Hvor skal man bo i Nantes, Frankrig – gode hoteller

Nantes er den sjette største by i Frankrig og har ca. 300.000 indbyggere. Byen har den perfekte forening mellem moderne og historisk storby. Ud over smukke bygninger, er Nantes smukt beliggende ved floderne Erdre og Loire.

Byen er meget populær at besøge, da der altid er et godt liv i byen. Det skyldes særligt at der er mange uddannelser samlet i byen og dermed mange unge mennesker.

Nantes er rig på historie, og alt det kan du nyde, når du besøger Frankrig. Fra traditionelle arkitektoniske bygninger til genvundne øer, Nantes har alt, hvad du kan ønske dig at se på din tur gennem Frankrig. Men hvor skal man bo i Nantes? Få svaret her.

Indhold:

Hvor skal man bo i Nantes – 4 gode områder

Du skal unde dig selv at være i Nantes mere end blot én dag, for det er en by med masser af oplevelser, arkitektur, historie og ikke mindst en by der er virkelig hyggelig at gå rundt i.
Men hvor skal man bo i Nantes? Du får 4 gode steder i Nantes, som du med fordel kan bo i, når du besøger byen.
Generelt ligger områder i op af hinanden – de er nemlig alle en del af det centralt Nantes og dermed også de mest interessante steder at bo.
Der er indsat links til, hoteller i de forskellige områder. Det er for at du ender i det rige område. Det er desuden reklamelinks.

1. Place du Commerce

Dette er et perfekt område, til alle der vil besøge Nantes. Da det er et populært område, er der som regel altid mange mennesker og turister i bydelen. Men det ligger også helt perfekt. Det er helt centralt og der er masser af restauranter og hoteller og små hyggelige gader.

Place du Commerce-distriktet ligger også tæt på nogel af de spændende seværdigheder eks. La Place Royale, la rue Crebillon og le Quai de la Fosse.
I Place du Commerce, er du tæt på det meste i Nantes, og bydelen fungerer også som et godt udgangspunkt hvis du skal med offentligtransport.

I den vestlige udkant af Place du Commerce kan du se byens smukke torv summer af liv. Der er caféer, spisesteder og butikker langs gaderne. Her er der altid et godt liv.

Gode hoteller ved Place du commerce

2. Place du Bouffay

hvor skal man bo i nantes - Hertugens slot i Nantes
Hertugens slot i Nantes

Dette kvarter er godt at bo i for alle der besøger Nantes. Det er et kvarter der er kendt som det historiske kvarter.

Place du Bouffay ligger i forlængelse af Place du Commerce området og er vel det egentlig hjerte i Nantes. Det er et område, der er berømt for sin historiske fortid.
Der er et spændende liv i denne gamle bydel. Du vil ofte kunne opleve gade teater samt overdækkede markeder. Det er også i dette område du finder det enorme “hertugens slot” – det er et besøg værd.

Gode hoteller ved Place du Bouffay

3. Området ved Ile de Versailles

Det er endnu et fantastisk og historisk sted at bo ved. Selve Ile de Versailles er en lille skøn ø, som er perfekt at bo ved. Du ikke bo på selve Ile de Versailles, men du kan bo tæt ved den.

På denne kunstige ø kan du nyde det bedste af japansk landskabspleje og en have. Området omfatter vandfald, der kredser om japanske huse med stenpartier. Det er den perfekte kombination af natur og vandmiljøer.
Bor du her omkring, bor du lidt nord for det helt centralt Nantes, men dog i fin afstand til de øvrige bydele.

Overnatning ved Ile de Versailles

4. Området ved Rue Crebillon

passage du pommeray
Passage du pommeray


Dette område ligger i forlængelse af Centre du commerce og anses for at være et lidt dyrere område at bo i.
Det er et rigtig behageligt område, der er tilbyder dejlig luksus.
Du kan gå langs gaderne, mens du beundrer de traditionelle huse. Når dine fødder bliver trætte, sniger du dig ind på en af de mange restauranter langs de fine gader. Bagefter, kan du shoppe i de kendte luksussmykker og -tøj forretninger, som bydelen er kendt for.

Et spændende sted at shoppe og gå er ”Passage Pommeraye”. Det er en historisk passage, der går gennem et center. Det er meget flot.

Populære hoteller ved Rue Crebillion

Her bor du centralt i Nantes

Booking.com
Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments