Lissabon: Benfica Stadion Rundtur På Estádio da Luz

Tag med til et af Europas mest ikoniske fodboldstadioner, Estádio da Luz (Lysenes Stadion) i Lissabon, Portugal. Uanset om du er en dedikeret fan af S.L. Benfica eller blot ønsker at opleve den unikke atmosfære på et af Portugals mest elskede stadioner, vil en rundtur på Estádio da Luz være en uforglemmelig oplevelse.

Læs mere i dette indlæg, hvor du kan læse mere eller mindre alt du har brug for at vide inden du besøger det smukke stadion.

Indhold:

 1. Fakta om Estádio da Luz
 2. Billetter til Estádio da Luz rundtur
 3. Hvad kan man opleve på Estádio da Luz
 4. Hvordan kommer man til Estádio da Luz
 5. Gode hoteller ved Estádio da Luz
 6. Oplevelser omkring Estádio da Luz
 7. Gode råd når du booker stadion rundtur

1. Fakta om Estádio da Luz

Estádio da Luz, også kendt som Estádio do Sport Lisboa e Benfica, ligger stolt i hjertet af Lissabon, Portugals smukke hovedstad. Stadionet er hjemsted for S.L. Benfica, et af landets mest ikoniske fodboldhold.

Med en kapacitet på over 64.000 tilskuere er Estádio da Luz kendt for sin imponerende arkitektur og moderne faciliteter, der skaber en elektrisk atmosfære under kampe og begivenheder.


2. Billetter til Estádio da Luz rundtur

For at få den fulde oplevelse af Estádio da Luz kan det anbefales at tage på en stadion rundtur, hvor du vil blive ført gennem stadionets historie og få et indblik i Benficas stolte traditioner.

Billetter til rundture kan købes online på S.L. Benficas officielle hjemmeside eller ved billetkontoret på stadionet. Priserne varierer afhængigt af sæsonen og tilgængeligheden, så det er en god idé at sikre dine billetter i god tid.

Du kan også købe billetterne på nedenstående link – så er du sikker på at der er billetter når du vil afsted. Reklamelink.

BOOK BILLETTER PÅ FORHÅND HER


3. Hvad kan man opleve på Estádio da Luz

En rundtur på Estádio da Luz vil tage dig med bag kulisserne på et af Portugals mest imponerende stadioner. Du vil besøge spillertunnellen, omklædningsrummet og andre private områder, der normalt kun er forbeholdt spillerne.

Der vil være mulighed for at beundre trofæer, der repræsenterer Benficas imponerende bedrifter og at stå på banen, hvor store kampe og magiske øjeblikke har fundet sted. Den rige historie og passion, der stråler fra hver krog af Estádio da Luz, vil fascinere enhver fodboldelsker.


4. Hvordan kommer man til Estádio da Luz

Estádio da Luz er let tilgængeligt via forskellige transportmuligheder. Hvis du ankommer til Lissabon med fly, kan du tage en taxa eller bruge den offentlige transport til at nå stadionet. Der er også flere bus- og metroforbindelser, der bringer dig tæt på stadionet. Hvis du kører i egen bil, er der parkeringsmuligheder til rådighed i nærheden af Estádio da Luz.

BOOK BILLETTER NU – REKLAMELINK


5. Gode hoteller ved Estádio da Luz

Stadion ligger rimelig centralt i Lissabon. Det betyder at der er rig mulighed for at finde gode hoteller i nærheden af Estádio da Luz .

Nedenfor er et kort, som er centreret omkring Estádio da Luz – det vil sige du let kan finde et godt hotel tæt ved stadion. Det er reklamelink.

Booking.com

6. Oplevelser omkring Estádio da Luz

Udover at udforske selve stadionet er der også andre oplevelser at nyde i nærheden af Estádio da Luz. Du kan udforske Lissabons rige kulturarv og besøge seværdigheder som Jerónimos-klostret, Belém-tårnet og Alfama-kvarteret. Tag dig tid til at nyde den portugisiske køkkenkunst og prøve lokale delikatesser som pastéis de nata og bacalhau.


GODE OPLEVELSER I LISSABON


7. Gode råd om booking af stadion rundtur

 • Skal man bestille billetter forud for besøget? Det anbefales altid at bestille billetter forud, så du er sikker på at der er plads til at du kommer det tidspunkt det passer ind i din kalender. Der kan godt være ledige billetter på dagen, men din rejse er ofte lettere at planlægge, hvis du har booket billetter forud.
  Du får desuden ofte de billigste billetter, hvis du bestiller forud.
 • Er turen god til regnvejr? Som regel er en stadion rundtur en perfekt ting at lave, særligt når det regner. For meget af turen vil foregå indendøre og du slipper derfor for regnen.
 • Må man have kamera med? Ja på de fleste stadions må du gerne tage billeder. Der kan dog være særlige steder på stadion, hvor billeder frabedes.
 • Er en stadion rundtur godt til børn? Det kommer selvfølgelig an på størrelsen af børnene. Umiddelbart vil en stadion rundvisning være en spændende oplevelse for både børn og voksne.
 • Hvor lang tid skal man sætte af til en stadion rundvisning? Der kan være forskellige tur, normalt tager en tur 60-100 minutter. Så det er en oplevelser, der er god at kombinerer med andre oplevelser i løbet af en dag.

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments