Ting at lave i Hamborg på en regnvejrs dag

Hvilke ting skal man lave i Hamborg på en regnvejrs dag? Det kan du læse om her.

Der er samlet 5 gode på bud på oplevelser du kan lave, når det regner i Hamborg. Fælles for oplevelserne er at de foregår indenfor og er nogle af de mere spændende seværdigheder i Hamborg.

Så selvom det regner i Hamborg, så kan du sagtens finde på en masse ting at lave.

1. Hamburg Kunsthalle – kunst i verdensklasse

Oplev kunst i verdensklasse på det store og centrale Hamburg Kunsthalle. Det er et af Tysklands største kunstmuseer og der er udstillinger fra mange historiske tidsperioder og fra mange store kunstnere.

Det er et besøg værd for hele familie og bestemt et besøg værd på en regnsvejrsdag.


2. Hamburg Dungeons – fantastisk gysende skuespil

I denne fantastiske og unikke seværdighed, går du rundt i det Hamburg Dungeons. Det er et levende skuespil, hvor du nærmest bliver en del af skuespillet og samtidig oplever noget af Hamborgs spændende og grufulde historie. Har du børn med i Hamborg – skal de ikke være helt små, hvis de skal med derind.


3. Hamborg sightseeing bus

Tag på en spændende og fleksibel sight seeing tur rundt i Hamborg. Busruterne er lavet så smart at du kommer rundt i det Hamborg og kan stige af og på når du vil. Så hvis det eks. stopper med at regne, eller du kommer til et spændende sted – så stiger du bare af – og hopper på igen når du er klar.


4. Besøg det historiske skib Rickmer Rickmers

Dette er et flydende museum og virkelig spændende at opleve. Rickmer Rickmers er et gammelt fragt skib, som i dag er omdannet til et museum. Her kan du opleve det gamle skib fra 1896, samt få et spændende indblik i den barske hverdag der var om bord på et sådan skib.


5. Oplev Hamborgs nyeste varetegn – Elbphilharmonie

Du vil på denne oplevelse, kommer ind og se den store Elbphilharmonie bygning. Det er Hamborgs nyeste og nok største varetegn. Selvom det kun har få år på bagen, er historien allerede lang. Det har ikke været uden omkostninger at bygge den enorme bygning i Hafencity.


6. Andre spændende ting at lave I Hamborg

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments