Kanalrundfart Lübeck – afgange, billetter og seværdigheder


Skal du til Lübeck, så kan en kanalrundfart bestemt anbefales. Det er en skøn og anderledes måde at opleve den hyggelige tyske by på.

I dette indlæg, kan du læse mere om kanalrundfart i Lübeck.

Indhold om Lübeck

 1. Hvorfra tager man en kanalrundfart i Lübeck
 2. Hvad kan man se på en kanalrundfart i Lübeck
 3. Hvor lang tid tager en kanalrundfart i Lübeck
 4. Priser og billetter til kanalrundfart i Lübeck
 5. Andre gode oplevelser i Lübeck

1. Hvorfra tager man en kanalrundfart i Lübeck

Der er flere steder, hvorfra du kan tage en skøn kanalrundfart i Lübeck. Et af stederne, ligger ret centralt det berømte Holstentor, hvor du b.la. kan opleve den berømte Holstentor-port og derefter tage en tur langs de smukke kanaler i Lübeck.

Kanalrundfarten ligger ovre broen på den anden side af Holstenor-porten, i retning mod det centrale bydel.

Adressen er: An der Untertrave 108, 23552 Lübeck

:TRYK PÅ BILLEDET – Book billetter til Kanalrundfart i Lübeck – reklamelink


2. Hvad kan man se på en kanalrundfart i Lübeck

En kanalrundfart i Lübeck byder på en unik mulighed for at udforske byen fra vandet og se nogle af dens mest imponerende seværdigheder og historiske steder. Her er nogle af de ting, du typisk kan se på en kanalrundfart i Lübeck:

 1. Holstentor: Holstentor er en berømt byport og et symbol på Lübeck. Denne middelalderlige port er imponerende at se fra kanalen.
 2. Salzspeicher (Salt Warehouses): Disse historiske saltlagre langs kanalerne er en del af Lübecks maritime arv. De er smukt bevarede og giver et fascinerende indblik i byens handelsfortid.
 3. Lübeck Havn: Du vil passere Lübecks travle havn og se forskellige skibe og kraner i drift.
 4. Gamle bygninger og facader: Kanalrundfarten tager dig gennem de gamle bydele i Lübeck, hvor du kan beundre de smukt bevarede bygninger, historiske facader og charmerende arkitektur.
 5. Ankerhaus: Dette er et af de mest bemærkelsesværdige huse langs kanalerne og er kendt for sin imponerende gavl og rige dekorationer.
 6. Domkirke og St. Mary’s Kirke: Fra vandet kan du få en fantastisk udsigt over Lübecks domkirke (Lübecker Dom) og St. Mary’s Kirke (Marienkirche), der begge er imponerende eksempler på middelalderlig gotisk arkitektur.
 7. Grønne områder: Du vil også passere smukke grønne områder langs kanalerne, hvilket giver dig mulighed for at slappe af og nyde byens naturskønhed.
Lübeck kanalrundfart holtelnor
Holtenor byport

3. Hvor lang tid tager en kanalrundfart i Lübeck

Længden af en kanalrundfart i Lübeck kan variere afhængigt af den specifikke tur og turselskabet, du vælger. Generelt varierer kanalrundfarter typisk fra 30 minutter til omkring en time. Nogle længere ture kan vare op til 1,5 timer eller mere, afhængigt af den rute, der tilbydes, og hvor meget du ønsker at udforske.

Det er en god idé at tjekke med det turselskab eller den turudbyder, du planlægger at tage med, for at få nøjagtige oplysninger om varigheden af deres kanalrundfart. Dette vil give dig en bedre idé om, hvor meget tid du skal afsætte til oplevelsen, og om det passer ind i din tidsplan for besøget i Lübeck.

Lübeck kanalrundfart

4. Priser og billetter til kanalrundfart i Lübeck

Der findes forskellige billetyper og dermed også forskellige priser på kanalrundfart. Den mest almindelig kanalrundfart turister tager i Lübeck, er en spændende sightseeing, der tager omkring 1 times tid. Denne tur er den billigste og koster omkring 125 kr.

Så det er egentlig en ret billigt oplevelser, for du får både slappet af imens du sejler rundt og samtidig oplever du fortsat byen på smukkeste vis fra vandsiden.

Der er mange afgange i løbet af dagen, så du burde kunne finde et tidspunkt, der passer ind i dit ferie program.


5. Andre gode oplevelser i Lübeck

Ud over at tage en god kanalrundfart, findes der også andre spændende oplevelser og seværdigheder i Lübeck. Dem kan du se nogle af nedenfor, det er reklamelinks.

Der er bl.a. oplevelser for børn, selv guidede ture, øl smagning og meget mere.


Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments