Top 3 – Kæledyr venlig hotel Berlin – se de bedste hoteller

Hvis du har et kæledyr, og gerne vil på storbyferie, så er kan det varmt anbefales. Men læs lige med her om god overnatning i Berlin med kæledyr.

Jeg har ofte været afsted med kæledyr, både i forskellige storbyer (Flensborg, Hamborg, Berlin) – og det kan bestemt anbefales. Men du skal selvfølgelig tænke dine dyr ind i rejsen, allerede når du planlægger dit ophold.

For det er vigtigt, at du finder et hotel der for det første tillader kæledyr, men ligeså vigtigt, finder et hotel der ligger godt ifht. hvad du gerne vil i Berlin.

3 Gode steder at bo med kæledyr i Berlin

Der er mange gode steder at bo med Berlin med kæledyr. Nedenfor, kan du du læse om nogle af de bedste og centrale steder steder. at overnatte med kæledyr i Berlin – så du let kan have dine dyr med. Der er en campingplads og et centralt beliggende hotel. Så kan du selv vælge hvilket der passer dig bedst.

1. ParkView Apartment 1

Dette hotel ligger helt perfekt, hvis du har kæledyr med. Det ligger nemlig op til det største grønne skov område i det centrale Berlin. Så der er rig mulighed for at lufte hunden, tæt ved hotellet. Det grønne område, har både skov, parker, søer og kanaler – et fantastisk hyggeligt område.

På hotellet får du en dejlig og flot lejlighed med terrasse, hvor der er udsigt til haven. Der er fra hotellet ca. 3 kilometer ind til det helt centrale Berlin ligger. Det kan man enten gå eller også tage den nærliggende U-bahn. Hotellet ligger øst for centrum, i den skønne bydel Charlottenburg, her er der en dejlig og afslappende atmosfære.

skov mod brandenburger gate
Turen gennem skoven fra ParkView Apartment til Brandenburg Gate

2. Park Plaza Wallstreet Berlin Mitte

Her bor du virkelig centralt, og ned til floden Spreekanal. Det er et smukt område, som ligger i den sydlige del af det centrale Berlin. På hotellet får du et dejligt værelse, og mulighed for morgenmad og aftens mad i hotellets restaurant. Hotellet er i øvrigt indrettet med inspiration fra børsen i New York.

Selve området er dejligt at gå rundt i, særligt, da det ligger ned til Spreekanal. Så dit firbenede kæledyr, kan sagtens får nogle gode gåture. Hotellet ligger rimelig tæt på nogle af de spændende seværdigheder i Berlin eks. Check point charlie, Alexanderplats og tv tårnet.

3. Classik Hotel Alexander Plaza

Hvis du bor her, bor du virkelig centralt. Hotellet er smukt beliggende lige ved siden at den berømte plads Alexander Platz, som kan betegnes som hjertet af Berlin.

Det 4 stjernede hotel, har masser af oplevelser at byde på eks. værelser med dejlig udsigt, mulighed for massage, træning, restaurant mv. Det er et perfekt hotel, med en unik central beliggenhed.

Bo her hvis du gerne vil bo helt centralt, tæt på seværdigheder og Berlins dejlige liv.

Spree, som snor sig gennem Berlin. TV tårnet i baggrunden.
Den smukke flod Spree, som snor sig gennem Berlin. TV tårnet i baggrunden.

Andre centrale hoteller i Berlin

Booking.com

Gode råd til at have kæledyr med i Berlin

Det er vigtigt at man finder et godt hotel, når man har sit kæledyr med. Et godt kæledyr hotel i Berlin, skal gerne:

  • Ligge centralt, så du kan gå rundt i byen fra hotellet.
  • Evt. ligge tæt ved lidt skov eller park – så det er let at lufte hunden
  • Seværdigheder – hvis du vil have dit dyr med overalt – så husk at find oplevelser som du kan have dyret med på.(eksempelvis er en tur i Eiffeltårnet ikke dyre venlig ;o) )
  • Hvor skal man bo med sit kæledyr – hvis det skal være let, skal du bo centralt, så du kan gå rundt og ikke skal bruge offentlig transport. Men du kan også bo udenfor byen og så selv køre derind. Undgå evt. offentlig transport.
  • Husk transportabel vand skål og vand.
  • Læs evt. mere om at have hund med i Berlin på VisitBetlin.de
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments