Spaophold i Nordtyskland – de bedste spa hoteller

Trænger du til at komme lidt væk fra hverdagen og til at blive forkælet? Så skal du overveje et spaophold i Nordtyskland. Et spaophold i Nordtyskland er ofte lig med afslapning, flot natur og forkælelse.

Men hvor skal man egentlig tage hen, når man vil på spa ophold i Nordtyskland? Det kan være lidt svært at overskue, for der er virkelig mange hoteller at vælge imellem.

I denne guide, får du svaret på hvor de du får et godt spa ophold. I guiden er nogle af de bedste hoteller til spa og wellness ophold, samt beskrivelse af hvorfor.

Fælles for de hoteller du kan læse om nedenfor er, at de har gode anmeldelser (de besøgende er vilde med hotellerne), de indbyder til afslapning, har masser af spa muligheder og de ligger ikke langt fra den danske grænse.


Spaophold i Flensborg: Hotel Das James

das james spahotel Spaophold i Nordtyskland
Foto: dasjames.com

Beliggenhed: Tæt ved Flensburg centrum ved siden af den flotte lystbåd havn, ligger det fantastiske hotel Das James. Det er et yderst moderne hotel, som os danskere er giver gode karakterer på booking.com. Noget af det vi bedst kan lide er deres gode faciliteret, beliggenheden samt deres gode service. Alt i alt et dejligt hotel, tæt ved Flensburg centrum.

Faciliteret: På hotellet er bl.a. Spa lounge/relaxation area, fitness, Hammam, pools og meget mere. Altså rigelig til et perfekt spa og wellness ophold.

Adresse: 30 Fördepromenade, 24944 Flensburg


Flensburg: Vitalhotel Alter Meierhof

spa alter meierhof flensburg Spaophold i Nordtyskland
Foto: alter-meierhof.de

Beliggenhed: I et naturskønt område godt 6 km. udenfor Flensborg centrum, ligger det fantastiske Vitalhotel Alter Meierhof. Det er et perfekt sted for krop og sjæl. Hotellet ligger helt ned til vandet og hvor der er mulighed for at bade. Yderligere ligger hotellet tæt ved den halv store skov Twedterholz, hvor man passende kan gå en dejlig tur.

Faciliteter: På hotellet er der bl.a. Sauna, Hammam, Pools, Spa område, fitness samt mulighed for at få massage. Alt i alt har hotellet alt hvad man kan ønske sig til et afslappende spa ophold i det Nordtyske. Et yderligere plus er den korte afstand ind til Flensborg centrum. Så kan du kombinere Spa og storby på samme tur.

Adresse: Uferstr. 1, 24960 Glücksburg


Simonsberg: Hotel und Spa Lundenbergsand

Hotel und Spa Lundenbergsand Spaophold i Nordtyskland
Foto: hotel-lundenbergsand.de

Beliggenhed: Vil du gerne lidt væk fra det hele og ud i naturskønt område – så skal du overveje Hotel und Spa Lundenbergsand. Det ligger lidt for sig selv, lidt uden for den lille by Husum – godt 50 km. fra den danske grænse. Selve hotellet ligger 5 minutters gang fra vandet (Vesterhavet) og generelt ligger hoteller i et anderledes flot, men flot område.

Faciliteter: Hotellet har alt hvad man har brug for på et spa og wellnessophold. Der er bl.a. Spaområde, sauna, indendørspool, yoga, massage, fitness og meget mere.

Adresse: Lundenbergweg 3, 25813 Simonsberg

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments