Steder fra Disney film: 9 Magiske kendte steder fra Disney-film

Disney-film har en utrolig evne til at skabe fantasifulde verdener og fortryllende steder. Mange af disse steder er faktisk inspireret af virkelige steder rundt om i verden.

Tag med på en rejse gennem Disneys magiske verden og oplev syv ikoniske steder, der har inspireret nogle af vores yndlingsfilm. Det er primært de store og spændende slotte, men også en lille fantastisk fransk landsby, har eftersigende inspireret Disney – se selv om du er enig.

Titel: “Rejs gennem Disneys Verden: 7 Magiske Steder kendt fra Disney-film”

Introduktion: Disney-film har en utrolig evne til at skabe fantasifulde verdener og fortryllende steder. Mange af disse steder er faktisk inspireret af virkelige steder rundt om i verden. Tag med på en rejse gennem Disneys magiske verden og oplev syv ikoniske steder, der har inspireret nogle af vores yndlingsfilm.

Steder fra Disney film:

  1. Neuschwanstein i Bayern – “Tornerose”
  2. Château de Chillon – “Den Lille Havfrue”
  3. Colmar – “Skønheden og Udyret”
  4. Alcázar de Segovia – “Snehvide”
  5. Mont-Saint-Michel – “Tangled”
  6. Château du Chambord – “Skønheden og Udyret”
  7. Hotel de Glace – “Frozen”
  8. Portofino – “Luca”
  9. Notre Dame – “Klokkeren fra Notre Dame”


Neuschwanstein i Bayern – “Tornerose”

Neuschwanstein steder fra Disney film

Beliggende i Bayern tæt ved storbyen München, Tyskland, er Neuschwanstein Slot et eventyrligt slot, der har inspireret Torneroses slot i Disneys klassiske film. Med sine imponerende tårne, eventyrlige arkitektur og en fantastisk beliggenhed på en klippe, er Neuschwanstein Slot en sand perle at udforske.

Se om der er billetter – reklame


Château de Chillon – “Den Lille Havfrue”

Château de Chillon - "Den Lille Havfrue"

Château de Chillon, en imponerende fæstning ved Genfersøen i Schweiz, har inspireret den ikoniske havfrue-verden i Disneys Den Lille Havfrue.

Slottets arkitektur, beliggenhed ved vandet og den romantiske stemning skaber en følelse af eventyr og fortryllelse. Reklame.


Alsace – “Skønheden og Udyret”

colmar

Den charmerende by Colmar & Ribeauville i Alsace, Frankrig, siges at have inspireret den maleriske by, hvor handlingen i Skønheden og Udyret finder sted.

Med sine brostensbelagte gader, farverige bindingsværkshuse og idylliske kanaler føler man sig virkelig som en del af Disneys magiske verden. Colmar kaldes også lille Venedig, da du faktisk kan sejle rundt i en gondol.


Alcázar de Segovia – “Snehvide”

Alcázar de Segovia - "Snehvide"

Det smukke Alcázar de Segovia i Spanien har tjent som inspiration til Snehvide-slottet i Disneys klassiske film.

Med sin unikke blanding af gotisk og maurisk arkitektur samt dets imponerende beliggenhed på en klippe, er dette slot en sand perle af eventyr. Reklame.


Mont-Saint-Michel – “Tangled”

mont-saint-michel

Mont-Saint-Michel ligger i Normantiet, og er en utrolig middelalderlig kloster-ø i Frankrig, har inspireret den betagende verden i Disneys Tangled.

Med sin fantastiske beliggenhed på en klippe og omgivet af havet, sender dette sted dig direkte ind i Rapunzels eventyrverden. Mont-saint-Michel, er nok den af Disnets inspirerede steder, der ligger tætteste på Danmark. Reklame.


Château du Chambord – “Skønheden og Udyret”

Château du Chambord

Det storslåede Château du Chambord i Frankrig har været en kilde til inspiration til Skønheden og Udyret.

Dette slot med sin overdådige renæssancearkitektur og omgivende natur er et ægte eventyrslot, der vil få enhver Disney-fan til at drømme sig væk. Slottet ligger i Loire-dalen og dermed lagt væk fra Colmar, som har inspireret til byen i Skønheden og Udyret. Reklame.


Hotel de Glace – “Frozen”

Beliggende i Quebec, Canada, er Hotel de Glace en ishoteloplevelse, der har inspireret den frosne verden i Disney-filmen Frozen.

Dette hotel, opbygget af is og sne, giver en unik og magisk oplevelse, der får dig til at føle dig som en del af Arendelle.

YouTube video

Portofino – “Luca”

portofino

Portofino, en smuk kystby beliggende i det nordvestlige Italien, har fortryllet besøgende med sin charme og naturskønhed i årtier. Denne billedskønne by blev også brugt som inspiration til den fiktive by Portorosso i Disney-Pixar’s film Luca. Tag med på en rejse til Portofino og opdag det sted, der har inspireret til et uforglemmeligt eventyr.

Portofino er kendt for sine farverige huse, der strækker sig langs havnefronten. Gaderne er fyldt med charmerende butikker, caféer og restauranter, der udstråler en afslappet og indbydende atmosfære. Gå en tur langs de smalle gader og nyd den autentiske italienske kystby-oplevelse. Reklame.


Notre Dame – “Klokkeren fra Notre Dame”

Notre Dame-katedralen i Paris er en af verdens mest ikoniske og imponerende bygningsværker.

Denne storslåede katedral har ikke kun inspireret besøgende og kunstnere i århundreder, men den har også været kulissen for Disney’s Klokkeren fra Notre Dame. Tag med på en rejse gennem Paris og oplev skønheden og mysteriet bag denne enestående katedral.

En god måde at opleve Notre Dame og Paris generelt, er ved at tage en kanalrundfart i Paris. Det kan du bestille billetter nedenfor. Reklame:


Disneys verden er fyldt med fortryllende steder, der er inspireret af virkelige steder rundt om i verden. Fra de eventyrlige slotte i Tyskland og Spanien til de charmerende byer i Frankrig og det magiske ishotel i Canada, giver disse syv steder dig mulighed for at træde ind i dine yndlingsfilm. Lad dig fortrylle af Disneys magi og oplev eventyret selv ved at besøge disse inspirerende destinationer.

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments