Alt om Hamborg lufthavn – afgang, ankomst og parkering

Læs alt om din rejse fra Hamborg Lufthavn

Rejser du fra Hamborg lufthavn har du mange muligheder, da der er over 100 destinationer og omkring 60 flyselskaber, der flyver derfra. Lufthavnen er beliggende i den rigtige ende af Hamborg, lidt uden for centrum, i forhold til os danskere, da den ligger i den nordlige del. I forhold til at rejse fra Danmark, kan der ofte være lidt penge at spare på din rejse ved at flyve fra Hamborg – så det kan opveje den eventuelle længere tur til lufthavnen.

Indhold:

Parkering i Hamborg Lufthavn

Der er rigelig mulighed for at parkerer ved Hamborg Lufthavn. Der er over 12.000 parkeringspladser, fordelt på både parkeringshuse og åbne parkeringspladser. De fleste ligger i rimelig tæt afstand fra lufthavnen.

Det kan være en fordel at bestille din parkering på forhånd, specielt hvis du hvis du har et bestemt sted du gerne vil parkerer eksempelvis tæt på lufthavnen. Booking af parkeringsplads gøre nemt online, hvor du kan se de forskellige muligheder. Priserne varierer lidt alt efter hvor du parkerer eksempelvis kan en uge koste fra ca. 80 til 160 EUR.

Booking til lufthavnens parkering kan du gør her

Søger du billig parkering Hamborg Lufthavn, så er der også andre andre aktører der tilbyder parkering. Eksempelvis Park Point, her er prisen lidt lavere end ved lufthavnen. Der er lidt længere til lufthavnen, men der tilbydes bustransport til lufthavnen.

En anden mulighed er, at booke et hotel i nærheden af Hamborg lufthavn. Nogle hoteller lader dig parkerer gratis ved dem imens du er ude og rejse. Du skal til gengæld bo hos dem en overnatning. De kan ofte også tilbyde transport til lufthavnen. Så spørg evt. hoteller i nærheden af Hamborg Lufthavn.

Ankomst og afgang

hamborg lufthavn
Tjek ind hal – Hamborg Lufthavn

Når du ankommer til Hamborg Lufthavn, skal du køre på det rigtige niveau, for at få læsset bagagen af. Der er to niveauer, det øverste (Level 1) er til afgange og det nederste (level 0) er til ankomst.

Når du kører ind til lufthavnen på level 1, har du først terminal 1 og længere henne af samme vej, terminal 2. Der er ikke super mange parkeringspladser, så du kommer måske til at holde lidt dårligt. Så blot skynd dig at få bagagen læsset af, og kør mod din parkeringsplads.

Når du skal hjem igen, så hent din bil og få dine medrejsende til at stille sig udenfor, så de er klar når du kommer (evt. hav en telefon klar). Der er heller ikke her en masse parkeringspladser, og dem der er kan være fyldte. Det er one way, så kører du for langt for at finde et hul, ender du med at må køre ud af lufthavnen igen.

Butikker og Shopping

Der er et væld af butikker og spisesteder i lufthavnen, så du har rig mulighed for at få stille din sult, få lavet lidt billige indkøb og shoppet. Der er flere niveauer i lufthavnen og fælles for dem, er at der er muligheder for at spise og købe alle steder.

Der er omkring 35 forskellige indkøbs muligheder, med alt fra supermarkeder Edeka til MarcoPolo og HugoBoss. Hvis der er en speciel butik du gerne vil hen til, så er det let at finde når du kommer ind i lufthavnen.

Der omkring 20 forskellige steder du kan få stillet tørsten eller få noget at spise. Her er både mulighed for at gå på Starbucks eller måske en omgang sushi. Der er forskellige muligheder, og man kan også finde en let sandwich.

Ud over indkøb og spisesteder, er der også mulighed for at gå i loungen, leje en bil, få opbevaret bagage mv.

Læs mere om de forskellige niveauer i Hamborg lufthavn her


Andre læser også Fakta om Hamborg

Hamborg Rådhus

Hamborg er den 2. største by i Tyskland og har godt 1,8 mio. indbyggere i den centrale del. Ser man på hele metropolregionen, er der over 5 mio. indbyggere der hører til Hamborg. Faktisk er Hamborg den 8. største by i Europa – dette fornemmer man godt når man er i byen. Det er en travl storby, med dertilhørende stort havneområde. Selve byen ligger ved Elben – den lange … [Læs mere…]

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments