Hvor skal man bo i Paimpol og hvad skal man se

Vil du på ferie i Bretagne, så kan du overveje at tage til den skønne havne by Paimpol, som er beliggende i det nordlige Bretagne. Det er en by der byder på hygge, frisk luft og ikke mindst smagfuld mad fra havet.

I dette indlæg, kan du læse mere om selve Paimpol samt hvad man skal se og hvor man skal bo når man besøger Paimpol.

Indhold

Fakta om Paimpol

Paimpol er den hyggelige by der ligger tæt på vand og natur. Det er en populære by, særligt om sommeren. Den er beliggende i den nordlige del af Bretagne området, helt ud til vandet. Dermed har byen både vand og smuk natur at tilbyde de besøgende turister.

Historisk har byen Paimpol haft en vigtig indflydelse i Bretagne regionen. Primært på grund af dens havn og havrelaterede aktiviteter i det hele taget. En af de primære aktiviteter, som har haft afgørende betydning for byen er dens kommercielle udnyttelse af østers, muliggjort ved dens yngleplads for østers. Så vandet og særlig øster har udgør en del af Paimpol historie.

Dette kan du stadig opleve. For i dag kan man nyde synet af de små fisker både der ligger i havnen. Derudover kan du nyde godt at noget af maden fra havet eksempelvis den lokale østers ret “paimpolaise“.

Hvad skal man se i Paimpol

For de turister som ønsker at besøge Paimpol og at lære om dens fortid og historie, er det et must at besøge Musée de la Mer. Dette museum ligger på Rue Labenne og åbner sædvanligvis dørene for offentligheden mellem marts og september. Det giver de besøgende mulighed for at udforske mange historiske facts om Paimpol, samt genstande som knytter sig til disse områder.


LÆS MERE OM PAIMPOL UNDER REKLAMEN


Foruden Musée de la Mer kan de besøgende også kigge forbi Musée du Costume. Musée du Costume udstiller kostumer, som knytter sig til regionens traditioner og dens historie, samt mange andre spændende beslægtede genstande. Det kan varmt anbefales, at man på forhånd finder ud af, hvornår disse museer holder åbent, da de eventuelt ændrer deres tidsplan. Det er også en god idé at henvende sig på turistkontoret for at indhente information om byens historie, før man besøger den. Så går man ikke glip af nogle af de vigtigste attraktioner.

Klostret Beauport er endnu et anbefalelsesværdigt sted, man som turist bør se, mens man er i Paimpol. Dette kloster blev bygget i det 13. århundrede, og hovedparten af dets oprindelige struktur og arkitektoniske genstande fremstår stadigvæk i meget flot stand. Derfor får man som besøgende en oplevelse af at blive ført tilbage i tiden til den tid, da klostret blev bygget.

En anden spændende aktivitet, som området omkring Paimpol tilbyder dets gæster, er bådture. Man kan vælge mellem forskellige ruter, afhængig af, hvad man ønsker at se. Med båd har man også mulighed for at nå frem til de steder, der ellers synes umulige at nå.

Hvor skal man bo i Paimpol

Paimpol er ikke den største by, men det til trods, er der dog stadig flere hoteller og overnatnings muligheder at vælge imellem. Jeg anbefaler altid at man bo centralt i en by, så man ikke skal gå for langt for at komme hen til restauranter mv. I Paimpol vil jeg nok mere mene du skal se om du kan bo omkring havneområdet.

På nedenstående kort (reklamelink), kan er der taget udgangspunkt i det helt centrale Paimpol og området ved havnen. Herfra har man et godt udgangspunkt for byen, vandet og restauranter mv.

Booking.com

Du kan læse mere om byen på Baie de Paimpol (guingamp-paimpol.com)

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments