Montjuic Barcelona – kabelbane, billetter & oplevelser

Skal du til Barcelona, så er det bestemt værd at besøge toppen af Barcelona på Montjuic. I dette indlæg, kan du læse om Montjuic, samt finde links til gode billetter, hvis du vil besøge det smukke bjerg.

Når du læser nedenstående, så husk gerne at Montjuic er perfekt at kombinere med andre af Barcelonas seværdigheder. Dem kan du læse mere om nedenfor.

Hurtig info om MontJuic

Prisklasse: 💰(billig)
Familievenlig: ✅ (Ja)
Lokal valuta: EUR

Hvad kan man se på Montjuic

Et besøg på Montjuic er noget man skal unde sig selv, når man er i Barcelona, for det er fantastisk smukt. Selve bjerget ligger i gå afstand til Barcelona centrum, så det du er faktisk stadig i det centrale Barcelona, når du besøger Montjuic. Fra toppen af bjerget, kan du få en fantastisk udsigt over Barcelona centrum i ca. 180 meters højde.

På toppen af Mont Juic er der smukt, med udsigten og de grønne parker og botaniske haver. Det er fantastisk smukt og afslappende at gå rundt og nyde.

Du kan se det gamle Montjuic slot, som er en gammel fæstning tilbage fra 1600 tallet. Den har en rig historie bag sig og har være involveret i flere krig og borgerkrige mod både Napoleon og catalanernes krig mod spanien.

Ud over at være på toppen af Montjuic, er det også fantastisk smukt at gå ned igen. Du kan enten gå ned af de snørklede stier, som ca. går under kabelbanen, så kommer du tilbage til det centrale Barcelona. Du kan også vælge at gå ned af den lidt større vej mod vest. Så kommer du til det Olympiske område – hvilket også er meget smukt og historisk at se.

Book billetterne her

Billetter til kabelbanen til montjuic – book dem allerede inden din tur.

Hvordan kommer man op på Montjuic

Du kan komme op på Montjuic på flere måder. Jeg vil nævne kabelbanen og at gå.

  • Kabelbane til Montjuic. Du kan tage en kabelbane til Montjuic og det synes jeg du skal vælge at gøre. Det er en smuk måde at komme til toppen på. Du vil på roligvis, få udsigt over det meste af Barcelona – imens kabelvognen rejser sig op over byen. Det er ret fedt. Du skal iøvrigt skifte undervejs, for at komme helt til toppen.
    • Kabelbanen til Montjuic går fra Avinguda de Miramar, 30, 08038 Barcelona.
  • Gå til Montjuic: Du kan også vælge at gå til toppen. Det er en lidt hård, men rigtig flot tur. Hvis du vælger at gå, så synes jeg du skal gå op fra Passeig de Montjuïc. Det er en flot tur op og der er mulighed for at gøre stop undervejs og sætte sig ved en lille cafe/kiosk. Vejen ned, skal du så gå til det Olympiske område.

Gode seværdigheder sammen med Montjuic

mont juic barcelona
Palau Nacional de Montjuïc – ligger ved Font Magica

Når du besøger Montjuic, er det nogle seværdigheder der er oplagte at opleve samtidig. Da det er et af de områder i Barcelona, med flest seværdigheder. Jeg vil anbefale også at gå forbi (på vej ned fra Montjuic) det Olympiske område i Barcelona, Poblo Nublo (en gammel spansk landsby lidt a la den gamle by i Aarhus) samt Palau Nacional de Montjuïc og Font Magica, som skal opleves ved aften tid – det det omdannes til et gigantisk springvand lysshow .


Gode billetter til Montjuic (reklamelinks)

DU KAN OGSÅ TJEKKE OM DER ER LEDIGE BILLETTER TIL KABELVOGNEN HER:

Hotel og overnatning i nærheden MontJuic

Hvis du bor i nærheden af MontJuic, så bor du rimelig centralt og tæt ved det helt centrale Barcelona.

Du bor både tæt ved vandet, tæt ved det Det olympiske område, shoppingcentre samt shoppegaden La Rambla.

Hvis du bor ved MontJuic, bor du i et mere fredeligt område og et område, hvor der også bor lokale. Det er altså ikke de mest turistede område.

Et område nær MontJuic, kan eks. være El Poble-Sec. Nedenfor er et kort, der er centreret omkring dette område. Det er reklamelink.

Booking.com

Hotel Nuevo Triunfo

Stjerner: ⭐⭐⭐
Prisklasse: 💰💰💰(God pris)
Familievenlig: ❌ (Nej)

Dette hotel ligger tæt ved Montjuic og tæt ved den centrale gade La Rambla.

Det er et hotel der tilbyder alt det nødvendige for en god ferie i Barcelona. De besøgende er særligt glade for beliggenden på hotellet.


Kilder og referencer

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.