Top 3 hoteller – Billig overnatning Prag centrum

Der er masser af muligheder for billig overnatning i Prag centrum og det behøver ikke være på dårlige hoteller. For du kan faktisk sagtens finde gode hoteller med fine anbefalinger, som ikke koster særlig meget, selv om de ligger i Prag centrum.

I dette indlæg får du Top 3 bud på gode og billige hoteller i Prag centrum. Selve Prag centrum, kan man sige er pladsen omkring Old Town Square i den gamle bydel. Så nedenstående hoteller ligger alle i gå afstand til den gamle bydel. Herfra har du nemlig det bedste udgangspunkt for alle de bedste oplevelser i Prag.

Desuden er hotellerne i den billige ende, men anbefalet af andre danskere.

Top 3 billige hoteller i Prag centrum

Hotel – Residence Bene***

Rating: 8,7 ud af 10 i anbefaling.

Beliggenhed: Centralt – Lidt nord for den Gamle bydel

Pris: Fra ca. 400 kr. pr nat inkl. morgenmad

Beskrivelse: Residence Bene er et tre stjernet hotel, beliggende i det charmerende jødiske kvarter – et kvarter som har masser af smukke bygninger og spændende historie. Det ligger lige i udkanten af den gamle bydel, og er der med et godt udgangspunkt for en tur til Prag.

Hotellet skriver selv at det er et moderne indrettet hotel, med moderne og rummelige værelser og mulighed for morgenmad.

Vil du bo i et smukt kvarter i centrum, så kan dette være et godt bud.

dansende hus i prag
Det dansende hus i Prag lægger tæt ved Hotel u Martina Praha

Hotel u Martina Praha****

Rating: 8,4

Pris: Fra ca. 450

Beliggenhed: Centralt – vest for den gamle bydel og Karlsbroen

Beskrivelse: Det fire stjernede Hotel u Martine Praha er smuk beliggende tæt ved Prag slot (1,5 km) og tæt ved Karlsbroen (1 km) og den gamle bydel. Hotellet ligger på samme side som Slottet, det vil sige den vestlige side. Her er flotte parker og er generelt et rigtig flot område.

Hotellet ligger perfekt i udkanten af alle de store seværdigheder, det vil sige i et område der er lidt mindre turistet – end hvis man boede helt i inde i den gamle bydel.

Hotellet skriver selv, at de har fine værelser med eget badeværelse, kaffe og te faciliterer og japansk tehus. Yderligere er der to restauranter på hotellet.

Vil du bo tæt på centrum, natur og udsigt – så kan dette være et godt bud.

Prag har masser af historie og smuk natur

Hotel Zlatá Váha***

Rating: 8,0 ud af 10

Pris: fra ca. 450

Beliggenhed: centralt – øst for den gamle bydel.

Beskrivelse: Dette tre stjernede hotel ligger i en historisk bygning helt i centrum af Prag. Hotellet får fine anmeldelser og god rating.

Hoteller skriver selv, at værelserne er med varme farver og har eget badeværelse. Det ligger rigtig fint ifh. et weekendophold i Prag – da der eks. kun er 15. til den gamle rådhusplads i den gamle bydel. Samtidig ligger hotellet tæt ved både metro og hovedbanegården, så det er let og komme til og fra hotellet i tog.

Vil du bo centralt og tæt på offentlig transport, så kan dette være et godt bud.

Andre centrale hoteller i Prag

Booking.com
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments