Hvor skal man bo i Colmar, Alsace? 3 centrale hoteller

Centrale hoteller i colmar

Du SKAL unde dig selv at besøge Colmar – det er en fantastisk by i det skønne Alsace område. I dette Indlæg kan du læse om nogle af de gode hoteller i Colmar, samt hvor det er godt at bo og ikke mindst hvordan vejret er i Colmar.

VIL DU BARE GERNE SE ET GODT HOTEL I COLMAR? – SE HER

Indhold

Gode hoteller i Colmar

Du får lige aller først mine 3 bud på gode hoteller i Colmar. Det er hoteller jeg selv har boet på, eller er anbefalet af andre danskere. Det er reklamelinks.

  • Odalys City Colmar La Rose d’Argent – Dejlig hotel, der ligger i den yderste midtby. Til det helt centralt Colmar er der ca. 1,5 kilometer – så det er perfekt. Det er pæne værelser og hotellet virker rimelig nyistandsat. Hotellet har en lille indendørs swimmingpool (perfekt til børn). Hotellet har sin egen p-plads – men book plads inden du ankommer. Der er desuden indkøb tæt ved hotellet.
  • Résidence Pierre & Vacances La Petite Venise – centralt beliggende lejlighedshotel, i udkanten af det populære område “lille Venedig”. Da det er et lejlighedshotel, har du mulighed for at tage dagen i dit eget tempo. Du behøves ikke nå en “morgen buffet”, den kan du nemlig selv lave i lejligheden. Du har dog også mulighed for at tilkøbe morgenmad. Værelserne er fine og mange har balkon. Der er desuden indendørs swimmingpool på hotellet.
  • Le Rapp – Placeret helt inde i centrum, tæt ved det alt det spændende i Colmar. Der er fine værelser med eget bad og toilet. Hotellet har også en dejlig swimmingpool – hvilket kan være tiltrængt efter en varm dag i Alsace. , blot 900 meter fra togstationen (hvis ikke du er i bil) og der er mulighed for at tilkøbe privat parkeringsplads.

I nedenstående kort er flere muligheder, for at finde centrale hoteller i Colmar. Kortet tager udgangspunkt i det centralt beliggende “Museum Bartholdi“. Så hvis du bor i gå afstand hertil, bor du rimelig centralt.

Booking.com

Hvorfor skal man besøge Colmar?

Hvis du skal til Alsace området – så kan det være oplagt at bo i Colmar. Colmar ligger rimelig centralt til hele Alsace området, og kan derfor fungere perfekt for en ferie i hvor du let kan komme rundt til hele Alsace området.

Colmar er en af hovedbyerne i Alsace området (dog med Strasbourg som den største by). Samtidig er Colmar en forholdsvis stor by og har godt 60.000 indbyggere. Størrelsen gør, at der er liv i byen og der er masser af ting at se i Colmar. Byens størrelse gør også (i og med den ikke er større), at mere eller mindre alle seværdigheder og oplevelser i selve byen, er samlet omkring centrum. Uden for centrum ligner byen mere eller mindre en almindelig dansk provins by, primært med beboelse.

Hvor skal man bo i Colmar?

Hvis du skal besøge Colmar, så kan det anbefales at bo i rimelig gå afstand til centrum. Grunden til at det er bedst at bo centralt er, på grund af de offentlige transport muligheder. Der er selvfølgelig almindelig offentlig transport i form af busser – men byen har ikke de bedste muligheder for transport hele døgnet. Så hvis du bor i gå afstand til centrum, så kan du gå til det meste. Som nævnt er de mest spændende ting i Colmar centreret omkring centrum af byen.

Ud over at det er vigtigt at bo tæt ved centrum, så synes jeg samtidig også at det godt ikke at bo alt for centralt i Colmar. For helt inde i det gamle Colmar ved området Lille venedig, er der en del turister og parkerings mulighederne er dårligere, end hvis du bor lidt uden for det helt centrale Colmar. Men er du til at der er liv omkring dig samt at du er helt tæt ved alting – så skal du bo helt centralt i Colmar.

Hvad koster hotel i Colmar, frankrig?

Priserne på hoteller i Colmar, kan variere meget. For der er en del forskellige muligheder for overnatning og dermed muligheder i alle prisklasser. Samtidg er der også forskel på hvornår på året man rejser. Det er billigst om vinteren, men her er det heller ikke helt så charmerende som på de andre årstider.

Priserne for et dobbeltværelse starter så lavt som 300 kr. pr. nat, mens 4-stjernede hoteller kan koste op til 1.500 pr. nat. Derudover er der også et stort udvalg af Bed & Breakfast-steder, der tilbyder overnatninger til en meget rimelig pris. Det er også værd at tjekke udvalget af Airbnb i Colmar, som ofte har enkelte overnatninger til meget rimelige priser.

Hvordan er vejret i colmar

Vejret i Colmar er typisk fransk vejr, med milde vintre og varme somre. Gennemsnitstemperaturen om vinteren er omkring 5°C og gennemsnitstemperaturen om sommeren er omkring 23°C. I løbet af foråret og sommermånederne er der ofte en mild brise, der føles behagelig selv på de varmeste dage. Generelt er vejret i Colmar let og behageligt.

Hvornår er det bedst at besøge colmar?

Den bedste tid at besøge Colmar er sommermånederne, da vejret er varmt og behageligt. Det er også den tid på året, hvor de fleste festivaler og events finder sted. For dem, der ønsker at nyde en mere afslappende ferie, er det bedst at besøge Colmar i forårs- eller efterårsmånederne, da temperaturerne ikke er så høje og der er mindre turisme. Selv om det er en god ide at planlægge turen omkring event og festivaler, kan du stadig nyde et dejligt ophold i Colmar året rundt.

Booking.com

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments