Top 3 – Kæledyr venlig hotel i Flensborg

Hvis du har et kæledyr, og gerne vil have det med i Flensborg, så er kan det bestemt anbefales. Læs her om overnatning i Flensborg med kæledyr.

Jeg har ofte rejst med kæledyr(hunde), både i forskellige storbyer (Flensborg, Hamborg, Berlin) mv. – og det kan bestemt anbefales. Men du skal selvfølgelig huske at tænke dine dyr ind i rejsen, allerede når du planlægger dit ophold.

Når vi har haft vores dyr med i eks. Hamborg – så har vi enten lejet en hytte på en campingplads eller også booket et ophold på et kæledyr venligt hotel i centrum.

HAR DU TRAVLT – SÅ HOP DIREKTE TIL KÆLEDYRSHOTELLERNE I FLENSBORG HER (REKLAMELINK)

3 Gode steder at bo med kæledyr i Flensborg

Her kan du læse om 3 gode overnatningssteder i Flensborg centrum med kæledyr – så du let kan have dine dyr med. Det er vigtigt at man finder et godt hotel, når man har sit kæledyr med.

Et godt kæledyr hotel i Flensborg, skal gerne:

  • Ligge centralt, så du kan gå rundt i byen fra hotellet.
  • Gerne være tæt ved lidt skov eller park – så det er let at lufte hunden
  • Gerne være godt indrettet til kæledyr.

Der er mange muligheder for at booke et kæledyr venligt hotel i Flensborg centrum – men hvilket skal man vælge? Få her et bud på et centralt og populært kæledyr hotel

1 – Altstadtwohnung mit Hafenblick

Billede fra Booking.com

Et perfekt sted, hvis du skal til Flensborg med dit kæledyr. Altstadtwohnung mit Hafenblick tilbyder en lejlighed i Flensborg centrum, hvor du kan have dit kæledyr med. De skriver bl.a. “Lejligheden har 2 soveværelser, fladskærms-tv og fuldt udstyret køkken med opvaskemaskine, mikrobølgeovn, vaskemaskine, køleskab og ovn. Der er håndklæder og sengelinned i lejligheden.”

Så det er et perfekt sted, hvis du vil have en lejlighed i Flensborg centrum.

VIL DU GERNE BARE SE ALLE KÆLEDYRSHOTELLER I FLENSBORG – SÅ SE HER (REKLAMELINK)

2 – Haus Schlafgemach

Billede fra Booking.com

Her tilbydes du også dejlige lejligheder, som ligger helt centralt. Men ved Haus Schlafgemach, ligger du også tæt ved Stadtpark, hvilket er et fint lille sted at lufte din hund.

Haus Schlafgemach skriver bl.a. “De individuelt indrettede værelser på Haus Schlafgemach har elegante møbler og er holdt i varmt rødt, creme og sort. De består af separate soveværelser, kompakte badeværelser og hyggelige stuer med sovesofaer. Måltiderne kan tilberedes i lejlighedens stilfulde køkken. Gæsterne kan også spise i de mange caféer, barer og restauranter i Flensborg gågade.”

Et perfekt sted hvor du bor centralt og tæt på en park.

3. Hotel Hafen Flensburg

Billede fra Booking.com

Dette er et stort 4 stjernet hotel, som ligger lige i Flensborg centrum og du må have dit kæledyr med. Hotellet tilbyder dejlige værelser i moderne stil. Der er selvfølgelig eget badeværelse på værelserne. Ud over dette, er der også restaurant på hotellet og eller bor du tæt ved alle de spændende ting som Flensborg har at tilbyde.

ANDRE HOTELLER I FLENSBORG CENTRUM

Booking.com

SIDSTE CHANCE I DETTE INDLÆG FOR AT SE KÆLEDYRSHOTELLER I FLENSBORG (REKLAMELINK)

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments