamborg centrum – se listen

Findes det gode billige hoteller i Hamborg centrum? Ja – det gør der. Det behøver ikke koste en formue, at tage på storbyferie i Hamborg. Selvom du sagtens kan bo i luksus, er der bestemt også muligheder for at bo ret godt, helt i centrum af byen.

Hamborg er en rigtig storby, med masser af seværdigheder og mange spændende bydele og ikke mindst masser af hoteller. Det betyder også at det kan være lidt svært at finde det helt rigtige – særligt hvis man er ude efter et billigt hotel i Hamborg centrum.

Så I dette indlæg, vil jeg give dig nogle bud på gode hoteller i Hamborg, hvor du får lidt mere for pengene end andre steder. Det kan være at hoteller har swimmingpool, ligger særlig godt, har morgenmad mv. Fælles for hotellerne er, at de ligger centralt i Hamborg og ligger i den billige pris ende – så du får mere ferie for pengene!

Gode og billige hoteller i Hamborg centrum

  1. Hotel CAB20
  2. Motel One Hamburg Fleetinsel
  3. Backpackere St. Pauli
  4. Hampton By Hilton Hamburg City Centre

Der skulle gerne være hoteller til både back-packeren, familien og kæresteparret. Så lidt for alle.

1. Hotel CAB20 – top-ratet hotel centralt i Hamborg

Pris fra:Afstand til centrumAnbefalet:Morgenmad:
400 kr. pr. nat1 km.8,6 (ud af 10)Nej

Nogle 100 meter fra Hovedbanegården i Hamborg i bydelen St.Georg, ligger det fine CAP20 hotel. Det er et anderledes hotel, da rummene egentlig er lavet til at du er ude og opleve byen. Det er ikke direkte værelser du får, men mere et rum. Selve rummet er dog rigtig fint. Det er dejlig seng og lidt opbevaring. Der er ikke toilet på værelserne. Selvom hotellet ligger i den billige ende, er det flot, moderne, anderledes og har alt hvad et hotel skal have. Den eneste forskel er at det er små hyggelig rum.

2. Motel One Hamburg-Fleetinsel – Meget for pengene

Pris fra:Afstand til centrumAnbefalet:Morgenmad:
750 kr. pr. nat0,2 km.8,6 (ud af 10)Ja

Hvis du leder efter et en billig overnatning i Hamborg med morgenmad, så er dette et rigtig godt bud. Det er beliggende helt centralt i Hamborg i den populære bydel Neustadt, som anses som en del af det helt centrale Hamborg. Så hvis du har børn med i Hamborg, og er på udkig efter en prisvenlig central overnatning, så overvej Motel One Hamburg-Fleetinsel. Hotellet er flot og har en lækker morgenmad (buffet ;o) )

Motel One Hamburg-Fleetinsel ligger virkelig tæt på alt det spændende i Hamborg. Så du vil ret let kunne gå hen til de største seværdigheder – det sparer dig en masse tid og penge i transport.

Hotellet er ikke det billigste i Hamborg, men i forhold til beliggenheden og hvor fint hotellet er – så synes jeg det er en billig pris.

3. Backpackere St. Pauli – tæt på meget

Pris fra:Afstand til centrumAnbefalet:Morgenmad:
150 kr. pr. natca. 1,2 km.8,2 (ud af 10)Nej

Dette er et billige hoteller i Hamborg, og måske nok et af de billigste – hvis du vil bo tæt ved centrum og mange af de spændende ting Hamborg har at byde på. Det er kun for voksne. Det er et hotel, som ligger op til at man kan lide at være i nærheden af andre. De har sovesale, med enten 4, 6 eller 8 personer. Men det er et top-rated overnatningssted, som ligger i bydelen St. Pauli. Her ligger det ikke langt fra Reeperbahn, Planten un Blomen samt Landuingsbücken – som alle er nogle gode seværdigheder i Hamborg.

4. Hampton By Hilton Hamburg City Centre – Klassehotel

Pris fra:Afstand til centrumAnbefalet:Morgenmad:
700 kr. pr. natca. 1 km.8,1 (ud af 10)Ja

Hampton hotellerne er en del af den store kendte hotel kæde “Hilton”. Det er et prisvenligt hotel, hvor du får dejlig meget hotel for pengene – dog ikke i samme klasse som på Hilton hotellerne. Men da det er en del af Hilton kæden, har de et navn at leve op til og Hilton forpligter.

Hampton By Hilton Hamburg City Centre ligger ved bydelen St. Georg – som er tæt på både hovedbanegården, samt den store shoppegade Möckenbergstrasse. Det er et stort hotel der ligger meget centralt og du vil have mange oplevelser inden for 30 minutters gang. Der er desuden morgenmad på hotellet.

Så er du til et godt centralt hotel i Hamborg, som er prisvenligt, så tænker jeg du skal se nærmere på Hampton By Hilton Hamburg City Centre.

Andre centrale hoteller i Hamborg

Der er mange andre muligheder for at bo centralt i Hamborg Nedenstående link (reklamelink) er sat til at vise centrale hoteller i Hamborg – i alle prisklasser.

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments