Manchester United: Rundtur på Old Trafford

Old Trafford – Manchester Uniteds stolte hjemmebane. Uanset om du er en passioneret United-fan eller blot ønsker at opleve fodboldens historie på nært hold, vil en rundtur på Old Trafford være en uforglemmelig oplevelse. Lad os udforske dette legendariske stadion i detaljer og se, hvad der venter på os.

Indhold:

 1. Fakta om Old Trafford
 2. Billetter til Old Trafford rundtur
 3. Hvad kan man opleve på Old Trafford
 4. Hvordan kommer man til Old Trafford
 5. Gode hoteller ved Old Trafford
 6. Oplevelser omkring Old Trafford
 7. Gode råd når du booker stadion rundtur

1. Fakta om Old Trafford

Old Trafford er beliggende i hjertet af Manchester, England, og er synonymt med Manchester United. Stadionet blev åbnet i 1910 og har en kapacitet på over 74.000 tilskuere. Det er blevet et ikonisk symbol på fodboldverdenen og er kendt for sin rige historie, storslåede atmosfære og ikoniske øjeblikke. Old Trafford er en af de ældste stadioner i England og har gennem årene været vært for utallige fodboldkampe og store begivenheder.


2. Billetter til Old Trafford rundtur

For at opleve hele magien på Old Trafford anbefales det at tage på en rundtur, hvor du vil få indblik i stadionets historie og dykke ned i Manchester Uniteds glorværdige fortid. Billetter til rundture kan købes online på Manchester Uniteds officielle hjemmeside eller ved billetkontoret på stadionet. Priserne varierer, så det er en god idé at tjekke tilgængeligheden og reservere dine billetter i forvejen.

Du kan dog også købe billetter nedenfor, det er et reklamelink. Klik på billedet.


3. Hvad kan man opleve på Old Trafford

En rundtur på Old Trafford er som en rejse gennem tid og fodboldhistorie. Du vil få mulighed for at udforske de mest ikoniske områder af stadionet.

Du oplever bl.a.:

 • Spillertunnellen
 • Omklædningsrummet
 • Den berømte Sir Alex Ferguson Stand.
 • Interaktive udstillinger
 • Museum

På din tur rundt, vil du også blive præsenteret for klubbens største øjeblikke og legender. Du kan endda få chancen for at stå på selve banen og forestille dig den brølende jubel fra tusindvis af tilskuere.


4. Hvordan kommer man til Old Trafford

Old Trafford er let tilgængeligt via forskellige transportmuligheder. Hvis du ankommer til Manchester med fly, kan du tage en taxa eller shuttlebus fra lufthavnen til stadionet. Hvis du foretrækker offentlig transport, kan du tage sporvognen fra byens centrum og stige af ved Old Trafford Station, hvorfra der er en kort gåtur til stadionet.

Hvis du kører i egen bil, er der parkeringsmuligheder til rådighed nær stadionet. Reklamelink.


5. Gode hoteller ved Old Trafford

Hvis du ønsker at forlænge dit ophold og udforske mere af Manchester, er der flere fremragende hoteller i nærheden af Old Trafford.

Nedenfor er et kort, som er centreret omkring Old Trafford. Reklamelink.

Booking.com

6. Oplevelser omkring Old Trafford

Udover selve stadionet er der mange oplevelser at nyde i nærheden af Old Trafford. Du kan udforske den fantastiske Manchester Ship Canal, besøge det berømte Imperial War Museum North eller tage en tur til den historiske bydel The Quays, hvor der er masser af shopping- og spisemuligheder.


old trafford

7. Gode råd om booking af stadion rundtur

 • Skal man bestille billetter forud for besøget? Det anbefales altid at bestille billetter forud, så du er sikker på at der er plads til at du kommer det tidspunkt det passer ind i din kalender. Der kan godt være ledige billetter på dagen, men din rejse er ofte lettere at planlægge, hvis du har booket billetter forud.
  Du får desuden ofte de billigste billetter, hvis du bestiller forud.
 • Er turen god til regnvejr? Som regel er en stadion rundtur en perfekt ting at lave, særligt når det regner. For meget af turen vil foregå indendøre og du slipper derfor for regnen.
 • Må man have kamera med? Ja på de fleste stadions må du gerne tage billeder. Der kan dog være særlige steder på stadion, hvor billeder frabedes.
 • Er en stadion rundtur godt til børn? Det kommer selvfølgelig an på størrelsen af børnene. Umiddelbart vil en stadion rundvisning være en spændende oplevelse for både børn og voksne.
 • Hvor lang tid skal man sætte af til en stadion rundvisning? Der kan være forskellige tur, normalt tager en tur 60-100 minutter. Så det er en oplevelser, der er god at kombinerer med andre oplevelser i løbet af en dag.

Reklamelink

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments