Kanalrundfart i Berlin: Seværdigheder og Priser

Jeg får ofte spørgsmålet ”Hvorfra tager man en kanalrundfart i Berlin”? Det er et godt spørgsmål, som jeg gerne vil hjælpe med at svare på. Så i dette indlæg, kan du læse alt nyttig info, om kanalrundfart i Berlin.

Generelt er en havnerundfart noget du skal unde dig selv, når du besøger den tyske hovedstad, især hvis du interesserer dig for sightseeing. Det er en god og spændende måde at opleve storbyen på.

Berlin ligger godt placeret, med den store flod Spree løbende gennem sig. Det giver en masse muligheder for at tage en kanalrundfart rundt i den smukke by, hvor du kommer forbi historiske steder og skønne bydele.

I dette indlæg, kan du læse alt nyttig info, om det at tage en kanalrundfart i Berlin. Links er reklamelinks.

Indhold

Tjek om der er plads

Hvorfra kan man tage en kanalrundfart i Berlin

Man kan tage kanalrundfart et par forskellige steder i Berlin. Det sted mest brugte sted er ved bydel Mitte, ved parken der ligger i forlængelse af Alexanderplatz (berlin Tv tårn). Her ligger flere der selskaber der sejler guidede ture, rundt til nogle af de spændende oplevelser i Berlin. Kanalrundfarterne sejler derfra hele dagen også om aftenen.

At tage en kanalrundfart kan være perfekt midt på dagen. Efter at have travet Berlin rundt, kan det være godt med en kanalrundfart, hvor fødderne får lidt afslapning. Men en kanalrundfart, kan også være en perfekt afslutning på en lang dag fyldt med oplevelser i Berlin. For en aften tur er virkelig flot. Du ser ikke detaljerne på bygningerne så meget, men til gengæld er byen flot oplyst. Det er desuden muligt at booke ture, hvor du spiser aftensmad på sejlturen. Reklamelinks.

Hvad koster en kanalrundfart i Berlin

Kanalrundfart på Spree floden i Berlin
Kanalrundfart på Spree floden i Berlin

Det er ikke den dyreste oplevelse, at tage en kanalrundfart. De mindste ture varer omkring 1 time og koster ca. 100 kr. Som nævnt, er der dog flere forskellige muligheder for billetter til kanalrundfart., du kan bl.a. få en den populære lille rundfart, en længere rundfart, kombi billetter, eller en privat tur for grupper. Priserne går fra 100 kr. per person til om. Mulighederne er mange. Priserne går fra ca. 100 kr. til 300 kr. per person. Reklamelink nedenfor.

Skal man booke billetter til kanalrundfart i Berlin

Det er en god ide, at have booket billetter til kanalrundfart hjemmefra. For så ved du præcis hvornår din båd sejler, og dermed er det lettere at styre din tid. Hvis ikke du har booket, kan du desuden ende med at stå ved bådene og opdage at der er optaget. Så jeg vil anbefale at booke billet før du ankommer, det gør det generelt lettere at planlægge din dag. I øvrigt kan du ofte booke kombi billetter, som eks. både giver en kanalrundfart samt andre fordele.

Et godt råd, er at tage en kanalrundfart midt på dagen. Ofte får man gået en del, når man er i Berlin – så kan en kanalrundfart være en god måde lige at slappe af og hvile fødderne på – mens man stadig oplever storbyen.

Gode kanalrundfart billetter i Berlin

Her er nogle bud på gode billetter til rundfart i Berlin. Reklamelink.

Tjek om der er plads

Læs evt. mere om Berlin på den officielle turist hjemmeside https://www.visitberlin.de/en

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments