Restauranter i Hamborg

Få inspiration til hvor du skal spise i Hamborg

Hvor skal man spise i Hamborg

Du kan her læse om at spise ude i Hamborg, samt tip til nogle af de mere anderledes samt bedste restauranter i Hamborg.

Der er muligheder for alverdens typer af mad og restaurant besøg i Hamborg – du kan få alt lige fra streetfood til Michelin restauranter.

Du kan få det meste overalt i Hamborg, men alligevel kan man godt inddele det en smule. Langs vandet i Neustadt tæt ved Rådhuspladsen, samt omkring Landungsbrücken, vil dine muligheder være størst, for at spise nogle af de lokale fiskeretter samt deres flodkrebs, som de kan fange direkte i Elben.

Generelt langs floderne ind i midtbyen, kan du finde nogle rigtig hyggelige og gode restauranter.  

St. Pauli området, tænker jeg mere er kendetegnet for mere streetfood og mere uformelle restauranter – hvilket passer godt til området og virkelige har sin charme.

Er du ude i Hafencity området, er det nye og ofte topmoderne restauranter og cafeer du finder.

Priserne er generelt lidt billigere end i Danmark og kvaliteten ofte ligesom i Danmark.

Gode restauranter i Hamborg

Vil du gerne nyde en god bøf, kan det du prøve at tage på BlockHouse. Det er bøf restaurant, som tilbyder nogle fine bøffer. Det ligger nær rådhuspladsen, ved siden af indkøbscentret EuropaPassage.

Restaurant Die bank er en anderledes virkelig flot og god restaurant. Den ligger i en gammel flot bank, er restaureret i moderne stil – men de har beholdt det gamle look. Deres mål er at gæsterne skal være mere glade når de forlader restauranten, end da de kom. Die Bank ligger ca. midt i Neustadt, tæt ved indkøbscentret Hanseviertel.

Dinner in the dark, er en restaurant der tilbyder en anderledes oplevelse. Her kan du spise i mørke. Det vil sige, du bliver ført til dit bord, hvor der er helt mørkt. Det giver en helt speciel oplevelse for alle sanserne. Restauranten ligger i Speicherstadt, i modsatte retning end Elbphilharmonie.


Andre læste også om Hamborg lufthavn

Rejser du fra Hamborg lufthavn har du mange muligheder, da der er over 100 destinationer og omkring 60 flyselskaber, der flyver derfra. Lufthavnen er beliggende i den rigtige ende af Hamborg, i forhold til os danskere, da den ligger i den nordlige del. I forhold til at rejse fra Danmark, kan der ofte være lidt penge at spare på din rejse ved at flyve fra Hamborg – så det kan … [Læs mere…]

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments