Bayern München: Stadion rundtur på Allianz Arena

Bayern München og Allianz Arena er mere end bare et en fodboldklub og et fodboldstadion – det er et sted fyldt med magi og lidenskab, der forener mennesker fra hele verden.

En rundtur på dette ikoniske stadion vil give dig en dybere forståelse af, hvorfor Bayern München er en af de mest elskede klubber i verden. Så reserver dine billetter, klæd dig i rødt, og lad os sammen opleve fodboldens skønhed på Allianz Arena i München!

Indhold om Allianz Arena

 1. Fakta om Allianz Arena
 2. Billetter til stadionrundtur på Allianz Arena
 3. Hvad kan man opleve på en stadion rundtur på Allianz Arena
 4. Hvordan kommer man til Allianz Arena
 5. Gode hoteller ved Allianz Arena
 6. Oplevelser omkring Allianz Arena
 7. Gode råd om booking af stadion rundtur

1. Fakta om Allianz Arena

Allianz Arena, beliggende i udkanten af München, er hjemsted for det stolte tyske fodboldhold, Bayern München. Stadionet blev indviet i 2005 og er kendt for sin ikoniske arkitektur og innovative design.

Det mest bemærkelsesværdige træk ved Allianz Arena er dens ydre skal, der kan ændre farve og lyse op i Bayern Münchens røde, TSV 1860 München’s blå eller hvid, afhængigt af hvilket hold der spiller.

Med en kapacitet på over 75.000 tilskuere tilbyder Allianz Arena en utrolig oplevelse for enhver fodboldfan.

allianz arena rundtur


2. Billetter til Allianz Arena rundtur

Skal man bestille billetter forud for besøger på Allianz Arena – svaret er ja. Det synes jeg i hvert fald man skal. Fordelen ved at booke billetter på forhånd er, at du lettere kan planlægge resten af dine ferie i München.

Samtidig er du sikker på at der er plads på rundturen. Det er spild af tid, at komme ud til stadion, for at finde ud af at der er udsolgt.

Nedenfor kan du se om der er ledige billetter til rundvisning på Allianz Arena, når du er i München.

BOOK BILLETTER TIL STADION RUNDTUR PÅ ALLIANZ ARENA – reklamelink


3. Hvad kan man opleve på Allianz Arena

En rundtur på Allianz Arena giver dig mulighed for at opleve stadionet på nært hold og udforske de mest ikoniske områder. Du vil få adgang til omklædningsrummene, hvor Bayern München-spillerne forbereder sig før kampene, og se pressekonferencerne afholdt af trænerne.

Gennem interaktive udstillinger og audiovisuelle præsentationer vil du blive ført gennem klubbens historie og lære om dens største bedrifter. Højdepunktet på rundturen er at stå på banen og mærke intensiteten fra tribunerne – en oplevelse, der vil give dig gåsehud.


4. Hvordan kommer man til Allianz Arena

Allianz Arena er nemt tilgængelig via forskellige transportmuligheder. Hvis du ankommer til München med fly, kan du tage en taxa eller bruge den offentlige transport til at nå stadionet. Det ligger i den nordlige del af München.

Der er også gode tog- og sporvognsforbindelser, der bringer dig tæt på Allianz Arena, hvis du bor i den centrale del af München. Hvis du foretrækker at køre i egen bil, er der parkeringsmuligheder til rådighed i nærheden af stadionet. Stadion ligger tæt ved store veje og det er dermed let at komme hertil i egen bil. Samtidig ligger det i den nordlige del af byen, hvilket betyder at du ikke skal igennem byen for at komme dertil.

KOM LET RUNDT I MÜNCHEN – reklamelink


5. Gode hoteller ved Allianz Arena

Allianz Arena ligger i udkanten af München, i den nordlige del af byen. Det er som nævnt let at komme hertil fra centrum, så du kan sagtens bo i München centrum.

Men du kan også vælge at bo tæt ved Allianz Arena – det gør det ret let at komme til stadion. Samtidig er det let at komme videre ind til byen, med offentlig transport – hvis du ønsker dette. Så at bo tæt ved Allianz Arena, kan sagtens være udgangspunktet for din ferie i München.

Nedenfor er et kort som er centreret omkring Allianz Arena, så du let kan finde hoteller tæt herpå.

Hoteller tæt ved Allianz Arena – reklamelink

Booking.com

6. Oplevelser omkring Allianz Arena

Udover at opleve Allianz Arena er der mange andre ting at udforske i München. Byen er kendt for sin rige historie, fantastiske arkitektur og traditionelle bayerske kultur.

Besøg Marienplatz, den berømte Nymphenburg-palads, og nyd de autentiske bayerske ølhaver. München er også hjemsted for flere fremragende museer og kunstgallerier, der vil fordybe dig i byens kultur og kunstscene. Kommer du sidste i september/start oktober – kan du også opleve den fantastiske oktoberfest i München.


7. Gode råd om booking af stadion rundtur

 • Skal man bestille billetter forud for besøget? Det anbefales altid at bestille billetter forud, så du er sikker på at der er plads til at du kommer det tidspunkt det passer ind i din kalender. Der kan godt være ledige billetter på dagen, men din rejse er ofte lettere at planlægge, hvis du har booket billetter forud.
  Du får desuden ofte de billigste billetter, hvis du bestiller forud.
 • Er turen god til regnvejr? Som regel er en stadion rundtur en perfekt ting at lave, særligt når det regner. For meget af turen vil foregå indendøre og du slipper derfor for regnen.
 • Må man have kamera med? Ja på de fleste stadions må du gerne tage billeder. Der kan dog være særlige steder på stadion, hvor billeder frabedes.
 • Er en stadion rundtur godt til børn? Det kommer selvfølgelig an på størrelsen af børnene. Umiddelbart vil en stadion rundvisning være en spændende oplevelse for både børn og voksne.
 • Hvor lang tid skal man sætte af til en stadion rundvisning? Der kan være forskellige tur, normalt tager en tur 60-100 minutter. Så det er en oplevelser, der er god at kombinerer med andre oplevelser i løbet af en dag.

ANDRE GODE OPLEVELSER VED MÜNCHEN


Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments