Hotel Residence BENE

Billigt hotel i Prag tæt på den gamle bydel

Residence Bene er en tre-stjernet indkvartering beliggende i det charmerende jødiske kvarter i Prag, der er kendetegnet ved sin imponerende arkitektur og rige historie.

Placeret i udkanten af Prags gamle bydel, er hotellet et ideelt udgangspunkt for at udforske Prags mange seværdigheder og oplevelser. Hotellet har moderne indrettede værelser og der er mulighed for morgenmad.

Med sin centrale beliggenhed i et smukt kvarter er Residence Bene et attraktivt valg for besøgende, der ønsker at opleve Prags charme.

Hurtig info Hotel Residence BENE

Stjerner: ⭐⭐⭐ (Tre-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰 (Billig)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-7 dage

Faciliteter på Hotel Residence BENE

Parkering: ✅ (Ja)
Restaurant: ✅ (Ja)
Centralt: ✅ (Ja)
Bar: ✅ (Ja)
Familieværelser: ✅ (Ja)
Morgenmad: ✅ (Ja)

Tjek priser og book hotellet her

(Specifik widget med booking af dette hotel)

Booking.com

Andre danskere siger om hotellet

  • Bendt. Danmark: “Beliggenheden og meget venlige og hjælpsomme receptionister”
  • Tony, Danmark: “Udmærket Morgenmad. Personalet var flinke og hjælpsomme Hotellet lå ikke lige i centrum men dog nemt at komme til alt.”
  • Thomas, Danmark: “Meget venlig og hjælpsom personale God beliggenhed i gå afstand til mange seværdigheder og restauranter.”

Seværdigheder ved hotellet

Nedenfor kan du finde nogle gode seværdigheder tæt ved det Astronomiske ur i den gamle bydel i Prag.

Kanalrundfart i Prag

prag kanalrundfart


Det vil være en forkælelse for dig at deltage i en kanalrundfart i Prag. Det er en vidunderlig måde at opleve den pragtfulde tjekkiske hovedstad på, samtidig med at du nyder den fortryllende udsigt og atmosfære. Under turen vil du også passere Karlsbroen, der stolt repræsenterer Prag.


Karlsbroen i Prag

karls broen

En tur over den ikoniske bro i Prag er nærmest et must under dit besøg i byen. Det er en oplevelse fyldt med historie, charme og en betagende panoramaudsigt.

På broen kan du beundre det fortryllende landskab og finde et perfekt sted at slappe af og suge atmosfæren ind, før du fortsætter din opdagelsesrejse gennem byen.


Hoteller i Prag

Hotel At the black Star ****

Hotel Prag
Det smukke Hotel At the black Star ****

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐⭐ (Fem-stjernet hotel)
Prisniveau: 💰💰💰💰💰 (Rimelig)

Hotel At the Black Star har en fremragende beliggenhed i det historiske centrum af Prag, placeret mellem det ikoniske Karlsbroen og den imponerende rådhusplads. Dette hotel, som er optaget på UNESCOs liste, tilbyder rummelige lejligheder i en charmerende middelhavsstil, der kombinerer moderne bekvemmeligheder med elegante badeværelser.

Med Staroměstská metrostation i nærheden fungerer hotellet som en ideel base for at udforske byen.


Andre centrale hoteller i Prag

Booking.com
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *