Gode termiske bade i Budapest – se listen

Der er mange gode termiske bade i Budapest og du skal unde dig selv at opleve det, hvis du besøger den ungarske hovedstad Budapest. For det er fantastisk at opleve de historisk spa og termiske bade i Budapest. Det er nærmest en del af deres kultur og historie.

Budapest har flere termiske bade og varme kilder, som man kan bade i, så du kan her læse om nogle af de bedste kurbad Budapest – så du let kan finde dem du skal besøge.

Byen er kendt for deres mange naturlige varme kilder, og de er vant til at tage folk besøger byen for at prøve de fantastiske bade. Derfor har de også gjort det til en unik oplevelse, hvor du kan opleve det dejlige vand på flere forskellige måder.(hvis du har været i den blå lagune i Island, har du lidt af oplevelsen)

Hvad koster termiske bade Budapest ?

Der er bare noget særligt og historisk over at tage i et termisk bad i storbyen. Man får ligesom renset kroppen og storbyen af sig – samtidig er det enormt rart bare at nyde de varme bade.

De termiske bade Budapest pris, er ret lav i forhold til danske forhold. Samtidig er standarden virkelig generelt ret høj og der er gjort noget ud badene.

Priserne starter fra omkring 200 kr. Dette dækker en dagsbillet, med adgang til badene. Du kan vælge at tilkøbe flere forskellige behandlinger, mad, drikkevarer mv.

Men generelt er det ret billigt og du får en fantastisk oplevelse.

Gode spa og termiske bade i Budapest

Men hvilke spa bade og termiske bade er bedst i Budapest? Du får her 2 bud på gode termiske bade i Budapest. Stederne er enten anbefalet af andre danskere eller får gode ratings. De ligger samtidig centralt, så du ikke skal alt for langt væk fra centrum.

Széchenyi Spa i Budapest

termisk bad budapest Széchenyi
Széchenyi termisk bad og spa i Budapest

En af de mest populære og bedste spa i Budapest er szechenyi termiske bade og det er ikke uden grund. Det er et fantastisk sted. De varme bassiner, som både er indenfor og udenfor, får vandet fra deres egne to kilder. Der er faktisk hele 15 indendørs pools og 3 store udendørs pool (og dermed blandt de største bade i Europa). Så det er et godt sted uanset vejret.

Samtidig er badet også en historisk perle. Det er bygget i neo-barok stil og kan dateres helt tilbage til omkring år 1913.

Når du besøger badet, kan du få et museumsbesøg med, i det fine Palinka museum. Book billet nedenfor. (reklamelink)Gellért termisk bad

Gellért termisk bad
Gellért termisk bad i Budapest

Et andet populært og godt termisk bade er Gellért termiske bade. Det er lidt mindre end Széchenyi , men har dog omkring 12 pools af forskellig art. Det er smuk beliggende i gamle bygninger. Det termiske bad er bygget tilbage i starten af af det 20 århundrede og er bygget i store historiske bygninger. Man får fornemmer let den storhed og betydning de termiskebade havde for folk i Budapest.

Udover at nyde de skønne forskellige bade, er der også mulighed for at få forskellige behandlinger eksempelvis massage og pedicure.

  • Adgang: Gellertbath.hu
  • Adresse: Kelenhegyi út 4, 1118 Hungary
  • Åbningstider: Dagligt kl. 9-19

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments