Top 3 – Gode hoteller i Rhodos gamle by

Skal du til Rhodos, så er et perfekt sted at bo i den gamle bydel. Men der er mange overnatningsmuligheder og gode hotellet i den gamle bydel. Så læs med her og få 3 bud på hvilket hotel i den gamle bydel i Rhodos by du skal vælge.

Når man tager til Rhodos, så SKAL man besøge den gamle bydel i Rhodos by. Det er et fantastisk sted. Her er mulighed for at opleve noget af det historie som Rhodos har. Den gamle bydel er nemlig kendetegnet ved den middelalderagtige stemning der er i byen.

Den gamle bydel er forholdsvis stor og er omkranset af den gamle antikke bymur. Yderligere er gaderne hyggelige og man fornemmer virkelig at man går rundt rundt i historien. Sidst men ikke mindst er Stormesterens Slot, beliggende på toppen af den gamle bydel. Det er en gammel borg, som flot understreger at Rhodos gamle bydel, er et historisk sted, med et moderne udtryk.

Men hvor skal man bo i Rhodos gamle bydel?

Du får her 3 gode bud på hvor du kan bo. Der er generelt mange steder man kan bo i den gamle bydel, men det er ikke alle der er lige gode. Nedenfor er samlet 3 gode bud, hvor du kan bo. Fælles for de tre steder er at de ligger inden for bymuren i den gamle bydel og så er de anbefalet af andre danskere. Der er indsat links, så du kan læse mere om hotellerne, det er reklame links.

1. Saray Monumental luxury Villa medieval city

jotel gamle bydel rhodos

Dette er et sted med dansk islæt, idet ejeren vist nok har en dansk hustru fra Aarhus. Selve stedet er en stor nyistandsat villa, beliggende centralt i den gamle bydel i Rhodos. Her er fine værelser, over 1000 kvm. have, samt selvfølgelig en swimmingpool. Det er et virkelig romantisk sted.

Det er et hyggeligt og afslappende sted. Der er mulighed for morgenmad på stedet – men ikke restaurant. Det er dog heller ikke nødvendigt, da man er tæt på alle de spændende græske restauranter der er i den gamle bydel.

Ejeren har i øvrigt en god og autentisk restaurant, som også ligger i den gamle bydel. Jeg har spist der flere gange og nydt det hver gang. Den hedder Romeo restaurant.

2. Medieval Rose Hotel

medieval rose inn hotel rhodos gamle by

Dette hotel er et rigtig by hotel lige midt i den gamle bydel i Rhodos by. Det ligger perfekt, lidt tilbage trukket fra de store gader – hvilket betyder at selvom det ligger centralt, så er det ikke alt for meget støj.

Hotellet ligger blot 200 meter fra den store borg, Stormestrens palads, tæt ved busstationen og i gå afstand til stranden. Så bor du her, bor du tæt ved det hele.

Hotellet får desuden gode ratings fra børnefamilier.

3. April Luxury Suites – Adults Only

april hotel gamle bydel rhodos

Vil du bo på et voksenhotel i den gamle bydel af Rhodos, så kan April Luxury Suites være et godt bud. Det er et centralt hotel, der tilbyder fine værelser og en hyggelig atmosfære. Værelserne har forskellige udsigter og nogle har bl.a. udsigt til haven. Fælles for værelserne er dog at de alle har terrasse.

Hvis du bor her, er du tæt ved Stormesterens palads, stranden, offentlig transport og ikke mindst alle de gode ting Rhodos by har at tilbyde.

Andre hoteller i Rhodos by

Booking.com
(Sponseret)
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments