Hvor skal man bo i Saint Malo & hvad skal man se

Overvejer du at besøge den smukke kystby Saint Malo – så læs her om hvad man kan se samt hvor man skal bo i Saint Malo.

Byen er en af de større byer i den nordlige del af Bretagne og den har en perfekt beliggenhed ud til vandet, samt spændende gamle bygninger at byde på. Alt i alt er det en dejlig by til en ferie i Bretagne området.

Indhold

Hvorfor skal man besøge Saint Malo i Bretagne?

St. Malo er berømt for dens storslåede havn og den rolle den spillede i det 17 århundrede og dele af det 18 århundrede, da den var den vigtigste havn i hele Frankrig. I denne periode, modtog havnen i St. Malo købmænd og handlende fra mange forskellige steder. Det var desuden et vigtigt punkt for sørøvere, som blev sendt af sted af den franske konge for at imødegå fjendtlige angreb fra skibe.

Under anden verdenskrig, i 1944, blev denne by fuldstændigt ødelagt ved et bombardement. Derefter, blev nogle af byens vigtigste antikke bygninger genopbygget og restaureret i et forsøg på at bibeholde dets originale arkitektoniske struktur og generelle udseende så nøjagtigt som muligt. De besøgende, som kan lide arkitektur vil finde disse konstruktioner og genopbygningen af dem meget interessant.

Blandt de få steder i St. Malo, som forblev uberørt efter anden verdenskrig er byens historiske volde. Disse volde omgiver området omkring den gamle by og har en høj historisk værdi fordi nogle af dem blev bygget i det 12 og 13 århundrede. Derfor kan det varmt anbefales at besøge disse volde og lære noget om denne bydel og dens fortid.


LÆS MERE EFTER REKLAMENSom besøgende får man desuden en fantastisk udsigt over omgivelserne. Man kan se havet, som grænser op til byen, samt en vigtig del af landet fra nogle steder ved voldene. Dette er endnu en grund til at besøge voldene.

Det lokale museum er endnu en fantastisk attraktion i St. Malo. Dette museum giver de besøgende mulighed for at iagttage interessante genstande og lære mere om byens historie og dens omgivelser. Byen har desuden et meget smukt akvarium, som børnefamilier ikke må gå glip af, da det er en stor oplevelse for både børn og voksne.

Hvor skal man bo i Saint Malo – gode hoteller

saint malo fæstning
Saint Malo Fæstning ved stranden

Der er gode muligheder for at fine et godt hotel i Saint Malo, for byen har med sine 50.000 indbyggere en rigtig god størrelse. Samtidig er det en rigtig turist magnet og byens indbygger antal vokser gerne til det 3-dobbelte i høj sæsonen.

Selve Saint Malo ligger i den nordlige del af Bretagne området. St. Malo ligger helt ud til vandet, hvilket er med til at gøre byen så populær. Der er nogle fantastiske strande i området – så det kan bestemt anbefales at huske badetøjet. Saint Malo, er desuden en af de største byer i området og kan dermed anses som en hovedby med et godt liv.

Men hvor skal man bo i Saint Malo?

Jeg vil anbefale dig at finde et hotel i den vestlige del af stranden, så bor du både tæt på den gamle bydel, centrum af byen samt nogle af de spændende oplevelser i Saint Malo og selvfølgelig stranden.

Nedenfor er et kort over hoteller (reklame) i det centrale Saint Malo – herpå kan du også se stranden.

Booking.com

Læs evt. mere på Saint-Malo på saint-malo-tourisme.com


Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments