Top 3: Hotel Prag centrum – de bedste hoteller

 

Hvor skal man bo i Prag centrum? Der er virkelig mange muligheder, for at byen har flere gode og spændende bydele.

Ofte er det en god ide, at bo rimelig centralt når man besøger storbyer. Bor man for langt uden for centrum (selvom det kan være lidt billigere), så bruger man ofte alt for meget tid på transport. Transport muligheder i Prag er ok, men det tager tid. Når man er på ferie i storbyer, er det ofte tid man har for lidt af.

I dette indlæg, får du gode bud på gode hoteller i Prag centrum omkring den gamle bydel. Det er et af de mest charmerende steder i Prag samt et centralt og fantastisk udgangspunkt for en ferie i Prag.

Hoteller i den gamle bydel i Prag:

Nedenfor får du tre gode bud på centrale hoteller i Prag centrum. Fælles for dem er, at de ligger centralt og får gode ratings. De er lidt forskellige. Det ene er et lejlighedshotel, mens et andet er et moderne design hotel og det sidste et stor 5 stjernet hotel med spa.


Hotel At the black Star ****

Hotel Prag
Det smukke Hotel At the black Star ****

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐⭐ (Fem-stjernet hotel)
Prisniveau: 💰💰💰💰💰 (Rimelig)


Hotel At the Black Star tilbyder en central beliggenhed i en af Prags charmerende smalle gader. Placeret mellem Karlsbroen og den imponerende gamle rådhusplads, er det hotellet en del af byens historiske kerne.

Dette lejlighedshotel, præget af middelhavsstil, står faktisk opført på UNESCOs verdensarvsliste, hvilket understreger dets unikke charme. Her finder du rummelige lejligheder med moderne tekøkkener og elegante marmorbadeværelser. Tilgængelige via trapper i en historisk bygning, er lejlighederne ideelt placeret kun to minutters gang fra et væld af butikker, restauranter og caféer.

Med den nærliggende Staroměstská metrostation, der giver adgang til hele byen, er dette hotel det perfekte valg for en central og charmerende base i Prags gamle bydel.


Hotel Pytloun Prague ****

Rating: 9,5 uf af 10

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐ (Fire-stjernet hotel)
Prisniveau: 💰💰💰 (Mellem)

Hvis du søger en centralt beliggende indkvartering i Prag med fremragende anmeldelser, så er Hotel Pytloun Prague et godt valg. Hotellet ligger direkte ved den imponerende og lange Wenzelsplads midt i centrum af Prag, ved indgangen til den gamle bydel.

Hotellet tilbyder moderne designværelser med udsigt over enten Wenzelspladsen eller den indre gårdhave med udsigt over den smukke franciskanske have. Alle værelser er udstyret med individuelt kontrolleret aircondition, satellit-tv, Nespresso-maskine, minibar, værdiboks, gratis kaffe- og tefaciliteter, strygejern, samt justerbar farve-LED-belysning. Badeværelset har automatisk toilet, badekar med mousserende system, Perfecté toiletartikler, personlige badevægte og hårtørrer. Nogle af værelserne har endda terrasse eller balkon.

Med denne indkvartering bor du fantastisk centralt med nem adgang til alt, hvad Prag centrum har at byde på.


Hotel Four seasons *****

four seasons prag

Rating: 9,2 ud af 10

Stjerner: ⭐⭐⭐ ⭐⭐(Fem-stjernet hotel)
Prisniveau: 💰💰💰💰 (Rimelig)

Hotel Four Seasons i Prag er blandt byens bedste hoteller, centralt placeret med betagende udsigt over Karlsbroen og Prags Slot. Beliggende ved den gamle bydel er det kun 1,5 km til Prags Slot, og Karlsbroen kan nås på blot 5 minutters gang. Med nærhed til en metrostation er det også nemt at udforske resten af Prag.

Hotellet tilbyder gæsterne muligheden for at nyde AVA Spa, som ligger i en historisk nyklassicistisk bygning med udsigt over Prags Slot. Her kan man forkæle sig med eksklusive ansigts- og kropsbehandlinger, samt traditionelle tjekkiske termiske bade. Hotellet består af tre historiske og en moderne bygning, hver indrettet i forskellige historiske stilarter. De rummelige værelser har komfortable opholdsområder med fladskærms-tv, og minibar.

For dem der rejser med bil, tilbyder hotellet også deres egen private parkeringskælder. Med sin centrale beliggenhed og luksuriøse faciliteter er Hotel Four Seasons et fremragende valg for et fantastisk ophold i Prag.


Billigt hotel i Prag centrum

Residence Bene er et moderne tre-stjernet hotel, beliggende i det charmerende jødiske kvarter i Prag. Dette historiske kvarter er kendt for sine smukke bygninger, brostensbelagte gader og rige kulturelle arv.

Hotellet ligger ved kanten af den gamle bydel, hvilket giver dig nem adgang til nogle af Prags mest ikoniske seværdigheder, herunder den majestætiske Prags Bymure, den gamle jødiske kirkegård, Rudolfinum koncertsal og den pulserende torv i Gamle By.

Med sin centrale beliggenhed er Residence Bene det perfekte udgangspunkt for at udforske alt, hvad Prag har at byde på.

Andre centrale hoteller i Prag

Booking.com
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments