Sightseeing og kanalrundfart i Budapest

Du skal tage en sightseeing og kanalrundfart i Budapest, hvis du besøger byen – det er unikt, flot og afslappende.

Der er rig mulighed for at tage på kanalrundfart i Budapest, for byen er så heldig at ligge lige ved en af Europas største floder – floden Donau.

På en kanalrundfart i Budapest kommer du til at opleve rigtig mange af de store og spændende oplevelser, mens du sejler rundt på den store flod.

Det smarte ved at tage en kanalrundfart er at man får hvile fødderne lidt. Ofte når man går rundt i en stor by så får man gået en hel masse ved at lægge eksempelvis en kanalrundfart midt på dagen, så får man ville fødderne samtidig med man stadig få oplevet noget af den smukke storby.

Indhold:

Hvad kan man se på kanalrundfart i Budapest

parlament kanalrundfart i budapest
Budapest parlament – fantastisk smukt fra vandet

Når du tager en kanalrundfart på Donau i Budapest så kommer du forbi rigtig mange spændende ting. På turen kommer man ofte forbi flot natur, smukke broer Og unikke monumenter eksempelvis parlamentet og Buda Slot.

Derfor er en kanalrundfart en perfekt måde at opleve en storby på.

For når man tager en kanalrundfart, så sidder man og slapper af mens man bliver underholdt af en guide, der fortæller om nogle af alle de smukke ting man sejler forbi. Ofte ligger storbyernes store seværdigheder ned til vandet, så mens man selv slapper af, oplever man storbyens store seværdigheder. Det er da en perfekt måde at opleve ting på.

Samtidig er det faktisk også flot at se tingene lidt på afstand. Eksempelvis Buda slot, som ligger højt og majestætisk – det får man rigtig fornemmelsen af ved at tage en sightseeing tur.

Så du oplever en masse af de store seværdigheder i Budapest, men du slapper af på vandet.

Hvorfra tager man en kanalrundfart i Budapest

Der er flere steder man kan tage en kanalrundfart i Budapest, der ligger flere forskellige steder lang kajen, hvor man kan tage en sightseeing rundfart. De fleste både sejler dog fra Pest siden, ikke langt fra det det hele centrale Pest.

Jeg har sejlet fra Kaj nr. 7. Den er markeret på kortet. Herfra er der rigtig mange forskellige ture du kan sejle og der ligger rimelig godt i byen – så det er et sted jeg vil anbefale at tage en kanalrundtur fra.

Hvad koster kanalrundfart i Budapest

Jeg tage en kanalrundfart i Budapest er ikke noget af det dyreste man kan lave i forhold til hvor meget man oplever at det faktisk ret billigt. prisen varierer fra de forskellige billetter Og koster ofte fra omkring 100 kr. og opefter de billigste er den normale sightseeing-tur der tager cirka halvanden time og de dyreste af nogle af de tur hvor man bliver sendt rundt i flere timer og får mad og drikke undervejs.Gode billetter til kanalrundfart i Budapest

Der findes flere forskellige billettyper til kanalrundfart i Budapest nogle af de mest populære har jeg nævnt nedenfor her.

Det er eksempelvis en helt Normal sightseeing-tur hvor man siger på for båden og bliver sendt rundt og opleve nogle af de forskellige ting. en anden populær billet er og tage en aftentur. Hvor man kan se solen gå ned det er enormt flot og smukt og kan bestemt anbefales. Ofte er der også mad og drikke med på denne typetur hvilket går turen endnu mere perfekt her er et par links til nogle gode billetter det er reklamelinks.

Book billetter til Sightseeing tur i Budapest:

Skal man booke billetter på forhånd til kanalrundfart i Budapest?

Det er altid svært at svare på. Der er mange både og mange forskellige ture, men samtidig kan der også være rigtig mange mennesker. Når man er på storby ferie, planlægger man ofte dagene og jeg synes bestemt det er værd at planlægge at tage en sightseeing tur på vandet. Så for at være sikker på at du har billetter, når du gerne vil afsted, så kan det være en rigtig god ide at booke billetter på forhånd.

Så ved du hvornår du skal sejle og kan bedre planlægge resten af din tur rundt i Budapest.

SE HER OM DER ER LEDIGE TIDER (reklamelink)


Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments