Hvad skal man se i Valencia – de bedste oplevelser

Valencia en perle i Spanien! Beliggende på den spanske østkyst er Valencia en perle, der kombinerer historie, kultur og en livlig atmosfære. Med sine fantastiske strande, imponerende arkitektur og en gastronomisk scene i verdensklasse, er Valencia en destination, der bør være på enhver rejsendes radar.

Der er indsat reklamelinks nedenfor, som hjælper dig med at finde hoteller og billetter til de forskellige spændende steder i Valencia.

Indhold om Valencia

Hvorfor skal man besøge Valencia

Valencia er en by med utrolig charme og mangfoldighed. Byen er kendt for sin blanding af gammelt og nyt, hvor det middelalderlige kvarter El Carmen står side om side med moderne arkitektur.

Valencia er også berømt for sin futuristiske by af kunst og videnskab, Ciudad de las Artes y las Ciencias, der er et imponerende arkitektonisk vidunder. Med sine brede strande og det dejlige middelhavsklima er Valencia også et ideelt sted for dem, der ønsker sol og hav.

valencia palmer

Hvor skal man bo i Valencia

Valencia har et bredt udvalg af overnatningsmuligheder, der passer til enhver smag og budget. Hvis du vil være tæt på byens historiske centrum og de vigtigste seværdigheder som f.eks. katedralen og Plaza de la Reina, er et hotel i El Carmen-området det perfekte valg.

Hvis du foretrækker at være tættere på stranden, kan du overveje at bo i områder som Malvarrosa eller Patacona, hvor du kan nyde strandlivet og samtidig have nem adgang til byens centrum.

Hoteller i Valenciacentrum – reklamelink

Booking.com

Hvordan er vejret i Valencia

Valencia har et behageligt middelhavsklima med varme somre og milde vintre.

Sommeren kan være meget varm med temperaturer, der let når op over 30 grader Celsius, hvilket gør det til det perfekte tidspunkt at nyde strandene og det kølige vand i Middelhavet.

Forår og efterår er også dejlige tidspunkter at besøge, hvor vejret er mildt og behageligt, og du kan udforske byen til fods uden at blive overvældet af varmen.

Hvad skal man opleve i Valencia

Valencia byder på utallige oplevelser, der vil fortrylle enhver rejsende.

Du bør starte med at udforske det historiske centrum og besøge den imponerende katedral, hvor du kan nyde den fantastiske udsigt fra Micalet-klokketårnet.

Gå en tur i den smukke gamle flodpark, Turia Gardens, og besøg det futuristiske City of Arts and Sciences, hvor du kan udforske interaktive videnskabsmuseer og beundre det spektakulære operahus. Glem heller ikke at nyde en lækker paella, Valencias berømte ret, på en lokal restaurant.

Nedenfor er en liste med nogle af de mest besøge og populære seværdigheder og oplevelser i Valencia. Der er noget for en hver smag. Fælles for dem er, at oplevelserne er nogle af de mest bookede og populære seværdigheder i byen.

Læs mere ved at klikke dig videre til GetYourGuide, hvor du også kan købe billetter til oplevelsen. Det er reklamelink.

De bedste seværdigheder i Valencia


1. Det fantastiske Oceanografic

Du kan her opleve et af Europas største centre for havliv. Der er bl.a. fisk, hajer, hvaler og meget mere – faktisk er der over 45.000 dyr i parken.

Klik på billedet for at læse mere.


2. Unik oplevelse i Valencia

Vil du slappe lidt af og tilbringe lidt tid på vandet – så kan denne oplevelse være noget for dig. Der er forskellige muligheder, for at booke spændende tur.

Klik på billedet for at læse mere.


3. Kom let rundt i Valencia

Klik på billedet for at læse mere.


4. Ægte flamencoshow i Valencia

Klik på billedet for at læse mere.


5. Populær guidet cykeltur i Valencia

Klik på billedet for at læse mere.


6. Unik museumsoplevelse i Valencia

Klik på billedet for at læse mere.


7. Oplev det gamle Valencia

Klik på billedet for at læse mere.


8. Gør det let at opleve Valencia

Tryk på billedet for at læse mere om, Valencia kortet, der sikrer dig godt tilbud og transport rundt i Valencia.

Klik på billedet for at læse mere.


Del denne artikel
Mads Riberholt

Mads Riberholt

Jeg hedder Mads Riberholt og det er mig der skriver her på StorbyGuide.dk. At rejse er min helt store passion. Jeg elsker at komme ud i verden og opleve nye steder, kulturer og ikke mindst byer.
Mit mål med siden, er at gøre det let for dig at planlægge din rejse. Det gør jeg gennem spændende indlæg, anbefalinger af hoteller og seværdigheder, interviews og meget mere.

Abonner
Giv besked om

Email-notifikationer om svar til din kommentar er slået til som standard. Klik på -symbolet for at slå det fra.

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments