Kanalrundfart Amsterdam – Billetter, afgange, mv.

Du skal tage sightseeing kanalrundfart Amsterdam, hvis du skal besøge den hollandske hovedstad. Det er en dejligt måde at opleve storbyen på. Byen med de mange kanaler, er rigtig flot fra vandet, og du vil på en kanalrundfart komme rundt til flere af de spændende seværdigheder i Amsterdam.

I dette indlæg kan du læse alt nødvendig information om Kanalrundfart Amsterdam.

Indhold

Hvorfra tager man en kanalrundfart i Amsterdam

Der er flere steder hvorfra, du kan tage en kanalrundfart i Amsterdam, for byen er ligesom eks. Venedig, præget af små hyggelige kanaler omkring centrum. Der er forskellige udbydere af sightseeing ture på kanalerne i Amsterdam, og de har forskellige steder de hører til.

En af de mest populære kanalrundfart i Amsterdam er en at en sejltur om aftenen. Det er med selskabet Blue Boat, der har flere forskellige sightseeing ture i Amsterdam.

Adressen til Blue Boat er Stadhouderskade 501, 1071 ZD Amsterdam

HAR DU BOOKET HOTEL? HVIS IKKE – SÅ ER DE CENTRALE HOTELLER I AMSTERDAM LIGE HER

Hvad kan man se på en kanalrundfart i Amsterdam

Når man tager Amsterdam kanalrundfart, så er flere forskellige ture man kan tage. De har forskellige varighed og afgangstidspunkt. Jo længere en tur man vælger, jo mere kommer man rundt og ser de mange seværdigheder i Amsterdam.

Fælles for alle turene er generelt, at man kommer til at opleve de historiske kanaler i Amsterdam. Det er uden tvivl et af højdepunkterne. Af andre seværdigheder man ofte kommer forbi er Magere Brug (den tynde bro) & det gyldne hjørne.

Generelt hvis du har tiden til det, så kan det være spændende at tage en af de længere ture. Her kan du slappe af, imens du stadig oplever Amsterdams spændende kanaler.

Overvej i øvrigt at tage en aften tur. Her kan de opleve de oplyste købmandshuse. Det er ganske smukt og unikt.

Hvor lang tid tager en kanalrundfart i Amsterdam

Som nævnt findes flere forskellige sightseeing kanalrundfarter i Amsterdam, som tager forskellig tid. De korteste ture varer ca. 1 time. Det er ofte ture der tager dig til de vigtigste og mest centrale seværdigheder samt giver dig et hurtigt indblik i Amsterdam set fra vandet.

De længste ture tager omkring 3 timer og har ofte mad og musik inkluderet. De længere ture foregår både om aftenen og om dagen.

Fordelen ved at tage en tur midt på dagen, er at det er en god mulighed for at få et velfortjent hvil til fødderne. Fordelen ved at tage en tur om aftenen, er at Amsterdam er fantastisk smuk og det er en perfekt måde at slutte en god dag af på.

Så alt i alt, er der mulighed for at vælge ture der passer til det tid og lyst du har.

Hvad koster en kanalrundfart i Amsterdam

Kanalrundfarterne i Amsterdam har meget forskellige priser. Hvis du leder efter billige billetter til kanalrundfart i Amsterdam, så er de kan du købe de korteste ture for omkring 100 kr. Det kan bestemt anbefales, for selvom turene er korte (1 times tid), så er det stadig en stor oplevelse af se Amsterdam fra vandet. Disse er populære ture og kan anbefales at booke på forhånd.

De dyreste ture koster omkring 4-500 kr. Her får du så til gengæld også mad om bord på båden og en tur der varer omkring 3 timer. Hvis du gerne vil kombinerer mad, afslapning og oplevelser, så kan det være en god ide at købe en af de lidt længere ture, da du her får alt i en. Jeg vil igen anbefale at booke på forhånd.

Billetter til kanalrundfart Amsterdam

Som nævnt, er der flere forskellige billetter du kan booke. Det gør også, at du kan finde en tur der passer til det tid du har. Nedenfor er reklamelinks til flere forskellige ture.

Tjek her, om der er ledige tider til en af de mest populære ture – City Cruise Amsterdam:


ANDRE SPÆNDENDE SIGHTSEEING TURE I PRAG

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments