Vinderen af “Danmarks bedste juleby 2021” er….

Gennem december har alle jer danskere, kunnet stemme på hvilken by der uofficielt skulle kåres til Danmarks Bedste Juleby 2021. Nu ved vi hvem vinderen er…

Ideen til afstemningen, opstod da jeg i starten af december, blev interviewet i radioen om mine ynglings julebyer. Det var mest om udenlandske storbyer. Efter interviewet, kunne jeg ikke lade være med at tænke på – hvad har vi af dejlige julebyer i Danmark?

Det satte jeg mig for at finde ud af, med jeres hjælp.

Det blev til en vild december – for der har virkelig været travlhed ved tasterne, rundt omkring i de danske byer. Det var muligt at stemme enten via StorbyGuide.dk eller via Facebook og det har folk virkelig gjort. Der er kommet næsten 3.000 stemmer. Yderligere har bl.a. Danmarks Radio og en avis omtalt kåringen .

Tak for de mange stemmer. De viser hver og en at jul betyder en masse for os danskere og at der virkelig er mange spændende julebyer rundt omkring i Danmark.

Vinderen af “StorbyGuide.dk – Danmarks Bedste Juleby 2021” blev….

Aabenraa

Vinder af: “StorbyGuide.dk – Danmarks bedste Juleby 2021”

Byen løb med langt over halvdelen af stemmerne. Der er ikke uden grund at byen har fået mange stemmer. For byen har taget julen til sig og gjort det til en del af sit DNA. I juletiden finder man bl.a. Julehjetebyen, Julemanden, Julemotionsløb, Julearrangementer hver dag og masser af gratis juleoplevelser. Du kan læse meget mere om arrangementer på Julehjertebyen.dk. Sidste men ikke mindst, skal også nævnes at byen hvert år indsamler penge, som de uddeler som julehjælp. Læs mere om det på Ethjerteforalle.dk

Udvalgte kommentarer om vinder byen:

  • “Aabenraa med Julehjertebyen, der formidler og ER julens ægte budskab: “at give uden af forvente at få noget igen”
  • “Julehjertebyen i Aabenraa. Dejlig julestemning og aktiviteter og underholdning for alle”
  • “Julehjerebyen i Åbenrå er bare bedst. Fuld af hjertevarme og frivillige kræfter, der er søde og med kæmpestore hjerter, tager imod bårn og voksne.”
  • “Aabenraa Julehjerteby! Et sted fyldt med ildsjæle og en vild julestemning! Vi kører fra Aarhus for at være med hvert år! Det er er besøg værdigt og bestemt en vinde”

Med til den uofficielle kåring som ” StorbyGuide.dk – Danmarks Bedste Juleby 2021“, vinder Aabenraa en udgivelse her på StorbyGuide.dk og dermed gratis reklame af byen. Indlægget bliver om byen, samt den skønne julestemning – det fortjener den. Yderligere og midst ligeså vigtig, så vinder den titlen: “StorbyGuide.dk – Danmarks Bedste Juleby 2021

Top 5 Julebyer

  1. Aabenraa
  2. Varde
  3. Tønder
  4. Ribe
  5. Frederikshavn

Tak for hjælpen. Læs i øvrigt nogle af de mange inspirerende kommentarer Facebooksiden – Følg den også gerne, så er du altid up-to-date når de nye indlæg udkommer.

Har du et bud på en anden afstemning eller kåring vi skal lave? Så skriv den i en kommentar nedenfor.

Mvh / Mads

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments