Kåring af “Danmarks bedste Juleby”

Hvor ligger “Danmarks bedste juleby”? Byen hvor julehygge, julelys og familier er i centrum. Det skal du hjælpe med at finde ud af…

Det er tid til at uofficelt at kåre “Danmarks bedste Juleby“. Rundt omkring i de danske byer, har vi en fin tradition for at skabe julehygge. Det er både med juleboder, det er julemarkeder, store juletræer og ikke mindst flotte julelys. Yderligere kommer julemanden ofte på besøge. Så der er mange byer der emmer af jul.

Men hvilken by, er egentlig den bedste at besøge ved juletid? Det skal vi have fundet svaret på.

Så jeg har på min Facebook siden sat en afstemning op, hvor alle kan skrive hvilken dansk by de synes er bedst til jul. Du må meget gerne hjælpe også.

Du kan stemme på enten i Facebook opslaget eller ved at skrive by navnet i kommentarfeltet nedenfor. Skriv også gerne hvorfor byen er særlig god at besøge ved jule tid.

Krav til julebyerne:

  • Det skal være en dansk by
  • Den skal være julehyggelig
  • Den skal være god til børn og voksne
  • Den skal være et julebesøg værd

Den by med fleste stemmer den 24.12.2021 får den uofficielle kåring: “Danmarks bedste Juleby“. Vinderbyen får også efterfølgerne en udgivelse af et indlæg på StorbyGuide.dk – hvor jeg vil skrive om byen og hvorfor man skal besøge den.

Jeg glæder mig til at høre alle de gode bud.

God jul / Mads

Læs i øvrigt også om: De bedste julemarkeder i Tyskland

jule storby

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

80 Kommentarer
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments