La Baules, Bretagne – Her skal du bo og det skal du se

La Baule fremstår i dag som et af de mest berømte feriesteder i Frankrig og et af de mest travle i regionen. Denne by ligger ved havet i Bretagne, vest for Nantes og rummer mange interessante historiske detaljer fra fortiden.

Læs i dette indlæg om, hvorfor man skal besøge den hyggelige franske by – samt hvor man skal bo når man besøger byen.

Indhold:

Hvorfor skal man besøge La Baules

I det 11. århundrede bestod La Baule hovedsageligt af klostret Marmoutier. Som tiden gik, blev mange konstruktioner bygget rundt om klostret. Adskillige hundrede år senere, hen imod de sidste tiår af det 18. århundrede, blev dette område ramt af mange sandstorme som ændrede byens struktur, fordi en del af byen blev begravet af sand.

Selve La Baule, som den fremstår i dag, blev skabt i de sidste årtier af det 19. århundrede. I den periode, blev byen ikke betragtet som et feriested, men som en hvilken som helst anden by med smukke strande, som tiltrak mennesker fra andre regioner.

I starten af det 20. århundrede, begyndte La Baule at blive anerkendt som et feriested og begyndte at tiltrække flere og flere besøgende til dens strande og attraktive omgivelser.


LÆS MERE EFTER REKLAMENUnder krisen i 1929 blev La Baule slemt berørt af dens konsekvenser og modtog ikke turister i flere år, indtil slutningen af 1930’erne. Fra da af og indtil anden verdenskrig genvandt La Baule noget af dens oprindelige turismetrafik, men den blev atter berørt af den nye krig.

Efter anden verdenskrig begyndte La Baule igen at modtage flere og flere besøgende og byens berømmelse fortsatte. Nu om dage modtager den konstant mange turister fra forskellige steder, inklusiv Frankrig, som rejser til dette område på grund af dets skønhed og positive omdømme.

Hvor skal man bo i La Baule – gode centrale hoteller

La Baule har en rimelig størrelse med sine små 20.000 indbyggere. Samtidig ligger byen godt, idet den ligger ud til havet, hvor der er flot natur og strande. Byen har samtidig en rimlig god placering, forholdvis tæt ved de større byer Nantes og Vannes.

La Baules er en rigtig turist by, men en dejlig lang strandpromenade. Langs den ligger der en del hoteller – det er altid dejligt at bo her. I den østlige del af stranden ligger havnen, det kan også være godt at bo heromkring.

Nedenfor er et kort over hoteller i La Baule, det er reklame link.

Booking.com
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments