Spaophold i Hamborg centrum- De bedste spahoteller

Et spaophold i Hamborg er en perfekt måde at kombinere storby og spaophold. I dette indlæg, giver jeg dig 3 bud på gode spahoteller i Hamborg.

Hamborg er en rigtig storby, og derfor er der også rigtig mange hoteller. En del af dem tilbyder spaophold, det er dog ikke alle der er lige gode. Nogle har blot en lille pool og kalder sig derfor et spahotel, mens andre har den helt store pakke med pools, massage, dampbade mv.

I dette indlæg kan du læse gode bud på nogle af bedste spahoteller i Hamborg. Der er indsat link til hotellet så du kan læse mere, samt booke opholdet. Det er reklamelinks.

Hotel GRAND ELYSEE Hamburg

Hotel GRAND ELYSEE Hamburg
Foto: grand-elysee.com

Det nok mest kendte og bedste spa og wellnesshotel i Hamborg er hotel Grand Elysée Hamburg. Det er et ikoniske 5 stjernet hotel, som ligger centralt i Hamborg. Herfra har du ikke langt til den skønne park Planten Un Blomen, Alster søen, samt det centrale Hamborg, hvor du kan finde shopping og seværdigheder.

På hotel GRAND ELYSÉE Hamburg er rigtig mulighed for at slappe af og nyde et spaophold af høj kvalitet. Du kan bl.a. gå i deres Spa lounge/relaxation area, nyde hottubs, Hammam, steam room samt sauna. Du kan også gå en tur ud på deres tagterasse og nyde en dejlig frokost.

Dette er et hotel der har alt og giver dig mulighed for at have et afslappede spaophold mit i storbyen Hamborg.

Adresse: Rothenbaumchaussee 10, Rothenbaum, 20148 Hamburg

SIDE Design Hotel Hamborg

side hotel hamborg

Dette hotel er et moderne og flot hotel, som ligger meget centralt i Hamborg. Hoteller ligger ved bydelen Neustadt, som er en af de mere eksklusive bydele i Hamborg. Ud over at være tæt på det centralt Hamborg, er du også tæt på den store park Planten un Blomen – som er et fantastisk sted at tage en afslappende gåtur i.

Selve SIDE Design Hotel Hamborg har Swimmingpool, spa faciliteter, Hamamm bad, fitnessrum, samt mulighed for massage. Så hoteller er et perfekt hotel, hvis du vil have et afslappede spaophold i Hamborg.

Adresse: Drehbahn 49, Hamburg Neustadt, 20354 Hamburg, Germany

Hotel The Westin Hamburg

the westin hotel hamburg. elbphilharmonie
The Westin Hamburg. Foto: Mariott.com

Dette er et af de nyeste og mest ikoniske hoteller i byen. Det er beliggende i nye og flotte bydel Hafencity. En bydel der er under stor udvikling og som er meget central i forhold til de store seværdigheder i Hamborg.

Selve hotel The Westin Hamburg, ligger ovenpå det store operahus Elbphilharmonie. Det betyder at hoteller ligger ret højt, og derfor tilbyder det en fantastisk udsigt ud over havnen samt Hamborg centrum. Det er ganske unikt at ligge i sit badekar og se ud over storbyen Hamborg. Det kan man på The Westin Hamburg.

Hoteller har selvdølgelig også spa og wellness afdeling. Du kan bl.a. gå i fitness, tage en svømmetur, gå i deres “Spa lounge/relaxation area”, tage en bodyscrubb eller få massage. Der er mange muligheder på dette unikke og centralt beliggende hotel.

Adresse: Platz der Deutschen Einheit, HafenCity, 20457 Hamburg

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments