Hotel Pytloun Prague

Godt hotel tæt ved det hele

Vil du bo helt centralt i Prag og på et hotel gæsterne giver virkelig gode anmeldelser? Så kan hotel Pytloun Prague være et godt bud.

Hurtig info Pytloun Prague

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐ (Fire-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Mellem)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-7 dage

Hotellet ligger ud til den store lange plads Wenzelspladsen i centrum af Prag, som ligger ved indgangen til den gamle bydel.

Hotellet skriver selv: ”Hotellet tilbyder moderne designværelser med udsigt over Wenzelspladsen eller den indre gårdhave med udsigt over den franciskanske have. Samtlige værelser har individuelt kontrolleret aircondition, satellit-tv, Nespresso, minibar, værdiboks, gratis kaffe- og tefaciliteter, strygeudstyr samt individuelt justerbar farve-LED-belysning. Badeværelset har automatisk toilet, badekar med mousserende system, Perfecté toiletartikler, personlige badevægte og hårtørrer. Nogle af værelserne har terrasse eller balkon.”

Så bor du her bor du fantastisk lige ud til alt det spændende i Prag centrum.

BOOK HOTELLET HER

Faciliteter på hotel Pytloun Prague

Parkering: ✅ (Ja)
Restaurant: ✅ (Ja)
Terrasse: ✅ (Ja)
Centralt: ✅ (Ja)
Bar: ✅ (Ja)
Familieværelser: ✅ (Ja)
Morgenmad: ✅ (Ja)
Lufthavnstransport: ✅ (Ja)

Tjek priser og book hotellet her

BOOK HOTELLET HER

Andre danskere siger om hotellet

  • Jesper, Danmark: “Lokationen var rigtig god og central. Hotellet var moderne og skybar udsigten var formidabel.”
  • Vinnie, Danmark: “fantastisk beliggenhed. dejligt med mulighed for at købe drikkevarer på alle tider af døgnet. meget venligt personale”
  • Morten, Danmark: “placeret meget centralt, og meget professionelt og nærværende personale”

Seværdigheder i nærheden af hotellet

Seværdigheder ved hotellet

Nedenfor kan du finde nogle gode seværdigheder i det centrale Prag og dermed tæt ved hotellet.

Kanalrundfart i Prag

prag kanalrundfart


Når du står ved det astronomiske ur, bør du forkæle dig selv med en kanalrundfart i Prag. Det er en enestående måde at opleve den storslåede tjekkiske hovedstad på, samtidig med at du nyder den fortryllende udsigt og atmosfære. På denne tur vil du også passere Karlsbroen, der med stolthed symboliserer Prag.


Kanalrundfart i Prag

middelalder middag prag
Stemningsbillede – se rigtig billede nedenfor

At være en del af en middelaldermiddag er en uforglemmelig og unik oplevelse, hvor alt genskabes som det var i middelalderen.

Det er en fornøjelig og anderledes måde at dykke ned i historien på, samtidig med at man nyder velsmagende mad, drikke og underholdning.


Karlsbroen i Prag

karls broen

At tage en gåtur over den ikoniske bro i Prag er næsten obligatorisk under dit besøg i byen. Det er en oplevelse, der er dybt forankret i historie, charme og en fantastisk udsigt.

Fra broen kan du lade dig fortrylle af den storslåede panoramaudsigt og finde det ideelle sted til at hvile og absorbere atmosfæren, inden du fortsætter din opdagelsesrejse gennem byen.


Hoteller i Prag

Hotel At the black Star ****

Hotel Prag
Det smukke Hotel At the black Star ****

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐⭐ (Fem-stjernet hotel)
Prisniveau: 💰💰💰💰💰 (Rimelig)

Hotel At the Black Star har en fortrinlig beliggenhed i Prags historiske centrum, mellem det ikoniske Karlsbroen og den imponerende rådhusplads. Dette hotel, som er optaget på UNESCOs liste, tilbyder rummelige lejligheder i en charmerende middelhavsstil, der elegant kombinerer moderne faciliteter med stilfulde badeværelser.

Med Staroměstská metrostationen i nærheden fungerer hotellet som en ideel base for at udforske byen.


Andre centrale hoteller i Prag

Booking.com
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Leave a Reply

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *