Interview med rejsebloggen Nordombord

Nordombord ord er en fantastisk rejse blog, som består af kæresteparret Victoria og Alexander.

De beskriver sig selv som er par rejseglade veganere med lyst til at se hele verden.”

De er pionerer og rejser verden tynd, som digitale nomader. Det betyder, at de er rejser derhen hvor de vil, og kan samtidig have deres arbejde med i kufferten. Victoria arbejder som Pinterest Manager og Alexander arbejder bl.a. med websider, foto og film.

På deres ture, tager de fantastiske billeder og er gode til at dele ud af deres erfaringer.

Du kan følge med på deres rejse på nordombord.dk , på facebook.com/nordombord eller instagram @northabroad.

De har desuden brugt en del tid på at lave en dokumentarfilm om bæredygtig kaffe – den kan du læse mere om i interviewet samt på shadegrowncoffeemovie.com.

Jeg har indsat en masse links, til nogle af de ting de nævner i interviewet. Brug linksene som inspiration til din rejse.

Victoria og Alexander fortæller:

Interview med Nordombord


Hvad betyder det for jer at rejse?


”For os betyder det at rejse, at vi får nye oplevelser og indtryk. Vi elsker storslåede landskaber og vild natur, og så synes vi, at det er spændende at blive klogere på andre kulturer og mennesker. I det hele taget føler vi os meget levende, når vi rejser, fordi vi bliver nødt til at være i nuet – og det er en helt vidunderlig følelse.”

Hvad er den bedste rejse I har haft?


”Uha, det er virkelig et svært spørgsmål! Vores første rejse som digitale nomader og “fuldtidsrejsende” er en af de rejser, som vi kommer til at tænke på.

Det var bestemt en livsforandrende rejse!

Vi tog afsted uden returbillet for første gang i 2017 og endte med at besøge Singapore, Filippinerne, Taiwan, Malaysia og Thailand. Det var bestemt en livsforandrende rejse!”

 
Hvad er den bedste storby I har besøgt?

Vi har været i New York flere gange, og det er bare en fantastisk storby. Der sker altid noget, og så er mad- og kaffemulighederne så gode!”

 
Af de steder I har besøgt, hvor vil I så gerne hen igen?

”I 2018 kørte vi rundt til forskellige nationalparker i det sydvestlige USA, og det vil vi virkelig gerne gøre igen en dag.

USA er et kæmpe land med så mange vanvittigt flotte landskaber, vi drømmer om at se. Men altså, der er virkelig mange af de steder, vi allerede har besøgt, som vi godt kunne tænke os at komme tilbage til.


Læs også: Guide til fantastiske Alanya af expert Tea Tougaard


Sidste vinter brugte vi tre måneder i New Zealand, og det er også et land, som vi sagtens kunne bruge mere tid i.”


Hvilke oplevelser står som de største for jer ?

”I forbindelse med at filme vores dokumentarfilm om bæredygtig kaffe (Shade Grown Coffee), brugte vi en måned i Etiopien, hvor vi boede på nogle helt eventyrlige kaffefarme og kom tæt på lokalbefolkningen. Det var en stor oplevelse!

En anden stor oplevelse var at se vilde orangutanger i junglen på Sumatra i Indonesien.

Det var et sandt paradis!

En tredje oplevelse vi kan fremhæve, var at besøge den smukke ø Aitutaki, som er en lagune på Cookøerne. Det var et sandt paradis!”

 
Hvordan vælger I jeres næste destination?


”Lige nu bor vi på Sardinien i Italien, hvor vi nyder en mild vinter og flot natur. 

Ligesom alle andre er vi rimelig begrænsede i forhold til destinationer på grund af Covid-19-rejserestriktioner, så vi bliver i Italien i et stykke tid endnu.

Hvor vi rejser hen næste gang må komme an på tilgængelighed, vejr og naturoplevelser.”

 
Hvilke destinationer står på jeres bucketlist?

”Vi har et stort ønske om at rejse rundt i Australien sammen en dag for at se de fine strande, de naturlige vidundere og de mange søde dyr. Victoria har været der som barn og som 19-årig, men vi håber at kunne besøge landet sammen en dag.

Tak for alle spørgsmålene!

Tak til Nordombord

Spring ud i livet – som Victoria og Alexander. Foto fra Nordombord.dk

Fantastiske svar og virkelig spændende livsrejse de er på. Fedt at kunne arbejde fra overalt i verden. Deres liv virker til at være en stor rejse og oplevelse.

Dejligt!

Smid endelig en kommentar nedenfor, hvis du har spørgsmål eller bemærkninger.

/ Mads

Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

1 Kommentar
Ældste
Nyeste
Inline Feedbacks
View all comments