Rundvisning på Stade de France

Oplev det smukke franske national stadion

Tag med til et af verdens mest ikoniske sportsstadioner, Stade de France, et af de mest imponerende monumenter for sportens storhed.

Uanset om du er en dedikeret sportsentusiast eller blot ønsker at opleve den unikke atmosfære på et stadion, hvor nogle af verdens største sportsbegivenheder har fundet sted, vil en rundtur på Stade de France være en uforglemmelig oplevelse.

Hurtig info om Stade de France

Prisklasse: 💰💰💰 (Mellem)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR

Fakta om Stade de France

Adresse: Av. Jules Rimet, 93200 Saint-Denis, France
Åbnede: 1998 til VM
Tilskuere: Plads til 80.000
Taget vejer: 13.000 tons.

Billetter til Stade de France rundvisning

Skal man bestille billetter fortil en rundtur på Stade de France forud for besøget? Svaret som jeg altid giver er “JA”. Det er en fordel at bestille billetter til en stadion rundtur.

Der er der flere grunde til. Den bedste grund er, at du er sikker på at der er plads til dig. Det er træls at komme til stadion, for at finde ud af, at der ikke er ledige billetter.

Derudover, kan du bedre planlægge resten af din dag og ferie, når du har bestilt billetter. Jeg vil anbefale at tage en rundtur på Stade de France, så tidlige på dagen som muligt. Normalt tager en rundtur et par rimer, så hvis du tager den tidligt, så du har du stadig masser af dag til at opleve mere af Paris.

SE OM DER ER LEDIGE BILLETTER – reklamelink

Powered by GetYourGuide

Hvad kan man opleve på Stade de France

En rundtur på Stade de France vil tage dig med bag kulisserne og lade dig udforske de mest ikoniske områder af stadionet. Du vil besøge omklædningsrummet, hvor store atleter har forberedt sig til legendariske kampe og koncerter.

Gå langs den hellige græs på banen, hvor du kan føle spændingen fra de tusindvis af fans, der har fyldt stadionet med jubel og sang. Gennem interaktive udstillinger vil du lære om stadionets historie og de sportslige bedrifter, der har fundet sted her. Det er en oplevelse, der vil inspirere selv den mindst sportsinteresserede rejsende.

Hvordan kommer man til Stade de France

Stade de France er nemt tilgængeligt via forskellige transportmuligheder. Hvis ikke du vælger at bo tæt ved stadion, kan du bo sagtens bo i det helt centrale Paris og så blot tage metroen derud. Der går en fin metro linie derud.

Ellers kan du også vælge at tage en taxa, der er rimelig stor veje ud til stadion fra centrum, så det burde være en rimelig kort tur.

Hvis du selv er i bil, kan du også vælge at køre derud. Der er, som ved alle stadions, parkeringsmuligheder ved stadion.

Oplevelser omkring Stade de France

Udover at opleve Stade de France er der utallige oplevelser i Paris, som du bør udforske. Byen er kendt for sine ikoniske seværdigheder som EiffeltårnetLouvre-museetNotre-Dame-katedralen og Montmartre-kvarteret. Nyd også den fortryllende parisisk atmosfære på en cafe, smag på lækre croissanter og fordyb dig i kunsten og kulturen, der gør Paris til en af verdens mest romantiske destinationer.

Gode råd om booking af stadion rundtur

  • Skal man bestille billetter forud for besøget? Det anbefales altid at bestille billetter forud, så du er sikker på at der er plads til at du kommer det tidspunkt det passer ind i din kalender. Der kan godt være ledige billetter på dagen, men din rejse er ofte lettere at planlægge, hvis du har booket billetter forud.
    Du får desuden ofte de billigste billetter, hvis du bestiller forud.
  • Er turen god til regnvejr? Som regel er en stadion rundtur en perfekt ting at lave, særligt når det regner. For meget af turen vil foregå indendøre og du slipper derfor for regnen.
  • Må man have kamera med? Ja på de fleste stadions må du gerne tage billeder. Der kan dog være særlige steder på stadion, hvor billeder frabedes.
  • Er en stadion rundtur godt til børn? Det kommer selvfølgelig an på størrelsen af børnene. Umiddelbart vil en stadion rundvisning være en spændende oplevelse for både børn og voksne.
  • Hvor lang tid skal man sætte af til en stadion rundvisning? Der kan være forskellige tur, normalt tager en tur 60-100 minutter. Så det er en oplevelser, der er god at kombinerer med andre oplevelser i løbet af en dag.

Gode hoteller ved Stade de France

Stade de France ligger godt og rimelig tæt på centrum i Paris. Stadionet er beliggende i den nordlige del af Paris, ca. 4 kilometer i fugleflugt, fra bydelen Montmatre – som man kan antage er den nordlige del af det helt centrale Paris.

Du kan sagtens bo tæt ved Stade de France, når du besøger Paris. Det gør det let at komme til stadion og der er som nævnt metro tæt ved stadion, så du kan tage metroen ind til det helt centrale Paris.


Juliana Hotel Paris – hotel nær Eiffeltårnet

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐⭐ (Fem-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Leder du efter et hotel nær Eiffeltårnet og centralt i Paris, så kan du overveje Juliana Hotel Paris.

Det ligger tæt ved Seinen, tæt ved Eiffeltårnet og generelt bare godt placeret i Paris.


Hotel Montpensier Paris

Stjerner: ⭐⭐⭐(tre-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familieværelser: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Hotel Montpensier Paris er et ok hotel i, som ligger rigtig godt i Paris. Hotellet er ud over at være i det centrale Paris, også tæt på metroen, så du let kan komme rundt i Paris.


Hôtel Mathis Elysées i Paris

Stjerner: ⭐⭐⭐⭐(Fire-stjernet hotel)
Prisklasse: 💰💰💰 (Middel)
Familie værelser: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR
Anbefalet opholdslænge: 3-5 dage

Dejlig hotel, som ligger dejlig centralt til mange af de spændende ting i Paris.

Gæster synes særligt, at beliggenheden, er god for hotellet – ud over at det er et hotel, hvor gæsterne føler sig virkelig velkommen.

Bor du på dette hotel, er du tæt på shopping, restauranter og generelt tæt på det meste.



Kilder og referencer

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.