Top 3 – Kæledyr venlig hotel i Hamborg

Findes der et kæledyr venlig hotel i Hamborg centrum? Svar er ja – læs her nogle gode bud på kæledyr venlige hoteller i Hamborg.

Hvis du har et kæledyr, er der så noget bedre end at kunne tage det med på ferie? Nej vel.

Jeg har ofte rejst med kæledyr, både i storbyer og på andre rejser – og det kan bestemt anbefales. Men du skal selvfølgelig tænke dine dyr ind i rejsen, allerede når du booker dit ophold.

Når vi har haft dyr med eks. i Hamborg – så har vi enten lejet en hytte på en campingplads eller også en hotel, som er kæledyr venligt.

Gode råd til rejse med kæledyr

  • Seværdigheder – hvis du vil have dit dyr med overalt – så husk at find oplevelser som du kan have dyret med på.(eksempelvis er en tur i Eiffeltårnet ikke kæledyr venlig ;o) )
  • Hvor skal man bo med sit kæledyr – hvis det skal være let, skal du bo centralt, så du kan gå rundt og ikke skal bruge offentlig transport. Men du kan også bo udenfor byen og så selv køre derind. Undgå evt. offentlig transport.
  • Husk transportabel vand skål og vand.

3 Gode steder at bo med kæledyr i Hamborg

Her kan du læse nogle bud på gode kæledyr venlige hoteller i Hamborg – så du let kan have dine dyr med. Der er et både et stort centralt hotel, samt et hotel der ligger op af en stor park og et hotel i den populære bydel Hagencity. Så kan du selv vælge hvilket der passer dig bedst.

Kæledyr venlig hotel i Hamborg centrum

Et godt kæledyr hotel, skal gerne:

  • Ligge centralt, så du kan gå rundt i byen fra hotellet.
  • Ligge tæt ved lidt skov eller park – så det er let at lufte hunden
  • Gerne være godt indrettet til kæledyr.

Der er mange kæledyr venlige hoteller i Hamborg centrum – så hvilket skal man vælge? Du får her et bud på et centralt og populært kæledyr hotel i Hamborg, som andre danskere anbefaler at bo i.

1. Hamburg Marriott Hotel – centralt hotel

Dette er et fantastisk hotel, virkelig flot, med dejlig mad, gode værelser og swimmingpool/spa område.

På dette hotel, er du kun få minutter fra det helt centralt Hamborg, hvor eks. alt shopping foregår. Så hotellet har en fantastisk beliggenhed – tæt på alt det sjove Hamborg har at byde på. Du er også tæt på den store park Planten un Blomen, som er perfekt til en lang gå tur med hunden.

2. The Westin Hotel Hamburg

hotel westin hamburg
Den smukke Elbphilharmonie bygning – med kæledyr venlig hotel øverst.

Fantastisk hotel i den nye og moderne bydel Hafencity. Det er en dejlig bydel at gå rundt i, samt luft hunden. Der er både legeplads/park, samt små kanaler at gå rundt ved.

Hotellet har egen stor parkeringskælder, smuk udsigt og enormt dejlige værelser. Det er et næsten nyt hotel, og er faktisk blevet lidt af et varetegn for Hamborg. Ud over hotel, er det nemlig også et stort koncerthus (bare rolig – det hører man ikke på hotellet – da hotellet ligget øverst).

3. Adina Apartment Hotel Hamburg

Dette lejlighedshotel er perfekt til et ophold med dyr. De har dejlige store værelser, fin restaurant og swimmingpool. Hotellet ligger rimelig tæt på den store Elb, der gennemløber Hamborg, hvilket er et lækkert sted at gå rundt. Samtidig ligger hotellet perfekt ifht. til det helt centrale Hamborg. Få minutters gang fra lejlighedshotellet, ligger den sydlige del af parken Planten un Blomen.

Kæledyr venlige seværdigheder i Hamborg

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments