Top 3: Overnatning syd for Hamborg – gode hoteller

Skal du på kørselv ferie og vil du gerne dele turen lidt op – så kan det bestemt anbefales at tage en overnatning syd for Hamborg og knudepunktet Elbtunnelen.

Læs her hvorfor en overnatning kan være en god ide og se TOP 3 hoteller.

Når man skal på ferie syd på, så er det som regel lettest at køre over Hamborg og dermed igennem den store Elbtunnel. Men en tur igennem Elbtunnel, kan være forbundet med lidt kø (Stau ;o) ). Derfor kan det være en god ide at have booket en overnatning syd for elbtunnelen.

Jeg har holdt i kø foran Elbtunnelen i 3 timer en fredag aften – det var næsten ulideligt. Vi havde planlagt at køre til Syd Frankrig og køre turen i et stræk. Vi skulle have taget en overnatning!

Hvis vi havde taget en overnatning syd for Hamborg, så havde kø tiden ikke gjort så meget – for vi ville så bare have det mindre tid på vores hotel. Vores tur til Frankrig endte med at tage 24 timer! (vi endte også i kø andre steder)

Så ved at booke en overnatning syd for Hamborg, deler du din tur op og sikrer at du ikke skal køre alt for lange stræk. Samtidig er det også lidt hyggeligt, at tage en overnatning og gøre køreturen til en del af rejsen. Men behøver ikke have så travlt, når man er på kør-selv-ferie.

Overnatning syd for Hamborg? Se hotellerne

Der er flere gode muligheder og du får her et par steder som flere danskere anbefaler, til et godt stop på din kør-selv-ferie til Syd Europa. Det er konkret hotel, som ligger syd for Hamborg og Elbtunnelen – men også et hotel i Hamborg, som ligger tæt ved motorvejen, samt på den anden side af Elben.


Godt hotel syd for Hamborg ved motorvej A7

Inspirations billede

Motorvej A7, er den motorvej der går gennem Hamborg og videre ned sydpå – så det er oplagt at finde overnatning langs motorvej A7. Sørg for at booke et hotel der ligger syd for Hamborg – for så er du kommet igennem Elbtunnelen. Det er her der er størst risiko for kø. Så hvis du finder et hotel syd for Elbtunnelen, så er du ovre køen når skal køre videre næste dag.

Hotel Gasthaus zur Linde er godt sted at bo syd for Hamborg. Det ligger ca. 20 minutter syd for Hamborg, og det ligger næsten lige op af motorvej A7. Yderligere er der tankstation ved siden af. Hotellet har deres egen restaurant, hvor man kan få morgenmad og aftensmad – så det kan ikke være lettere til en kør-selv ferie. .

Dette er et hotel andre danskere anbefaler. De skriver bl.a. “fantastisk service af meget sødt og smilende personale. ligger tæt på motorvejen, så perfekt sted hvis man skal videre dagen efter.” & “Skønt sted med store værelser


Overnatning i Hamborg by

Hamborg er en fantastisk by at besøge og byen kan fint kombineres med en kør-selv-ferie. Der er ok muligheder for parkering i centrum, og det er oplagt at booke et hotel her. Så kan du gå ud og opleve den spændende storby, og samtidig være frisk til det sidste ryk sydpå. Det anbefales at finde et hotel hvor du er kommet syd for Elbtunnelen.

Holiday Inn Hamburg, an IHG Hotel er et hotel der ligger centralt i Hamborg – men på den rigtige side at Elbtunnelen. Når du skal køre dagen efter, bor du lige ved siden af en af de store hovedveje, som fører dig ud på motorvej A7.

Der er restaurant på hotellet, så der er mulighed for både morgen- og aftensmad.

Der er desuden mulighed for parkering ved hotellet – skriv gerne til hotellet, at du gerne vil reseverere en parkeringsplads.


Andre hoteller syd for Hamborg

Booking.com
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments