Tottenham Stadion: Rundtur på Hotspur Stadium

Er du i London, så skal du overveje at opleve et af Londons mest ikoniske fodboldstadioner, Tottenham Hotspur Stadium. Uanset om du er en dedikeret fan af Tottenham Hotspur eller blot ønsker at opleve den intense atmosfære på en af Englands mest moderne sportsarenaer, vil en rundtur på Tottenham Hotspur Stadium være en uforglemmelig oplevelse.

Indhold:

 1. Fakta om Hotspur Stadium
 2. Billetter til Hotspur Stadium rundtur
 3. Hvad kan man opleve på Hotspur Stadium
 4. Hvordan kommer man til Hotspur Stadium
 5. Gode hoteller ved Hotspur Stadium
 6. Oplevelser omkring Hotspur Stadium
 7. Gode råd når du booker stadion rundtur
Tottenham hot spur stadium

1. Fakta om Hotspur Stadium

Tottenham Hotspur Stadium er beliggende i Nordlondon og er hjemsted for det berømte fodboldhold Tottenham Hotspur. Stadionet blev officielt åbnet i 2019 og er en arkitektonisk perle med en kapacitet på over 62.000 tilskuere. Det er kendt for sin imponerende design og innovative funktioner, der skaber en unik atmosfære under kampe og begivenheder.

En fantastisk ting ved Tottenham stadion er, at der engang eller to om året afholdes NFL kampe på stadion. Det skulle være unikt at opleve NFL cirkusset komme til stadion. NFL spillerne har endda deres egne omklædningsrum på stadion.

Tottenham har en af de bedste græsplæner i England – så når når stadion skal laves om til en amerikansk football bane, så kan de kører de den eksisterende fodbold bane ind under stadion, så den er beskyttet. Nedenunder fodboldbanen, er nemlig en kunstig bane, der skal bruges til NFL. Til info vejer fodboldbanen de kan køre ind under stadion, mere end Eiffeltårnet!

Stadion har en af de største fanshopper lige ved stadion. Der kan man finde alt om Tottenham Hotspurs. Det er i øvrigt også fra fanshoppen, at rundturen på stadion starter.

Tottenham hot spur stadium fanshop

2. Billetter til Hotspur Stadium rundtur

For at få den fulde oplevelse af Tottenham Hotspur Stadium anbefales det at tage på en rundtur, hvor du vil blive ført gennem stadionets historie og faciliteter. Billetter til rundture kan købes online på Tottenham Hotspurs officielle hjemmeside eller ved billetkontoret på stadionet. Priserne varierer afhængigt af sæsonen og tilgængeligheden, så det er en god idé at sikre dine billetter i god tid.

Der er iøvrigt to typer billetter til Tottenhams stadion. De to billettyper er:

 • Den normal stadion rundtur – hvor du oplever alt det fantastiske ved Hotspur stadion.
 • Highground gå tur. Her kommer du op og går oven på stadion og ser det hele ovenfra i ca. 40 meters højde. DU får endda lov at røre den ikoniske maskot ovenpå stadion.

Du kan dog også købe billetter nedenfor, det er et reklamelink.


3. Hvad kan man opleve på Hotspur Stadium

En rundtur på Tottenham Hotspur Stadium vil tage dig med bag kulisserne på et af Englands mest moderne stadioner. Du vil kunne udforske spillertunnellen, VIP-områderne og omklædningsrummet, hvor spillerne forbereder sig til kampene. Der vil også være mulighed for at beundre stadionets state-of-the-art teknologi og opleve spændingen ved at stå på banen, hvor dine idoler har kæmpet og triumferet.

Du kan desuden købe billetter til at komme oven på stadion. Der er mulighed for at gå rund på toppen af stadion – hvis du er til højder er det helt sikkert noget for dig.

Jeg har samlet en lille video om, hvad man kommer til at se på stadion rundturen

YouTube video

4. Hvordan kommer man til Hotspur Stadium

Tottenham Hotspur Stadium er let tilgængeligt via forskellige transportmuligheder. Hvis du ankommer til London med fly, kan du tage en taxa eller bruge den offentlige transport til at nå stadionet. Der er også flere togstationer og busforbindelser i nærheden af stadionet, der giver nem adgang. Hvis du foretrækker at køre i egen bil, er der parkeringsmuligheder til rådighed i området.


5. Gode hoteller ved Hotspur Stadium

vis du ønsker at forlænge dit besøg og udforske mere af London, er der flere fremragende hoteller i nærheden af Tottenham Hotspur Stadium.

Kortet nedenfor er centreret omkring Tottenham Stadion, så du let kan finde hotel tæt herpå. Det er reklamelink.

Booking.com

6. Oplevelser omkring Hotspur Stadium

Udover at udforske selve stadionet er der også andre oplevelser, du kan nyde i nærheden. Du kan besøge Tottenham High Road, der er fyldt med butikker, restauranter og pubber. Der er også mulighed for at udforske de grønne områder i området, såsom Tottenham Marshes og Markfield Park.


7. Gode råd om booking af stadion rundtur

 • Skal man bestille billetter forud for besøget? Det anbefales altid at bestille billetter forud, så du er sikker på at der er plads til at du kommer det tidspunkt det passer ind i din kalender. Der kan godt være ledige billetter på dagen, men din rejse er ofte lettere at planlægge, hvis du har booket billetter forud.
  Du får desuden ofte de billigste billetter, hvis du bestiller forud.
 • Er turen god til regnvejr? Som regel er en stadion rundtur en perfekt ting at lave, særligt når det regner. For meget af turen vil foregå indendøre og du slipper derfor for regnen.
 • Må man have kamera med? Ja på de fleste stadions må du gerne tage billeder. Der kan dog være særlige steder på stadion, hvor billeder frabedes.
 • Er en stadion rundtur godt til børn? Det kommer selvfølgelig an på størrelsen af børnene. Umiddelbart vil en stadion rundvisning være en spændende oplevelse for både børn og voksne.
 • Hvor lang tid skal man sætte af til en stadion rundvisning? Der kan være forskellige tur, normalt tager en tur 60-100 minutter. Så det er en oplevelser, der er god at kombinerer med andre oplevelser i løbet af en dag.


Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments