Hvor skal man bo i Saint-Breiuc, Bretagne

St Brieuc er en fantastisk lille perle i Bretagne, beliggende i den nordlige del af Bretagne. Den ligger perfekt i naturen og lige ud til vandet. Den her en perfekt størrelse, masser af historie og generelt liv. Så det er en perfekt by at besøge samt overnatte i hvis du besøger Bretagne området.

Indhold

Hvorfor skal man besøge St. Brieuc i Bretagne?

Byen St. Brieuc er et af de mest historiske samfund i regionen Bretagne. Dette samfund har eksisteret siden før romersk tid. Byen som vi kender den i dag under navnet St. Brieuc blev til omkring det 5. århundrede efter Kristi fødsel. Den byder stadigvæk på flere antikke steder spredt udover byen.Sai

En af hovedattraktionerne, som byen er kendt for i hele regionen og i hele verden er katedralen St. Etienne. Denne katedral blev bygget i det 12 århundrede og den rummer stadigvæk størstedelen af dens oprindelige struktur og fremstår generelt i en meget god stand. Katedralen giver den besøgende et klart billede af, hvordan det var på den tid, da den blev bygget.

Et andet interessant sted i St. Brieuc er den gamle bydel. Den er meget interessant fordi den har mange antikke bygninger i perfekt stand, som viser de fremherskende arkitektoniske stilarter fra den tid, afhængig af, hvornår de blev bygget.


LÆS MERE EFTER REKLAMENI stor kontrast til den gamle bydel, står St. Brieucs nye bydel. I den nye bydel kan den besøgende nyde alle de faciliteter, som man kan forvente af en moderne by. Den byder blandt andet på mange restauranter, caféer, pubs og rekreative områder. Det er meget interessant at iagttage den store forskel mellem den gamle og nye bydel, som man kan opleve i gå afstand.

Museet for kunst og historie er et af de mest interessant steder, man kan besøge i byen St. Brieuc. Dette museum udstiller kunstværker fra det 19 århundrede såvel som genstande relateret til byens historie. Genstande som knytter sig til navigering, fiskeri og andre hav relaterede emner fra byens fortid og nutid kan man også opleve på museet.

De besøgende, som ønsker at vide præcist, hvilke steder, de møder på deres vej rundt i byen kan vælge mellem forskellige guidede ture. Der findes guidede ture for dem, som ønsker at se katedralen og for dem, som ønsker at vide, hvor de mest interessante bygninger i den gamle bydel ligger.

Hvor skal man bo i Saint Breiuc – gode hoteller

Som nævnt er Saint Breiuc en rimelig stor by, med omkring 45.000 indbyggere. Samtidig er det også en rimelig populære turistby – så der er gode muligheder for at finde et godt hotel i Saint Breiuc.

Men hvor skal man bo i Saint Breiuc? Et godt bud på et centralt område i Saint-Breuic kan være området vest for Parc de Promenades. Så bor de centralt i byen og tæt ved kanalen.

Centrale hoteller i Saint Brieuc

Nedenfor er indsat et kort, hvor dette område er det centrale på kortet. Det er reklamelink.

Booking.com

Læs evt. mere på Saint Breiuc turist

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments