Havnerundfart i Hamborg – De bedste billetter

Jeg får ofte spørgsmålet ”Hvorfra tager man en havnerundfart i Hamborg”? Så jeg tænkte, hvorfor ikke lave et indlæg, hvor du kan læse alt nyttig info, om at tage en havnerundfart i Hamborg.

Generelt er en havnerundfart, noget du skal unde dig selv, når du besøger den tyske storby, især hvis du elsker sightseeing, og en tur gennem Speicherstadt. Det er en spændende og rigtig god måde at opleve byen på.

reklamelink

Hamborg er så heldig at have masser af vand, og det giver flere muligheder for forskellige ture rundt i kanalerne og Hamborg havn. Selve Hamborg havn er en af de største i Europa, så det at kunne sejle rundt i den store havn, er fantastisk og unikt. Yderligere har Hamborg også nogle søer og små kanaler, som man kan tage kanalrundfart i. Eksempelvis kan du komme forbi den gamle Speicherstadt bydel, den moderne Hafencity, sejle under broer, igennem sluser mv.

I dette indlæg, kan du læse alt nyttig info, om det at tage en kanalrundfart i Hamborg.

Indhold

Hvorfra kan man tage en havnerundfart i Hamborg

Havnerundfart. Man kan tage havnerundfart flere steder. Det mest brugte sted er syd for bydelen St. Pauli, ved den store ”Landgungsbrücken” – som er en stor lang kaj, men du bør også overveje en tur gennem Speicherstadt. Den er i øvrigt utrolig smuk at besøge uanset om du skal sejle eller ej.

Der er også nogle ture der går fra Hafencity området. Det ligger måske 500 meter fra Landgundsbrücken, så det ligger ret tæt. Hvis du bestiller på forhånd, kan du se hvor mødestedet er på din billet. Nedenfor kan du se nogle gode bud på billetter til forskellige havnerundfarter i Hamborg.

Søerne. i Hamborg Ud over kanal og havnerundfart, kan du også tage en rundtur på søerne i Hamborg. Turene starter ved Alstersøen, som er beliggende helt i centrum.

Hvad koster en havnerundfart i Hamborg

Det koster ikke alverden at tage en kanal rundfart i Hamborg, hvilket gør det til en oplagt mulighed for lidt billig sightseeing.

De mindste ture varer omkring 1 times tid og koster omkring 100 kr. Der er dog flere forskellige muligheder for billetter til havnerundfart, du kan bl.a. få en den populære lille rundfart, en længere rundfart, kombi billetter, eller en privat tur for grupper. Priserne går fra 100 kr. per person til om. Mulighederne er mange. Priserne går fra ca. 100 kr. til 300 kr. per person. Reklamelink nedenfor.



Skal man booke billetter til havnerundfart i Hamborg

Det kan bestemt være en fordel at have booket billetter til havnerundfart hjemmefra. For så ved du præcis hvornår din både sejler, og det er dermed lidt lettere at styre din tid. Hvis ikke du har booket, kan du desuden ende med at stå ved både og så er der optaget. Så jeg vil anbefale at booke billet før du ankommer, det gør det generelt lettere at planlægge din dag.

Et fif er evt. at have en kanalrundfart midt på dagen. Ofte får man gået en del, når man er i Hamborg – så kan en havnerundfart være en god måde lige at hvile fødderne på og samtidig nyde noget sightseeing.

Gode billetter til havnerundfart i Hamborg

Her er nogle bud på gode billetter til rundfart i Hamborg, inklusive dem der tager dig gennem Speicherstadt. Reklamelink.


TJEK om der er ledige billetter

reklamelink
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments