Top 3: Overnatning ved Heidi Park – gode hoteller

Leder du efter overnatning ved Heidi Park ? så læs her om nogle gode steder gode hoteller at bo på.

Heide Park ligger ca. 200 kilometer fra den danske grænse ved, så det er nødvendigt at tage en overnatning når du besøger parken.

Selve Heide Park er en fantastisk forlystelsespark, med store og små rustjebaner, sjove forlystelser, forskellige dyre shows (eks. delfin shows) og meget meget mere. Parken er en af de største forlystelsesparker i Europa.

Heidi Park er med sinde 85 hektar, ca. dobbelt så stor som Danmarks største sommerland Djurs Sommerland. Så det er en kæmpe forlystelsespark – som du sagtens kan bruge en eller to dage på at besøge. Derfor er det en god ide at tage en overnatning.

Der er mulighed for overnatning i selve Heidi Park, men det kan være svært at få plads. Samtidig er det også lidt dyrere end, hvis du finder overnatning udenfor parken.

Top 3 – God overnatning ved Heide Park

Du får her en liste over overnatningssteder ved Heidi Park. Der er udvalgt tre gode steder, som har hver gode grunde til at du skal bo ved dem. Det ene er eks. meget tæt ved Heidi Park, det andet giver mulighed for at tage kæledyr med og det sidste ligger i Soltau by. Så det er forskellige hotellet, som alle har det til fælles, at de tilbyder overnatning tæt ved Heide Park.

Der er links til booking af hotellerne, det er reklame links.

1. Holiday Park Auf dem Simpel ***

Afstand til Heidi Park: 800 meter

Specielt: Ligger lige ved Heidi Park

Beskrivelse: Dette hotel ligger lige ved siden af Heidi Park (under 1 km.), så det er en populært hotel at booke overnatning ved. Det er et klassisk tysk land hotel, med værelser indrettet i ældre stil. Det er et hotel der får gode ratings fra brugerne.

En af de gode ting ved hotellet, er den gratis parkering, samt muligheden for dejlig morgenmad og så selvfølgelig at hoteller ligge lige ved siden at parken.

2. Ferienhof Timmerloher Heide ***

Afstand til Heide Park: 6 km.

Specielt: Kæledyr venlige

Beskrivelse: Dette er et dejligt sted, som gæsterne rater med hele 9.7 ud af 10. Det er virkelig flot. Det er et hotel, hvor du får din egen lille bolig/lejlighed. Det giver dig lidt mere plads at slappe af på. Der er the køkken, så du har mulighed for selv at lave lidt mad.

Hotellet giver mulighed for at have dit kæledyr med. Der er også en god have du kan slappe af i, samt en skov tæt ved.

3. Meyn’s Apartments & Hotel

Afstand til Heide Park: 6 km.

Specielt: Ligger i Soltau by

Beskrivelse: Fint hotel i midtbyen af Soltau, der med sine 22.000 indbyggere er spændende at besøge. Det at bo i byen, er en god kontrast til at være i en forlystelsepark. Giv den gas i parken og slap af i Soltau by.

Hotellet giver mulighed for dejlig morgenmad og fine store værelser.

Andre gode hoteller ved Heide Park, Soltau

Booking.com
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments