7 bedste oplevelser i Bilbao: Dette skal du se i Bilbao

Bilbao er en by, der vil overraske dig med sin skønhed, sin arkitektur og sin unikke kulturarv. Med sine moderne seværdigheder, stolte baskiske traditioner og en livlig atmosfære er Bilbao en destination, der vil efterlade dig med uforglemmelige minder.

Så rejs til Bilbao og oplev den kulturelle rigdom, der venter i hjertet af Baskerlandet.

Indhold om Bilbao

Hvorfor skal man besøge Bilbao

Bilbao er en by i rivende udvikling og er blevet et symbol på moderne arkitektur og kulturel fornyelse. Byen har gennemgået en imponerende transformation og er i dag kendt for sine spektakulære bygningsværker som Guggenheim-museet, som er en arkitektonisk perle, der ikke bør gås glip af.

Udover moderne arkitektur har Bilbao også en rig kulturarv, og du vil opleve den stolte baskiske kultur og traditioner, der er dybt forankret i byens identitet.

Bilbao kanal

Hvor skal man bo i Bilbao

Bilbao er lidt anderledes end andre storbyer, som ofte nærmest er cirkelformet omkring centrum. Bilbao er nærmere en lang by, der snor sig langs Nervion floden. Det er noget af det der gør byen ganske speciel. Det betyder også at der kan være langt fra den ene end, at byen til den anden.

Så det er godt at have overvejet hvor man vil bo i Bilbao.

Der er et stort udvalg af overnatningsmuligheder i Biobao, så der er noget for enhver smag og budget.

Hvis du ønsker at være tæt på byens vigtigste seværdigheder som f.eks. Guggenheim-museet og Casco Viejo (den gamle bydel), er et hotel i disse områder det perfekte valg.

Hvis du foretrækker en mere afslappet atmosfære, kan du overveje at bo i områder som Abando eller Indautxu, der er tæt på byens parker og grønne områder. Det er områder der er meget centrale i Bilbao.

Kortet nedenfor ligger har Abando, Indauxtu og tæt ved Guggenheim – det er altså et godt på bud på et godt sted at bo i Bilbao.


Centrale hoteller i Bilbao – reklamelink

Booking.com

Hvordan er vejret i Bilbao

Bilbao har et mildt og fugtigt klima påvirket af Atlanterhavet.

Sommeren er behagelig med temperaturer, der normalt når op på omkring 25 grader Celsius.

Vintrene er milde, men lidt regnfulde, så det kan være en god idé at medbringe en paraply.

Forår og efterår er behagelige tidspunkter at besøge, hvor vejret er mildt, og turisterne er færre, hvilket giver dig mulighed for at udforske byen i en mere afslappet atmosfære.

Så hvilken årstid er bedst at besøge Bilbao? Det er egentlig op til dig selv, for byen er spændende at besøge uanset årstiden. Hvis du gerne vil have lidt varme og ikke alt for regnfuldt vejr, så skal du nok vælge forår og sommermånederne.

Bilbao

Hvad skal man opleve i Bilbao

Bilbao byder på en række spændende oplevelser og seværdigheder.

Du bør starte med at udforske det imponerende Guggenheim-museum, der er kendt for sin futuristiske arkitektur og en imponerende samling af moderne kunst.

Tag en gåtur gennem den charmerende gamle bydel, Casco Viejo, hvor du kan beundre de smalle gader, farverige bygninger og besøge det livlige marked, Mercado de la Ribera.

Du bør også besøge den majestætiske katedral, Catedral de Santiago, der har en imponerende gotisk facade og en rig historie.

De bedste seværdigheder i Bilbao

Nedenfor er en liste med nogle af de mest besøge og populære seværdigheder og oplevelser i Bilbao . Der er noget for en hver smag. Fælles for dem er, at oplevelserne er nogle af de mest bookede og populære seværdigheder i byen.

Læs mere ved at klikke dig videre til GetYourGuide, hvor du også kan købe billetter til oplevelsen. Det er reklamelink.


1. Afslappende sightseeing tur på vandet

Tag en afslappende og dejligt sightseeing tur på vandet ved Bilbao. Du vil nyde turen og opleve byen fra en helt anden vinkel. Samtidig kommer du forbi spændende og historiske bygninger og seværdigheder.

Tryk på billedet for at læse mere – reklamelink


2. Oplev det smukke baskerland

Tag rundt i det smukke baskerland og oplev bl.a. San Sebastian. Her kan du nyde atmosfværen i den skønne by, samt se nogle af de fine bygninger der er i byen.

Du kommer også forbi San Juan de Gaztelugatxe – et fantastisk område, samt bl.a. er kendt fra TV serien Game of Thrones.

Tryk på billedet for at læse mere – reklamelink


3. Spring køen over til Guggenheim museum

En af de største oplevelser i Bilbao er deres Guggenheim museum, som er kendt verden over. Det er et MUST at tage forbi Guggenheim, når du er i Bilbao – det er fantastisk.

Tryk på billedet for at læse mere – reklamelink


4. Stadion rundtur på San Mamés Museum

Tryk på billedet for at læse mere – reklamelink


5. Fantastisk oplevelser til Bairritz

Tryk på billedet for at læse mere – reklamelink


6. Oplev Bilbao madkultur

Tag med på denne mad oplevelse, hvor du bliver guidet lokalt mad og vin, rundt om i Bilbao.

Tryk på billedet for at læse mere – reklamelink


7. Populære oplevelse i Bilbao – Guidet tur på cykel

Tryk på billedet for at læse mere – reklamelink


8. Rigtig Bilbao – Pintxo rundtur

På denne rundtur, kommer du rundt om gastronomi i Bilbao. Du kommer både til at smage og opleve Bilbao. I kommer også forbi La Ribera Markedet, som er et af de største fødevaremarkeder i Europa.

Tryk på billedet for at læse mere – reklamelinkDel denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments