Hotel Black Star Suites

Godt hotel i Prag centrum

På hotel At the Black Star bor du helt centralt i en af de hyggelige små gader. Hotellet ligger nemlig mellem Karlsbroen og den store gamle rådhusplads, så det ligger helt i centrum af Prags gamle bydel.

Hurtig info Hotel Black Star Suites

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐ (Fire-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Mellem)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-7 dage

Hotel At the Black Star er et lejlighedshotel, med lejligheder indrettet i middelhavsstil. Det er virkelig charmerende og bygningerne står faktisk opført på UNESCOs verdensarvsliste.

Hotellet skriver selv ” Hotel At the Black Star har egen forplejning, moderne tekøkken og stilfuldt marmorbadeværelse. De har alle rummeligt opholdsområde med satellit-tv. Lejlighederne ligger i en historisk bygning og er tilgængelige via trapper. Det ligger blot 2 minutters gang fra mange butikker, restauranter og caféer. Metrostationen Staroměstská ligger blot 3 minutters gang derfra og har forbindelser til alle dele af byen.”

Så bor du her bor du centralt i en smuk lille gade i den gamle bydel af Prag.

BOOK HOTELLET HER

Faciliteter på Black Star Suites

Parkering: ✅ (Ja)
Restaurant: ✅ (Ja)
Centralt: ✅ (Ja)
Bar: ✅ (Ja)
Familieværelser: ✅ (Ja)
Morgenmad: ✅ (Ja)

Tjek priser og book hotellet her

Andre danskere siger om hotellet

  • Susan, Irland: “Dejlig karakterfuld historisk bygning, velholdt og ligesom billederne. Personalet var meget imødekommende over vores sene check-in.”
  • Alessandra, Italien: “Fantastisk beliggenhed, gåafstand fra de vigtigste seværdigheder og tæt på metro A-linjen. Værelset var rent og sengen var behagelig. Personalet var meget hjælpsomme.”
  • Natalie, Storbritannien: “Dejlig lejlighed, beliggende midt i byens centrum, dog var støjen minimal! Værelserne var rummelige og hyggelige, og alt var dejligt og rent. Personalet i receptionen var også super venlige.”
hotel prag

Seværdigheder ved hotellet

Nedenfor kan du finde nogle gode seværdigheder i det centrale Prag og dermed tæt ved hotellet.

Kanalrundfart i Prag

prag kanalrundfart

Når du befinder dig ved det astronomiske ur, bør du unde dig selv en kanalrundfart i Prag. Det er en fantastisk måde at udforske den store tjekkiske hovedstad på, mens du nyder den smukke udsigt og atmosfære. Under turen passerer du også Karlsbroen, der stolt symboliserer Prag.


Kanalrundfart i Prag

prag kanalrundfart
Stemningsbillede – se rigtig billede nedenfor

At være en del af en middelaldermiddag er en særlig og unik oplevelse. Her er alt arrangeret som i middelalderen.

Det er en spændende og anderledes måde at opleve historien på, alt imens du nyder lækker mad, drikke og underholdning.


Karlsbroen i Prag

prag kanalrundfart

En tur over den ikoniske bro i Prag er næsten uundgåelig under dit besøg i byen. Det er en oplevelse, der er gennemsyret af historie, charme og en betagende udsigt.

På broen kan du lade dig fortrylle af den imponerende udsigt og finde det ideelle sted at hvile og suge atmosfæren ind, før du fortsætter din opdagelsesrejse gennem byen.


Hoteller i Prag

Hotel At the black Star ****

prag kanalrundfart
Det smukke Hotel At the black Star ****

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐⭐ (Fem-stjernet hotel)
Prisniveau: 💰💰💰💰💰 (Rimelig)

I det hjertelige centrum af Prag finder man Hotel At the Black Star, en perle beliggende mellem den ikoniske Karlsbro og den fortryllende rådhusplads. Dette hotel, anerkendt af UNESCO, præsenterer sine gæster for rummelige lejligheder i en fortryllende middelhavsstil, hvor moderne bekvemmeligheder møder elegant indretning og luksuriøse badeværelser.

Med Staroměstská metrostation blot et stenkast væk, er dette hotel en ideel base for eventyrlystne sjæle, der ønsker at udforske alle hjørner af denne smukke by.


Andre centrale hoteller i Prag

Booking.com

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *