Vinderen af “Danmarks hyggeligste sommer by” er…

Så er stemmerne talt op!

Nedenfor offentliggøres både top 5 byerne i Danmark – samt en lækker konkurrence, hvor du kan vinde et hotel ophold.

Der har gennem maj måned, været en afstemning på StorbyGuide.dk samt Facebook siden. Afstemningen gik på at finde “Danmarks hyggeligste sommer by”. Der var godt gang i tasterne og der er kommet utrolig mange gode bud. Faktisk har omkring 1.200 danskere været inde og stemme på mange forskellige byer i Danmark.

Der er dog én sikker vinder by – en by der løb med ca. 20 % af stemmerne og fik 2,5 gange flere stemmer end anden pladsen.

Så det er en sikker sejr .


VINDEREN AF

”DANMARKS HYGGELIGSTE SOMMER BY”

…:::☀️ JUELSMINDE ☀️:::…


STORT tillykke til den jyske by Juelsminde, som i øvrigt ligger mellem Horsens og Vejle helt ud ved kysten – nærmest med vand på tre sider af byen.

Når man læser de mange kommentarer der er kommet til byen hvorfor byen skulle vinde, kan man sagtens forstå hvorfor byen er endt som danskernes favorit by.

Nogle af begrundelserne fra afstemningen kan læses her:

Lotte skriver: ”Juelsminde ☀️☀️er en super dejlig by med masser af aktiviteter,😄☀️☀️☀️ stor flot legeplads ,, med padle baner og grill faciliteter   🌺🌸stor lystbådehavn, dejlig campingplads lige ved stranden, fantastisk sandstrand, og helt ny badebro, dejlig skovområde. 🌳🌳

Tutte skriver:7130 Juelsminde er den dejligste Sommerby. Vi har alt hvad enhver kunne ønske sig, barn, ung, middelaldrende og gammel. En havn med en atmosfære der siger spar 2, krabbefangerbro for børn og barnlige sjæle 😉, restauranter for enhvers smag, pigegarde der spiller solen ned over bådene. Vi har en skøn strand med en flot badebro, og en gåtur langs vandet til vores “mini Skagen” Bjørnsknude, er heller ikke at kimse ad. Juelsmindes byliv med mange fantastiske butikker, som hvert år laver flere events. I år igen har vi rallyløb i Juelsminde midtby, hvor klapstolen og drikkevarer bliver stillet frem på fortovene, så der kan heppes. 😀🍻🥂 Naturlegepladsen er et tilløbsstykke fra nær og fjern. Hvis du er til skovtur, er det også muligt i Juelsminde. Sommerhuse til udlejning har vi også. Ergo, Juelsminde har alt hvad der skal til og alle er velkomne. ❤️😎☀️

Inge skriver: ”Juelsminde ( østkystens mini skagen ) er og bliver Danmarks hyggeligste 🌹

Jeanette skriver: ”7130 Juelsminde dejlig by med skøn havn, fiske NIOR bistro ekstra god live musik ofte i weekenderne restaurant Møllers, på havnen, vinbar gode is og ren stemning. Flotte biler/ motorcykler strømmer til havnen/byen både de nye og de gamle “næsten” hver weekend stor ny legeplads og meget mere.”

STORT TILLYKKE MED SEJREN til Juelsminde.

Med sejren får byen titlen af ”Danmarks hyggeligste Sommer by”, samt et spændende indlæg udgivet på StorbyGuide.dk – hvor byens mange spændende seværdigheder bliver beskrevet.

KONKURRENCE:

Juelsminde Strand Hotel – Foto: Kystlandet.dk

For at hylde byen ekstra, samt give et par danskere mulighed for at besøge den dejlige sommer by – så vil det dejlige Hotel Juelsminde Strand/Danske Hoteller gerne udlodde en flot præmie. Det et et gavekort til Danske Hoteller, som indeholder:

 • En overnatning for 2 personer
 • Eftermiddagskaffe med kage
 • 2 retters middag
 • Morgenmad

Konkurrencen bliver skudt i gang i løbet af de næste par dage – så følg endelig med her på StorbyGuide.dk eller på Facebook siden

Top 5 byerne i Danmark

Der blev særligt stemt på rigtig mange byer og særligt de mindre byer. Store byer som Aarhus, København, Odense er ikke i nærheden af at nå de mindre byer, når det gælder antallet af stemmer. Så skal du finde sommer hygge i Danmark – så besøg en af de små byer rundt omkring. Særligt er det byerne langs kysterne der har fået mange stemmer.

Top 5 over de hyggeligste sommer byer i Danmark er nedenfor, de 5 byer fik næsten halvdelen af stemmerne. Yderligere er også en liste over de byer der har fået flest stemmer pr. region.

Generelt kan det konkluderes, at der er fantastisk mange hyggelige byer rundt omkring i det danske land – så det er bare med at komme ud og nyde de danske sommer byer.

Top 5 i Danmark blev:

 1. Juelsminde
 2. Svendborg
 3. Sæby
 4. Faaborg
 5. Svaneke

Vinder byerne pr. region:

 • Nordjylland – Sæby
 • Midtjylland – Juelsminde
 • Sønderjylland – Ribe
 • Fyn – Svendborg
 • Sjælland – Stege
 • Hovedstaden Hornbæk
 • Bornholm – Svaneke
Foto: Kystlandet.dk

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments